Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τελικα γιατι ελιωσε τι χιονι μαθαμε..?? εγω νομιζω το πηρε ο αερας δεν νομιζω να ελιωσε....

Comment

• Στις 20:20 πάτησε αέρα 78,9 km/h,9 μποφόρ δηλαδή...Μάλλον δίκιο έχεις!

Comment

• Ανεβηκε κανεις πανω,να μας πει κατασταση πιστων?

Comment

• αξιζει να ανεβουμε ή οχι

Comment

• προσωπικα δεν ανεβηκα αλλα απο πελατες που ανεβηκαν που ειπαν οτι στον παραδεισο εχει πολυ χιονι αλλα χρειαζεται προσοχη στο συρομενο που ενεβαινεις και στα δρομακια μεχρι να βγεις στον παραδεισο.ομως καλυτερα ας μας πει τη γνωμη του καποιος που ανεβηκε ο ιδιος πανω...
            www.ski-aiva.gr

Comment

• Το 3 δούλεψε τελικά σήμερα η όχι;

Comment

• Originally posted by Loof
                Το 3 δούλεψε τελικά σήμερα η όχι;
                Τουλαχιστον νωρις που εφυγα εγω δεν το ειχαν δωσει ακομη, τωρα μετα τις 12 δεν ξερω....

ΥΓ.Ρε Γιαννηηηηηηηηηηηη, που εισαι ρε γμτ μου(Gavis)[i]"
                Την υγειά μας ρε....
                www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by spider.gr
                  Originally posted by Loof
                  Το 3 δούλεψε τελικά σήμερα η όχι;

Τουλαχιστον νωρις που εφυγα εγω δεν το ειχαν δωσει ακομη, τωρα μετα τις 12 δεν ξερω....

ΥΓ.Ρε Γιαννηηηηηηηηηηηη, που εισαι ρε γμτ μου(Gavis)[i]
                  μήπως έφτιαχνε ζεστά κρουασαν;!!!"

Comment

• γυρω στις 12 και 45 ηρθαν κατι φιλοι και μου ειπαν οτι ειναι κλειστο το 3 αλλα λιγο αργοτερα που περασε καποιος αλλος ειπε οτι δωσανε και το 3 αλλα ηθελε προσοχη στο διαδρομο του συρομενου γιατι δεν ειχε πολυ χιονι ο διαδρομος και επισης προσοχη ηθελε στα δρομακια που πανε στον παραδεισο αλλα ο παραδεισος ειναι φουλ χιονι...

το απογευμα που μιλησα με φιλο λιφτιερη μου ειπε πως ο αερας το βραδυ σηκωσε το χιονι απο το διαδρομο του συρομενου και οτι ολο το προσωπικο εβαζε χιονι με τα φτυαρια μεχρι τις 12 κ 30 περιπου και μετα ανοιξε το σ3...

αυτη λοιπον η αποψη μου παντα οπως μου τα ειπαν και χωρις να ειμαι εκει...
                    www.ski-aiva.gr

Comment

• Παντως ρε παιδια να μα την παναγια σημερα εκανα σχεδον 450 χλμ για να τσουλισω κατι τις και χαλαλι αλλα ηταν καπως λιγο, ωωφειλω ομως να δεωσω συνχαρητηρια στους υπευθυνους του ΧΚ για τις προσπαθειες που κανουνε για να κανουμε εμεις αυτο που αγαπαμε.....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ρε ΜΑΓΚΕΣ το λιγοτερο που μπορω να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]"
                      Την υγειά μας ρε....
                      www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by spider.gr
                        Παντως ρε παιδια να μα την παναγια σημερα εκανα σχεδον 450 χλμ για να τσουλισω κατι τις και χαλαλι αλλα ηταν καπως λιγο, ωωφειλω ομως να δεωσω συνχαρητηρια στους υπευθυνους του ΧΚ για τις προσπαθειες που κανουνε για να κανουμε εμεις αυτο που αγαπαμε.....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ρε ΜΑΓΚΕΣ το λιγοτερο που μπορω να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]

Μπραβο ρε Σταθη.......δεν παιζεσαι!!!!!!

Και τωρα που εισαι?

Αν πας Πηλειο θα τσουλησεις σιγουρα αυριο"
                        ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by gavis
                          Originally posted by spider.gr
                          Παντως ρε παιδια να μα την παναγια σημερα εκανα σχεδον 450 χλμ για να τσουλισω κατι τις και χαλαλι αλλα ηταν καπως λιγο, ωωφειλω ομως να δεωσω συνχαρητηρια στους υπευθυνους του ΧΚ για τις προσπαθειες που κανουνε για να κανουμε εμεις αυτο που αγαπαμε.....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ρε ΜΑΓΚΕΣ το λιγοτερο που μπορω να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![i]

Μπραβο ρε Σταθη.......δεν παιζεσαι!!!!!!

Και τωρα που εισαι?

Αν πας Πηλειο θα τσουλησεις σιγουρα αυριο
                          Μπα Γιαννακο αυριο τελικα εχει Παρνασσο και απο κει πισω σπιτι στο μεγαλο ..ουρδελο που λεγετε Αθηνα, πιστευω να τα πουμε συντομα καποια στιγμη....μελλοντικα μαλλον Πισοδερι ή Βασιλω, αυτα για τωρα, παω να την πεσω για υπνο γιατι αυριο δεν θα εχω σηκωμω....καληνυχτα φιλαρακια μου!!!!"
                          Την υγειά μας ρε....
                          www.skimag.gr

Comment

• Καμια σχεση με αυτα....Απλως ειναι το σκοταδι που το δειχνει ετσι εκεινο το σημειο!!!...ειναι αστρωτο και σαν χωραφι αν το δειτε και φαινεται σαν σκια και μαυρο....

Comment

• Kαλουτσικα σημερα στον παραδεισο με λιγο παγο στην αρχη του αλλα αυτο το προσοχη παγετος στο δρομο δεν μπορουσε καποιος να το πει απο χτες το βραδυ εχει και χαζους (σαν και μενα) που ξυπνανε πολυ πρωι[i]"

Comment

• κ ρωταω τωρα εγω ο αδαης που τα βλεπω κ λεω αν ημουν εγω???χτυπησε πολυ ενα παιδι σημερα στο βουνο....του ειχαν γυρισει αναποδα α ματια κ δεν μπορουσε να πει λεξη...λιποθιμος για κανα μισαωρο...ειναι δυνατον οι διασωστες ν ανεβαινουν με το λιφτ????ειναι δυνατον αντι να στειλουν ενα φορειο να στελνουν το ρατρακ με κοσμο μεσα στη πιστα να κατεβαινει???και που θα κατσει ο τραυματιας ρε π@π@ρες????διπλα στον οδηγο????ασε που το παλικαρι ηταν καμια ωρα κ περιμενε να τον παρουν....ελεος ασφαλεια 0....θελουν πολυ κραξιμο εκει πανω οι υπευθυνοι...
                                τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Working...
                                X