Οι πίστες δηλαδή ήταν κοτλε;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
Μια χαρά ήταν ,δεν είχε κόσμο οπότε δεν έγινε χωράφι η κεντρική..μόνο εκεί που έπεφτε το τεχνιτό είχε λίγο χιόνι απάτητο που έπρεπε να κόψεις λίγο..καλά ήταν !Τέλεια μέρα !Originally posted by LoofΟι πίστες δηλαδή ήταν κοτλε;www.vermiobees.blogspot.com
Comment
-
Χαχα...τι να κάνουμε ρε Γιάννη είμαι λάτρης των 80's!Originally posted by gavisOriginally posted by LoofΟι πίστες δηλαδή ήταν κοτλε;
και συ ρε Αντωνη ....πολυ ντεμοντε" εισαι

Ακου εκει ΚΟΤΛΕ!!!!!!
Ε!!!!!αλλαξε η μοδα...προχωρα στην μεταλλαξη του free
Εσυ τι κανεις;Εμαθα ότι αναρρωνεις.δεν πιστευω να είχες κανένα ατύχημα σε χιονοδρομικο..."
Comment
-
Originally posted by TURMSωχ... τι επαθες; αντε σιδερενιος
Σε ευχαριστω Κωστα
Επανερχομαι πολυ γρηγορα ηδη το παταω (με λλιγο βαρος)και ο 4κεφαλος δεν εχασε καθολου και το βασικοτερο τελειωσανε οι πονοι που ειχα το τελευταιο 2μηνο
υ.γ
να το ριξω μετα την αποκατασταση στο snb (εχω και εξοπλησμο και στεκομαι αξιοπρεπως)
δεν εχει λιγοτερη επιβαρυνση στα γονατα απο το σκι?....ο τρελος του χωριου
Comment
-
Μάλλον ναι.Originally posted by gavisOriginally posted by TURMSωχ... τι επαθες; αντε σιδερενιος
Σε ευχαριστω Κωστα
Επανερχομαι πολυ γρηγορα ηδη το παταω (με λλιγο βαρος)και ο 4κεφαλος δεν εχασε καθολου και το βασικοτερο τελειωσανε οι πονοι που ειχα το τελευταιο 2μηνο
υ.γ
να το ριξω μετα την αποκατασταση στο snb (εχω και εξοπλησμο και στεκομαι αξιοπρεπως)
δεν εχει λιγοτερη επιβαρυνση στα γονατα απο το σκι?
Στα πηγαδια θα σε δούμε καθόλου;έχει καλο χιονακι πλέον!
Comment
-
Για να μην λέω κοτλε και με παρεξηγει ο φίλος μου ο Γιαννης απο δω και πέρα θα λέω ruffles!!!καλο ε;;;Originally posted by bibisμακάρι παίδες!! να πηγαίνει κοτλέ η κατάσταση όσο γίνεται!Originally posted by LoofΠιστευω το Σάββατο που θα έχει και ήλιο να σας αντιγραψουμε Δήμο και bibi!
Comment
-
Originally posted by LoofΓια να μην λέω κοτλε και με παρεξηγει ο φίλος μου ο Γιαννης απο δω και πέρα θα λέω ruffles!!!καλο ε;;;Originally posted by bibisμακάρι παίδες!! να πηγαίνει κοτλέ η κατάσταση όσο γίνεται!Originally posted by LoofΠιστευω το Σάββατο που θα έχει και ήλιο να σας αντιγραψουμε Δήμο και bibi!
Σαν τα ruffles περυσι στο Πισσοδερι........δεν υπαρχει""....ο τρελος του χωριου
Comment

Comment