Originally posted by gsm1979
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
Originally posted by gsm1979Δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα δεν παρεξηγουμε κιολας. Αν θελει ο οποιοσδηποτε να παρεξηγηθει βρισκει λογο απο το παραμικρο. Παντως η προσκληση ειναι ανοιχτη για καιμακ (ή μαλλον για Κρεμαση) στην Μαρια
[i]Γιώργο δεκτή η πρόσκληση με 1 όρο...θέλω ήλιο
να μου το εγγυηθείς να μην ανεβω τσαμπά..
αααααααααα!!!!!!!!! και καθημερινη ποτέ Σ/Κ"
:confused::bump2:
Comment
-
Τοτε μιλαμε για μεσα Φεβρουαριου που θα μπορω να ανεβω και καθημερινη. "Originally posted by maria30Originally posted by gsm1979Δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα δεν παρεξηγουμε κιολας. Αν θελει ο οποιοσδηποτε να παρεξηγηθει βρισκει λογο απο το παραμικρο. Παντως η προσκληση ειναι ανοιχτη για καιμακ (ή μαλλον για Κρεμαση) στην Μαρια
[i]Γιώργο δεκτή η πρόσκληση με 1 όρο...θέλω ήλιο
να μου το εγγυηθείς να μην ανεβω τσαμπά..
αααααααααα!!!!!!!!! και καθημερινη ποτέ Σ/ΚCarpe diem quam minime credula postero
Comment
-
Είναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]"
Comment
-
Originally posted by tmsmastΕίναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]
"
Carpe diem quam minime credula postero
Comment
-
ίσβορος-ισβόρι= φυσικές πηγές που ενώνονται στη συνέχεια για να δημιουργηθούν τα ποτάμια!Edited by: tmsmast "Originally posted by gsm1979Originally posted by tmsmastΕίναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]

Comment
-
Ευχαριστω για την διευκρινηση. Πρωτη φορα συναντω την λεξη αυτη..."Originally posted by tmsmastίσβορος-ισβόρι= φυσικές πηγές που ενώνονται στη συνέχεια για να δημιουργηθούν τα ποτάμια!Originally posted by gsm1979Originally posted by tmsmastΕίναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]
Carpe diem quam minime credula postero
Comment

Comment