Announcement

Collapse
No announcement yet.

νεα πιστωση χρονου!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έχω την εντύπωση πως υπάρχει γιατρος επάνω εδώ κ 2 εβδομάδες. Έχω άδικο;;;
    Από κει κ πέρα, σίγουρα είναι σοβαρά θέματα αυτά αλλά ανίκανα να αποτρέψουν την πλειοψηφία του κόσμου να ανέβει(πέρα από πατέρες-μητέρες μικρων παιδιων). Λογικά πήγαινες για μπάλα ή μπάσκετ μικρός. Θέλω να σου θυμίσω οτι δεν υπήρχαν γιατροί αλλά πήγαινες.
    Κ τώρα, εσείς οι ίδιοι που είστε αηδιασμένοι, συνεχίζετε την χιονοδρομία εκεί. Οπότε γιατί τόσο προσπάθεια να πείσετε τον κόσμο να μην ανέβει;;
    Κ ήμαρτον, υπάρχουν τόσοι υπερευαίσθητοι που πληγώνονται από την συμπεριφορά της γκόμενας που κόβει εισητήρια; Ή του λιφτιέρη; ''Δεν θα ανέβω επειδή δε μου μιλάνε ευγενικά'';; Αγνοήστε τους.
    Να αναφέρουμε τα προβλήματα, αλλά κάποιοι τα <<τραβάνε>> μέχρι εκεί που δεν πάει. Γίνονται κουραστικοί.

Comment

ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!! ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ.............[i] ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!"
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Πρωσοπικα δεν αποτρεψαμε κανεναν να μην παει απλα λεμε την αλειθεια και αν οντως εφεραν γιατρο δηλ το ηξερες και εσυ οτι την περιοδο των γιορτων που γινετε χαμος δεν ειχε γιατρο και τα εβλεπες ολα οκ τελος παντον το οτι γραφομε τα παραπονα δεν σιμενει οτι αποτρεπουμε κανενα να μην παει και ουτε θα το κανω και οσο για μενα και δεινοσαυρη να επερναν τα λιφτ εγω παλι πισοδερι θα πηγενα και αν δεν αγαπουσα αυτο το χ/κ δεν θα ασχολιομουν καθολου και θα πηγαινα αλλου κανενας μα μανενας δεν ειπε σε καποιον μην παει απλα του αναφεραμε τι θα σιναντισει αφου οπως λες το φορουμ ειναι για την ενημερωση δηλ το οτι δεν ειχαι γιατρο η το οτι δεν πατουσαν καλα την πιστα δεν ειναι ενοιμερωση?Edited by: Agathos3
        http://www.skafotexniki.gr
        http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

φιλε GioBa.μαλλον καθε πρωι που ξυπνας εχεις απεναντι απο το κρεβατι σου την αφισα,απο την ταινια ο δρομος με της λευκες[i]
          αν εσενα σου αρεσει η πρωτη φατσα που βλεπεις,σε ενα μερος,που πας για να περασεις καλα ειναι,μουρτσουφλα.ε! τοτε ρε φιλε ΟΧΙ!.εμεις μαθαμε με χαρουμενους ανθρωπους να ξεκιναμε την μερα μας.

και κανεις απο εμας τουσ λατρεις αυτου του βουνου,δεν αποτρεψαμε κανεναν να μην παει αλο στο πισοδερι.τορα αν ειναι λαθος μας που λεμε τα παραπονα μας,στο φορουμ,για να ξερει ο καθε φιλος που παει εκει πανω,τι να ξερει να προσεχει,τοτε λαθος υπαρχη αυτο το φορουμ.

και μην πεις τορα οτι λεω μονο βλακειες καθε φορα που μπενω στο φορουμ,γιατι παντα λεω τι παιζει πανω!,σε θεμα χιονι,και σε θεματα που πρεπει,ολους μας να μας ενδιαφερουν.

Υ.Γ φιλοικα παντα ο ασπονδος φιλος μεκ4"
          ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

’σπονδε φίλε"τί παίζει πάνω;agatho έχει πολύ χιόνι;οι πίστες είναι καλές;"

Comment

...οκ vlaxos...απο σημερα μικρα γραμματα

Φιλε Giova κατακρινεις πολυ κοσμο στο φορουμ και τους λες οτι ΤΟΤΤΙΖΟΥΝ!!!Μηπως ομως και εσυ ακολουθεις τον ιδιο δρομο και ΤΟΡΤΟΚΙΖΕΙΣ???

Και θα συμφωνισω με τον φιλο τον stelios11.

Eδωσε πολυ ευστοχο παραδειγμα και ειναι απολυτα σωστο!!!

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Τοσα χρονια εβλεπα το βουνο να πηγαινει μπροστα περισοτερο κοσμο χρονο με τον χρονο.Φετος ολα πανε στραβα.Το σκ που περασε το χιονοδρομικο ηταν αδειο.ποιος λες να φταιει για αυτο.Νομιζεις οτι τον περισοτερο κοσμο τον νοιαζει ποιος δουλευει το βουνο η ο τροπος που το δουλευει.

Αφου ησουν τσατισμενος με το βουνο δεν μπορω να πιστεψω οτι ξαφνικα εμαθες οτι το χ.κ. το ανελαβε αλλος και αρχισες παλι να ερχεσε.Εκτος και αν νομιζεις οτι αγαπας την Βιγλα περισοτερο απο μας.

Comment

Σε αυτό που λέει ο slalom.. έχει δίκιο,ο κόσμος έχει μειωθεί κατά πολύ φέτος και όλοι ξέρουμε γιατί!

Comment

Το σαββατο δεν ειχε κοσμο αυτο βεβαια οφελη εμας που ανεβενουμε συνεχεια γιατι ευχαρηστιομαστε ποιο ανετα το βουνο.την κυριακη κατι εγινε αλλα και παλι ο κοσμος εχει μεωθει σε σχεσει με αλλες χρονιες
                    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

λεω να ανοιξω θεμα βροντοτοττακιδες και φουρτουτορτοκαδιδες.για να κανουμε ενγραφη ο καθενας στην πλευρα που θελει.ρε παιδια κανεις μας δεν πιστευο να εχει συμφερον απο κανεναν απο τους δυο.απλα καποια ατομα μας κατεκριναν γιατι λεγαμε τα πραγματα οπως τα βλεπαμε,και λεμε για ενα βουνο που γνωριζουμε εδω και χρονια και το βλεπουμε οτι αντι να ανεβενη,αυτο παει απο το κακο στο χειροτερο.

τελος παντον για της ενγραφες παρακαλω να εχετε της ταυτοτητες σας.εγω θα κανω τον νοματαρχη.

αν δεν ριξη χιονι σε λιγες μερες ολα θα ειναι και παλι καφε.
                      ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

απο αυριο ειπε χιονια αντε να δουμε
                        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Αντε να δουμε...........

Comment

ναι παιδες αρχισε το χιονι εδω και λιγες ωρες.αυριο που θα ανεβω θα σας πω τι ακριβως γινετε πανω[i]"
                            ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Θα περιμένουμε τα νέα σου.

Comment

θα σας τα πω ξανα, και ας τα αναφερα σε αλλα θεμετε.

πανω εριξε κοντα στους 15 ποντους.μεχρι την ωρα που εφυγα δεν ειχαν κανει τιποτα,σε οτι εχει να κανει με πατημα.το χιροτερο ειναι οτι εβγαλε ηλοιο και η θερμοκρασια ανεβηκε αρκετα.αρα μαλλον και αυτο το χιονι θα χαθη οπως και αυτο που ειχε ριξει πρην λιγο καιρο και τοτε μιλουσαμε για 40 ποντους.
                                ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Working...
                                X