Announcement

Collapse
No announcement yet.

νεα πιστωση χρονου!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

περισι ρε φιλε το μονο προβλημα ηταν η ενοιμεροση για το υψος χιονιου και εγραφαν πολυ μεσα στο φορουμ λογο ανεπαρκεις χιονιου εκανε τον καθενα να ασχολειτε με αλλα θεματα εκτος απο το χιονι φετος ομως ασχολουνται οι ποιο φανατικη του βουνου γιατι υπαρχη χιονι και σε αλλα χ/κ. φετος ασχολουμαστε με τα θεματα γιατρου θεματα ασφαλειας θεματα πιστων θεματα συμπεριφορας και εσυ περισυ ασχολιοσουν με το υψος χιονιου τι θες να μας πεις ρε φιλε γιατι θα με χαζεψεις οτι το περσινο ηταν ποιο σοβαρο γιατι ασχοληθηκαν ποιο πολυ και ποιο παλια μελη απο το φορουμ φετος σου ειπα οτι ο κοσμος εχει και αλλα χ/κ να παει και δεν ασχολειτε με πισοδερι.κοινος απο τα λεγομε να σου περισι μπορουσες να κραζεις ενα χρονο γιατι ασχολουνταν ποιο πολυ και ποιο παλιοι και φετος που ειμαστε λιγοι αλλα μιλαμε για θεματα ασφαλειας γιατρου και αλλα χαλαμε το φορουμ τι να σου πω[i]"
    http://www.skafotexniki.gr
    http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

αμα μπεισ να δεις τα περσινα θεματα και εγω και ο βλαχος ειπαμε οτι ηταν λαθος και το μονο που ειπα ηταν οτι αμα γινοταν επιτηδες θα εκλειναν και την καμερα που ελεγε ολοι την αληθεια αμα εβλεπες και υποστηριξα οτι το ολο θεμα προεκιψε απο μη καλη ενοιμεροση {το ουζο ηταν πλωμαριου }ετσι ενμερωτιακα στο λεω τηαβαντα που την ειδες ακομα και φετος στην αρχη θεμα το ειχα κανει πως δεν θα ξανα γινει οποτε δεν στεκουν αυτα που λεςEdited by: Agathos3
      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Μην Τοττίζεις... Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι συνέχεια εσύ για τα περσινά.
        Φανατίζεσαι με τις διοικήσεις κ εκεί χάνεις.
        Από κει κ πέρα, νομίζω ήδη αποδεικνύεται πως χαλάει το φόρουμ με αυτήν την στάση σας. Βλέπεις παραπάνω (ποστ του beauty) αλλά και στο αλλο θέμα που <<τρέχει>> αυτή την στιγμή στην ενότητα, ότι υπάρχει κόσμος που θέλει να ενημερωθει κ να εκμεταλλευτεί τη λειτουργία του φόρουμ αλλά ενημέρωση κ ενδιαφέροντα θέματα δεν βρίσκει.

Comment

Το προηγουμενο σ/κ που ζητησε καποιος να μαθει τι τρεχει επανω βγηκε ο mek4 και του απαντησε. Οπως πιστευω απαντησεις θα παιρνει και οποιο αλλο μελος κανει το ιδιο.
          Απλα εμεις που ειμαστε <<μελη>> του Πισοδεριου και λατρεις του συγκεκριμενου χ/κ συζηταμε κι αλλα θεματα. Φετος τυγχανει να εισαι και εσυ μεσα σε αυτα τα μελη αν δεν το εχεις καταλαβει.
          Αντε και σταματησαμε να λεμε τα πλην την φετινης διοικησης, πειτε μου τι θα συζηταμε?
          Εγω θα ειμαι χαρουμενος αν συζηταμε μονο για σκι και εμπειριες, χωρις πλακα. Επισης gioba επειδη ειδα οτι θα ανεβεις πανω, αν μπορεις βγαλε καμια φωτο να μας την στειλεις να δουμε και εμεις λιγο χιονακι. Θελουμε φωτο απο πιστες οχι απο το σαλε που θα πινεις τσιπουρακι, αυτο το κανω και εδω στο λιμανι αμα θελω [i] Edited by: vlaxos "
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Εγω τρώω στην Φλώρινα(''Πρέσπα'' ή ''Δερβισιδες'') κ προτιμώ κρασί-ρετσίνα στα βουνά!
            Έχω προσπαθήσει πολλες φορές να βάλω φωτό αλλά από περυσι μου λέει ότι δεν έχω την εξουσιοδότηση να ποσταρω φώτος... Δεν ξέρω γιατί.

Comment

εξακολουθης να μην απαντας περιση δεν χαλουσε το φορουμ και στο ξανα λεω εσυ μαλον θεωρεις ποιο σιμαντικο το υψος χιονιου απο την ασφαλεια της τιμες τον γιατρο της πιστες και πολλα αλλα εγω αυτο καταλαβα.δηλ τι να τον πω τον αλλο ελα επανω ολα οκ και στον τυπο που εμεινε 40 λεπτα στην περειφεριακη τι εχεις να του πεις οτι τοττιζει τι θα εχει να πει αυτος μετα για την ενοιμερωση.κοιτα να δεις εδω δεν γραφουμε ψεματα ουτε τα παραλεμε και οταν κατι γινετε σωστα το λεμε οπως ειπαμε οτι βελτιωθηκε το πατημα ετσι θα το πουμε και οταν βετιωθουν και τα αλλα αλλα μεχρι να γινουν εγω θα λεω τα πραγματα οπως ειναι {και σε ξανα λεω περιση που ασχολιοσουν ολο το χρονο με το υψος δεν χαλουσε το φορουμ απαντα}η πρεπει να ειμαστε ολοι παλια μελη για να εχουμε δικαιομα να μιλαμε γατι μας το ειπες και αυτο
              ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

αμα ειναι ετσι ρε σι και εσυ δεν εισαι παλιος τι σου μιλαμε ????????
                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Gioba αν δεν μπορεις να τις ανεβασεις εδω θα σου στειλω το mail μου να μου τις στειλεις εμενα, αν θες τις ανεβαζω εγω απο την σελιδα μου στο pathfinder.
                  Στειλε μου προσωπικο pm να σου πω αν ειναι.
                  εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

διαβασα παρα πολλα σε αυτο το θεμα και πραγματικα απορω με την σταση του Gioba.συνεχεια προσπαθη να μας αποτρεψη να κρινουμε την νεα διοικιση.για σοβαρα θεματα,ασφαλεια και λοιπα.εγω φιλε σου ειχα πει και αλλη φορα οτι με θελω, και για αυριο.τορα αν εσυ δεν σε ενδιαφερη η ασφαλεια σου!ασε μας εμας που μας ενδιαφερη να τα χονουμε σε καθε τυχον υπεφθινο εκει πανω

τωρα με το θεμα παλιον και νεον.νομιζω οτι ο καθενας που λατρευη το χιονι εχει το δικεομα να λεει και να γραφη οτι πιστευει καλητερο γιαυτον,ειτε ειναι νεος ειτε ειναι παλιος στο φορουμ.εδω μιλαμε για χιονια και οχι για το ποιος θα ειναι ο στρατηγος ,λοχαγος ,λοχιας,στο φορουμ.παλιος και νεος υπαρχη στον στρατο.

οσο το τι γινεται πανω!χιονιζι απο τα χαραματα εχει βαλει κοντα στους 20 ποντους νεο χιονι,αρκετη ομιχλη και αρκετος αερας και ακομα χιονιζι.ολα πλεον ειναι θετικα αν και αυτη την φορα μου πουν οτι το χιονι ειναι οριακο στην πισοδεριου!θα ειμαι ο πρωτος που η νεα διοικηση θα μου κανει μυνηση για ξυλοδαρμο.
                    "
                    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

καταδρομεας αλεξιπτοτιστης Χ.Χ θελω να ανεφερω οτι κατα την σημερηνη μου επισκεψει στο χ.κ πισοδεριου το λιφτ ενω ανοιξε το πρωι λιγο μετα μας ειπαν οτι θα κλησηλογο αερα .και εκει που ετιμαζομασταν να αποχωρισουμε,20 λεπτα μετα ανεβασαν και παλι καποια ατομα!οταν πηγαμε ξανα εμεις και ο λοχος μου μας ειπαν παλι οτι θα κληση.μια κοροιδια σκετη.

μηπως εμεις η νεοι στο φορουμ να στελνουμε καπος ετσι τα μνμ μας.
                      ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

ok vlaxos. Κυριακη ή Δευτέρα οι φώτος. Έκλεισε.

Agathos πραγματικά θες να απαντήσω;;;

Πέρυσι όφείλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο από το μεγάλο φιάσκο. Μιλάμε για κοροϊδια τεραστίων διαστάσεων κ αφού ΄μας εξαπατήσανε πολλακις, οφείλαμε να το καταγγείλουμε. Διότι όταν κάνεις σχεδια μια εβδομάδα, κάνεις χλμ, ξοδεύεις χρήματα, κ παίρνεις στο λαιμό σου κ φίλους σου, βασιζόμενος στο ότι λειτουργεί για χιονοδρομια ενα χ/κ ενώ θα έπρεπε να είναι ανοιχτο μόνο για βοσκή, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να πει κανείς.

Το χ/κ πέρυσι όφειλε να ειναι κλειστό αλλά όχι μόνο λειτουργούσε αλλά περηφανευοτανε το υψος χιονιου(1εκ...).Τότε φανατικέ μου φίλε δεν υπηρχε τπτ καλό να πει κανείς. Ακόμα κ τον Τόττη να έβαζες να ποστάρει εδώ μέσα, κάτι καλό δεν θα έγραφε. Εσύ όμως πάντα κάτι έβρισκες να πεις(π.χ. ''Δεν πειράζει που δεν έχει πολύ χιόνι! Εμείς εδώ περνάμε φίνα στο καταπληκτικο τοπίο του βουνού!''...

Φέτος όμως δεν έχεις λόγο να πεις κάτι καλό.

Comment

Όσον αφορά αυτο που είπα για τους νεους, εννοουσα αυτους που εκαναν εγγραφή αυτή τη σεζόν.

mek την έχω πατήσει πολλές φορές με το θέμα του αέρα κ τις ομίχλης.

Το να μην λειτουργεί το λιφτ κατα τη διαρκεια της ημέρας ειναι συχνο φαινόμενο των χ/κ. Δλδ τι μπορεί να συμβαίνει; Δεν θέλει να δουλέψει ο λιφτιερης κ το κλεινει μόνος του; Εντολές παίρνει ο άνθρωπος από καποιον ανώτερο.

Κ αυτο γίνεται για λόγους ασφάλειας, αυτο που αποζητάς απο το χ/κ αλλωστε...

Comment

μηπως δεν εχει να πει κατι καλο γιατι τιποτα καλο δεν υπαρχη να πει.γιατι δεν εγιναν και λιγα φετος.ξεχνας γρηγορα φιλε το φιασκο.ναι τα λιφτ ειναι ανοιχτα, ολα ειναι ενταξη στο πισοδερι ,και τελικα ολα ηταν κλειστα,αλλα αυτη απο την νομαρχια επεμεναν οτι εχουμε προβλημα με την οραση μας,και δεν βλεπαμε οτι τα λιφτ ειναι εντελος μα εντελος κλειστα.

ο αγαθος εγραψε κατι καλο σε οτι εχει να κανει με την βελτιωση στο θεμα πατημα πιστας.

και το οτι τα πινει με τους τοττηδες ,δεν συμενη οτι περνει και ποσοστα απο τα κερδη!.τουλαχιστον αυτη σου λενε και ενα καλημερα το πρωι.οταν μας πει καλημερα η κοπελα στο ταμειο η και ο κος τορτοκας τοτε ισως και εμεις αλαξουμε γνωμη για τα πρωσοπα τους.
                            ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

ναι φιλε μου Gioba δεν λεω οχι σε αυτο που λες.απλα απορσα με το οτι!, λιγα καρεκλακια πρην την ωρα που ξανακαταβεικαμε στο λιφτ εμεις ειχαν ανεβαση πελατες.
                              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

ΔΕΝ σου ειπα οτι εχεις αδικο για περισι αλλα το φετινο ειναι ποιο σοβαρο εδω μιλαμε για θεματα ασφαλειας και οχι για το ποσο χιονι εχει θεωρω ποιο σοβαρο το θεμα γιατου απο το θεμα του υψους χιονιου αποψη μου Edited by: Agathos3
                                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Working...
                                X