Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλημέρα έχω το τηλέφωνο του ΕΟΣ είναι 2332028567 καθημερινά από τις 8 το βραδυ μέχρι τις 10 και 30 περίπου.
    :confused::bump2:

Comment

• Καλημέρα

Ενημερωμένη βλέπω και άμεση στις απαντήσεις!!
      Thanks
      Edited by: denis1

Comment

• Eλπίζω να σε βοήθησα να βρεις αυτό που θέλεις [i]"

Comment

• τι γινεται πανω?? εχω να παω απο την Τεταρτη..απο οτι εμαθα εβαλε μονο 5-10 ποντακια..αυριο πιστευω να ειναι σουπερ...

Comment

• Μοιπως ξερει επισης κανεις ποτε εχει αγωνες ωστε να αποφυγουμε τον κακο χαμο ?????
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Αγωνες εχει 15 -16 Ιανουαριου ειναι καθημερινες οποτε δεν σε χαλαει, χωρια που χωρις παρεξηγηση εσυ εχεις να ερθεις πηγαδια χρονια..στο Καιμακ δεν πας συνηθως? ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ . Στις γυναικες το χρυσο η 20χρονη Ναουσαια αθλητρια του ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ Σοφια Ραλλη. Σε ολα τα παιδια πολλα μπραβο και παντα επιτυχιες.

Comment

• Originally posted by maria30
                Αγωνες εχει 15 -16 Ιανουαριου ειναι καθημερινες οποτε δεν σε χαλαει, χωρια που χωρις παρεξηγηση εσυ εχεις να ερθεις πηγαδια χρονια..στο Καιμακ δεν πας συνηθως?

Και που ξερεις εσυ τι κανω εγω??????

Καποιος που πηγαινει Καιμακ δεν μπορει να παει αλλου ????????

Δεν μπορω να καταλαβω το υφος σου.......

Comment

• Δεν ειπα οτι δεν μπορεις να πας αλλου και ειπα χωρις παρεξηγηση και δεν εχω κανενα υφος. Εσυ η ιδια ανεφερες σε ενα ποστ σου οτι εχεις να ερθεις πηγαδια κανα 2 χρονια και ανεφερες οτι πας βουνο Σ/Κ οι αγωνες ειναι καθημερινες οποτε δεν σε ζοριζουν..ξανα χωρις παρεξηγηση

Comment

Δεν ειπα οτι δεν μπορεις να πας αλλου και ειπα χωρις παρεξηγηση και δεν εχω κανενα υφος. Εσυ η ιδια ανεφερες σε ενα ποστ σου οτι εχεις να ερθεις πηγαδια κανα 2 χρονια και ανεφερες οτι πας βουνο Σ/Κ οι αγωνες ειναι καθημερινες οποτε δεν σε ζοριζουν..ξανα χωρις παρεξηγηση

Ναι ετσι ειναι .....περιση ηρθα 1 φορα και φετος θελω να ερθω αλλες 100.....Εσυ πια εισαι που θα μου πεις που παω ...και τι κανω ????? Εχουμε γνωριστει???

Comment

• Bρε κοριτσια,ειπα και γω να δω τι γινετε στα 3-5 πηγαδια και βλεπω και δω μαχες,δεν εχουμε να χωρισουμε χωραφια.

Comment

• Originally posted by KAPTEN

Bρε κοριτσια,ειπα και γω να δω τι γινετε στα 3-5 πηγαδια και βλεπω και δω μαχες,δεν εχουμε να χωρισουμε χωραφια.

Δεν προσπαθω να χωρισω τιποτα .......κι εγω για πληροφοριες μπηκα και βγηκε η κυρια να μας την ''πει''.....απο που κι ως που δεν ξερω......

Comment

• Δεν σε ξερω και ουτε θελω να σε μαθω , ουτε θελω να με μαθεις...δεν μου αρεσει το υφακι σου οταν γραφεις στα ποστ ειτε εδω ,ειτε στο Καιμακ, ειτε στο Πισοδερι....ενταξει? ικανοποιηθηκες? και προσπαθησε να καταλαβεις καλυτερα σε οτι σου απαντησα,[i] δεν σου ειπα ουτε που να πας ουτε τι να κανεις, αυτα και τελος γιατι το παρακουρασαμε"

Comment

• Πω πω μαλιοτραβήγματα!!![i]"
                            Carpe diem quam minime credula postero

Comment

• [i] αυτο εσυ το θεωρεις μαλλιοτραβηγμα? που να δεις οταν τα παρουν 2 γυναικες ...εκει να δεις...αυτο ηταν μια κουβεντουλα σε υψηλο τονο απλως"

Comment

Δεν σε ξερω και ουτε θελω να σε μαθω , ουτε θελω να με μαθεις...δεν μου αρεσει το υφακι σου οταν γραφεις στα ποστ ειτε εδω ,ειτε στο Καιμακ, ειτε στο Πισοδερι....ενταξει? ικανοποιηθηκες? και προσπαθησε να καταλαβεις καλυτερα σε οτι σου απαντησα,[i] δεν σου ειπα ουτε που να πας ουτε τι να κανεις, αυτα και τελος γιατι το παρακουρασαμε

μμμμμ.....ενδιαφερον......Εγω παλι σημερα που μου απαντησες σε προσεξα........

Πραγματι το τραβηξαμε πολυ.......το τελειωνω κι εγω εδω......"

Comment

Working...
                                X