Announcement

Collapse
No announcement yet.

νεα πιστωση χρονου!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• νεα πιστωση χρονου!

θα θυμαστε καποιον φιλο μεσα στο φορουμ που μας ζητουσε πιστωση χρονου,στην νεα διοικηση.οριστε τα αποτελεσματα ποια ηταν καλε μου φιλε.χαθηκε τοσο χιονι αδικα γιατι καποια ατομα πιστευαν οτι το να δουλεψεις ενα χ.κ,ειναι μονο να πατας καποια κουμπια για να βαζεις μπροστα τα λιφτ.

το λαθος ηταν καθαρα δικο μας γιατι τα λεγαμε μονο στο φορουμ και οχι σε αυτους.πιστευω οτι ενας αν εκανε την αρχη, αρκετη θα ηταν αυτη που θα ακολουθουσαν.μηπως τελικα και εμεις ημαστε μονο λογια !

ποσο πιστωση ακομα!!!! μηπως τωρα που θα λιωση το χιονι να μαζεψουμε τα νερα και να κανουμε θαλλασιο σκι . κριμα και παλι κριμα .[i]

"
    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ) ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΒΑΛΑΜΕ Σ-Κ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ...
    ΚΡΙΜΑ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝΕ [i]"

Comment

ΤΕΣΤ

Comment

Ακόμα ένα καταπληκτικό κ χρήσιμο ποστ...

Ας <<μπουν>> οι γνωστοί να συμπηρώσουν.

Αυτό είναι ενημέρωση κ ειδησεογραφία...

Έτσι θα <<πέσει>> σίγουρα η νέα διοικηση.

Comment

Originally posted by GioBa

Ακόμα ένα καταπληκτικό κ χρήσιμο ποστ...

Ας <<μπουν>> οι γνωστοί να συμπηρώσουν.

Αυτό είναι ενημέρωση κ ειδησεογραφία...

Έτσι θα <<πέσει>> σίγουρα η νέα διοικηση.
          Φίλε GioBa...κάθε ποστ που αναφέρει πραγματικά γεγονότα και ουσιαστικές απόψεις είναι χρήσιμο.
          Νομίζω ότι ο σκοπός και το ζητούμενο όλων είναι η εύρυθμη λειτουργία του Χ.Κ.
          Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα αλλά η νοοτροπία και η επάρκειά τους από άποψη ικανοτήτων.
          Πέρυσι γκρινιάζαμε, σε μια χρονιά χωρίς χιόνι, για την προηγούμενη διοίκηση.
          Ότι δεν είναι σωστοί επαγγελματίες κλπ.
          Φέτος, που έχουμε χιόνι, γιατί να μην γκρινιάζουμε για την νέα διοίκηση για τα λάθη-παραλείψεις της?

ΥΓ. Να έχετε υπόψιν ότι η περυσινή γκρίνια, ακόμη και υπερβολική και αδιακιολόγητη κάποιες φορές, είχε το αποτέλεσμά της.
          Ο Τόττης π.χ. φέτος πήρε καινούργια πέδιλα για τις ενοικιάσεις...
          Όσοι πηγαίνουμε τακτικά βλέπουμε την διαφορά.
          Εγώ ειδικά έχω ίδια εμπειρία που κάποιοι όπως ο Αγάθος την ξέρουν, και στην οποία περίπτωση, η αντιμετώπιση εκ μέρους του Τόττη ήταν άκρως επαγγελματική και άμεση παρά το σημαντικότατο κόστος. Κάποια στιγμή ίσως το αναφέρω γιατί αν το κάνω τώρα θα βγουν διάφοροι και θα πουν ότι εξυπηρετώ συμφέροντα.[i]
          "
          \...ουκ εν το πολλώ το ευ...\ ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

http://geokasto.blogspot.com/

Comment

Την πιστωση χρονου την πηραν απο μονοι τους δεν χρειαζοταν την συγκαταθεση μας...
            Η απειρια τους ειναι αυτη που θα τους αποφερει λιγοτερα κερδη φετος. Και εν συνεχεια λιγοτερες μερες σκι για αυτους θελουν να τσουλησουν στο Πισοδερι.
            Τους κραζουμε φετος για να ξερουν τι να διορθωσουν του χρονου.
            Αρχικα τους κραζαμε για το πατημα και διορθωθηκαν ας ελπισουμε οτι θα γινει το ιδιο και με τα αλλα θεματα.
            εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ Χ.Κ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ"ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ Giova ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ??? ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ FUN ΤΟΥ ΣΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΗΤΤΑ" ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΤΕ Ο Κ. ΤΟΡΤΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ TEAM ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΕ 100ΝΤΑΔΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!"

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

...φιλε slalom baby 4 καλα τα λες!
                εγω ξαναρωταω εχουμε καποια επισιμη απαντηση στο forum?"
                εννοω οτι θα επρεπε οπως λες να ειναι υπολογοι...
                πιστευω οτι μας εχουν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι...
                "
                good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Είναι γελοίο να πιστεύετε οτι βελτιώθηκε οτιδήποτε επειδή δέκα άτομα μπαίνουν στο φόρουμ ενός σάιτ κ κράζουν. Είναι θέμα χρόνου να διορθωθούν όσα διορθώνονται. Μιλάμε για επιχείρηση, κ όχι για περίπτερο.
                  Έχετε ανοίξει πόλεμο με τη νέα διοίκηση κ χαλάτε το φόρουμ.

Ξέρω ότι αυτή την στιγμη χιονίζει στην Φλωρινα κ στο Πισοδέρι αλλά δεν το αναφέρει κανείς. Ούτε καν οι φλωρινιώτες του φόρουμ.

Είναι τραγικό να μπαινετε συνέχεια στο φόρουμ για να γράψετε κάτι που θα αποτρέψει τον κόσμο να πάει στο βουνό. Δε λέω ότι αυτό κάνετε όλοι, αλλά σίγουρα οι μισοί. Οι άλλο μισοί παρασυρεστε κ συμμετέχετε σε αυτό το καφενείο.
                  Δεν έχω δει ούτε ένα ωραίο ποστ του στυλ:
                  ''Εχθές το ευχαριστηθηκα. Ανεβηκα με έναν φίλο κ φτιαξαμε με φτιαρι αλματάκια....''
                  ή
                  ''Αν κ δε με ικανοποιησε η ποιότητα του χιονιού περάσαμε ωραία με κρασάκι κ μπλα μπλα...''

Κ πιστέψτε με, το snowreport δεν είναι τόσο διαδεδομενο. Δεν σας ακούει μεγάλο μερίδιο χιονολαού. Ούτε κάθεται ο Τορτοκας σε ένα μόνιτορ κ ασχολείται με το trash του φόρουμ.

Comment

φιλε gioba πολυ μας υποτιμας...
                    ουτε πολεμος υπαρχει οπως λες ουτε χαλαμε το φορουμ.
                    το ξαναεγραψα αλλα δεν το προσεξες...
                    οτι και το μωρο οταν θελει να φαει γκρινιαζει για να το ακουσει η μητερα του...
                    ο παραλληλισμος ειναι εμφανες...
                    αν η μητερα" δηλ ο καθε υπευθυνος μας αγνοει τοτε τι να πω???
                    οσο για το αν τσεκαρει που και που το φορουμ, τοτε εχω να σε πω πως ενας σωστος επαγγελματιας πρεπει να γνωριζει που αναφερονται προβληματα και γενικα οτι εχει να κανει με την επιχειρηση του. (δες στην αρχαια αθηνα που γραφανε σε κεραμιδες με σκοπο να ενημερωθει ο δημαρχος και να βελτιωσει καταστασεις...)ετσι ειναι και το φορουμ. μια συνχρονη κεραμιδα! οσο γιια το snowreport να ξερεις οτι οποιος ασχολειται με το χιονι το γνωριζει."
                    good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Που εισουν περισυ να πεις αυτους τους 10 που κραζαν ολοι μερα για το βουνο και το υψος χιονιου βγηκες να πεις οτι χαλανε το φορουμ αλλα μεσα στους 10 εισουν και εσυ και σε ερωτο περιση δεν χαλουσε το φορουμ ασε μας λοιπον να πουμε οτι θελουμε και μην μας κρινεις γιατι και εσυ περισι ειχες ανοιξη κοντραμε τον τοττι και τοτε δεν σε πηραζε
                      http://www.skafotexniki.gr
                      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

agathos το φορουμ δεν είναι θυρα3.
                        Anyway πέρυσι όταν μας κορόιδευε η τότε διοίκηση δε έγραψες ποτέ αντικειμενικά. Πέρυσι δεν υπήρχε ίχνος θετικού σημείου στο όλο θέμα αφού δεν υπηρχε χιόνι ούτε για δείγμα(βέβαια καποιοι έβλεπαν 50εκ χιόνι...) αλλά εσύ παρόλα αυτά περνούσες καλά γιατί έπινες με τους Τοττηδες ούζα.

Αν δεις στο φορουμ πέρυσι στην ενότητα Πισοδέρι συμμετείχαν πολλά άτομα κ μάλιστα όχι rookies, αλλά άτομα ενεργά από καιρο στο snowreport ενώ φέτος είναι μόνο νέοι, κάποιοι φανατικοί της παλιάς διοίκησης, και αυτοί που ,για δικό του λόγο ο καθένας, έχουν μόνη επιλογή για χιονοδρομία το πισοδέρι(όπως εγώ). Αυτό σημαίνει πως αν κάτι έχει διώξει κόσμο από πάνω είναι η παλιά διοίκηση.
                        Η όποιαδηποτε καινούργια διοίκηση αυτήν τη χρονική στιγμή, που είναι ακόμα αρχή, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φέρει κόσμο(αρκεί να μαθευτεί πως αλλαξε η διοικηση). Όσο τραγική κ να αποδειχθεί(αν αποδειχθεί) η νέα, θέλει πάνω από μία σεζόν για να το πάρει χαμπάρι ο κόσμος.
                        Κ μην εκθειάζετε το ότι πηρε νέα πεδιλα ο Τόττης. Είναι γελοίο. Όλοι γελουσαν περυσι με την ποιότητα τους κ μάλιστα τα νοίκιαζε για χιονοδρομια σε χωραφι μιας που δεν είχε χιονι. Ήταν αναγκασμενος να πάρει νέο εξοπλισμό.

Comment

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.....ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FORUM......ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ......ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.....ΠΟΤΕ ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΟΡΑ.....ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ .....ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ .....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ......ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ?????? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΙ??? ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ???ΠΕΤΡΕΣ???? ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΦΤ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΦΤΙΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ......ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ??[i]"
                          ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                          fotini_kostoglou@yahoo.gr
                          Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Φιλε Gioba, εγω ειμαι σιγουρος οτι ο Τορτοκας διαβαζει τα λεγομενα μας εδω μεσα, τωρα το ποσο τα υπολογιζει ειναι αλλο θεμα.
                            Ο Τοττης μια φορα επηρεαζοταν αμεσα απο το forum και βελτιωνε καθε χρονο τις ατελειες του προηγουμενου.

Δεν νομιζω πως υπαρχουν παιδια που θελουν να διωξουν τον κοσμο απο εκει πανω αλλα αν υπαρχουν τοτε εγω δεν ειμαι μαζι τους. Εγω θελω το χ/κ να βελτιωνεται χρονο με τον χρονο και ο κοσμος που το επισκεπτεται να φευγει με τις καλυτερες εντυπωσεις.
                            Φωναζω και κραζω την καινουργια διοικηση επειδη η συμπεριφορα της απο την αρχη ηταν σαν να ηθελε να καταστρεψει το χ/κ και την γυρω περιοχη. Η καινουργια διοικηση αν ειχε αναλαβει υπο προυποθεσεις ισως να ηταν καλυτερη απο την παλια, αλλα δυστυχως δεν ισχυει κατι τετοιο (εχω την πειρα να κρινω κατι τετοιο). Προσωπικα θελω να σταματησω να τους κραζω γιατι βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια αλλα να που καθε σ/κ κανουν και μια βλακεια ακομα και μας ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι.
                            Το να εχεις παραπανω προσωπικο στα λιφτ δεν ειναι μαγκια. Το να εχεις μοδατους λιφτιεριδες επισης δεν ειναι. Αλλα το να εχεις προσωπικο που να ξερει να δουλευει σωστα ειναι μεγαλη υποθεση.
                            Τι να τους κανω τους ελεγκες πιστων οταν παω στο λιφτ και ο λιφτιερης δεν ξερει σε τι κατασταση ειναι η πιστα. Τι να τους κανω τους 2 λιφτιεριδες στην κορυφη οταν και οι δυο καθονται μεσα στο σπιτακι. Εχω κι αλλα αμα θελετε...

Comment

Slalom baby 4 θα σε παρακαλουσα οπως πιστευω και οι υπολοιποι απο το forum να γραφεις με μικρα γραμματα και οχι με κεφαλαια.
                              Σε ευχαριστουμε προκαταβολικα!

Φιλικα vlaxos (Θωμας).

Comment

Working...
                              X