πολυ ωραια, χαιρομαι και θελω να πιστευω οτι θα συνεχισω να περναω απαρατηρητη γιατι αυτος ειναι ο σκοπος μου[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
Originally posted by gsm1979
Πω πω μαλιοτραβήγματα!!![i]
Γλυκε μου Γιωργο ξερεις καλα πως τα μαλλιοτραβηγματα δεν ειναι καθολου του στιλ μου και του επιπεδου μου.......
Σε αντιθεση με το λογοπαιγνιο .......!!!!!"...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Originally posted by maria30
και μια πληροφορια που μολις εμαθα το Σ/Κ 10-11/1/09 ο ΕΟΣ διοργανωνει τον 1 περεφερεικο αγωνα SL Βορειας περιφερειας κατηγοριας Π2-Κ2 οποτε εχει αγωνες beauty για να απαντησω σωστα στην ερωτηση σου
Αυτο ακουσα κι εγω .....και ρωτησα για επιβεβαιωση !!!
Τωρα την εχω..........Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
Comment
-
Originally posted by LoofΤΕΛΙΚΑ Θ'ΑΝΕΒΕΙΣ Η ΟΧΙ?ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!Originally posted by beautyΜοιπως ξερει επισης κανεις ποτε εχει αγωνες ωστε να αποφυγουμε τον κακο χαμο ?????
Λεω να κανω μια αποπειρα το Σαββατο.......Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
Comment
-
pies k ena kafe sto sale[i]Originally posted by beautyOriginally posted by LoofΤΕΛΙΚΑ Θ'ΑΝΕΒΕΙΣ Η ΟΧΙ?ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!Originally posted by beautyΜοιπως ξερει επισης κανεις ποτε εχει αγωνες ωστε να αποφυγουμε τον κακο χαμο ?????
Λεω να κανω μια αποπειρα το Σαββατο....
"
Comment
-
Μμμμ... θα ηθελα να το δω αυτο!!!Originally posted by maria30[i] αυτο εσυ το θεωρεις μαλλιοτραβηγμα? που να δεις οταν τα παρουν 2 γυναικες
...εκει να δεις...αυτο ηταν μια κουβεντουλα σε υψηλο τονο απλως
"
Carpe diem quam minime credula postero
Comment
-
Πονηρούλα εσυ!!!!"Originally posted by beautyOriginally posted by gsm1979
Πω πω μαλιοτραβήγματα!!![i]
Γλυκε μου Γιωργο ξερεις καλα πως τα μαλλιοτραβηγματα δεν ειναι καθολου του στιλ μου και του επιπεδου μου.......
Σε αντιθεση με το λογοπαιγνιο .......!!!!!Carpe diem quam minime credula postero
Comment
-
Γιώργο αγριόγατα τη βρίσκω τη φιλενάδα maria30 σαν την άλλη τη δική μας τη φιλενάδα τη beauty. Νομίζω πως μια συνάντηση των δύο στο ίδιο χιονοδρομικό θα ανέβαζε το θερμόμετρο στα ύψη.....Μέχρι και τα χιόνια θα λιώνανε. Πάντως Μαρία θέλω να ξέρεις πως η beauty εκτός απο καταπληκτική σκιερ είναι και καταπληκτική κοπέλα.
Comment
-
Συμφωνώ στο ότι η beauty είναι καλή κοπέλα , αλλά εγώ είμαι πολύ στριμμένο άντερο,οπότε λίγο δύσκολο να με συμπάθησει... άσε που γενικώς δεν τα πάω πολύ καλά με τις γυναίκες [i] προτιμώ τις συναναστροφές με τους άντρες γιατί δημιουργούνται πολυ λιγότερες εντάσεις..Οι γυναικες είμαστε πολύ δύσκολες... Πάντως στο βουνό θα είμαι σίγουρα και Σάββατο και Κυριακή..":confused::bump2:
Comment

Comment