Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mario79
    τα κανονια ολες αυτες τις μερες τα εχουν στον αριστοτελη η' κανω λαθος?στην αρχη χαμηλα και τωρα πιο ψηλα!!

Ριχνουν μπολικο χιονι τα κανονια στον Αριστοτελη απο 1650 και κατω και το πατανε αβ ερτα ......με λιγα λογια το τσιμενταρουν" για να αντεξει στις επερχομενες βροχες πριν τα χριστουγεννα μηπως και διατηρηθει και κανει ο κοσμος σκι στις γιορτεςκαι στον Αριστοτελη!!!!

Το Μοναδικο χιονοδρομικο που "ισως" δουλεψει στα βαλκανια.....Αφρικη γιναμε!!!!!

υ.γ

Ρε παιδια ανοιξατε 3 +1 θεματα για το 2011!!!!!!!

Ας γραφουμε σε ΕΝΑ......Edited by: gavis "
    ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by gavis
      Originally posted by spider.gr
      Παιδια υπαρχει πιθανοτητα να ανοιξετε το ΣΚ, τι λεει το ραπορτο??[i]

δεν κρατιεσαι...........................

Λοιπον Γιαννο αυριο πρωι θα ειμαι 3-5 και την κυριακη θα ειμαι Πηλιο.

Ελα ρε στα 3-5 να τα πουμε απο κοντα να πιουμε και ζεστη σοκολατιτσα, θα ερθεις??"
      Την υγειά μας ρε....
      www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by KonstantinosV
        Να πάω Πηγάδια να πληρώσω τα καλά μου λεφτουδάκια για να κάνω σκι στον Παράδεισο από το λούκι και κάτω? Με όλο τον κ@υλωμένο, λόγω πολύμηνης στέρησης, συρφετό συγκεντρωμένο σε ένα Lift και μία πίστα?

Όχι ευχαριστώ. Υπομονή----> μεγάλη αρετή [i]
        Εσυ ρε παλιοχαρακτηρα εγινες καλα και πλεον δεν μας μιλας ετσι??

Αυριο θα ειμαι στα 3-5, αν γουσταρεις βουτα το καρο σου και ελα να κανουμε καναδυο γυροβολιες παρεα ρε....

ΥΓ.Εν αναγκη ρε φιλε να σε κερασω εγω την ημερησια καρτα των πηγαδιων....Edited by: spider.gr "
        Την υγειά μας ρε....
        www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by spider.gr
          Originally posted by gavis

Ελα ρε στα 3-5 να τα πουμε απο κοντα να πιουμε και ζεστη σοκολατιτσα, θα ερθεις??

Με αλλους να κανεις σκι και με εμενα σοκολατιτσα?

α ρε!! ατιμο γονατο....

Σταθη αυριο δεν μπορω να φυγω απο το μαγαζι με τιποτα !!!!!

Μην ανησυχεις θα βρεθουμε και θα την πιουμε την σοκολατιτσα φετος ....και ισως κουτσα-κουτσα να τσουλισουμε

"
          ....ο τρελος του χωριου

Comment

Ελα ρε στα 3-5 να τα πουμε απο κοντα να πιουμε και ζεστη σοκολατιτσα, θα ερθεις??

Με αλλους να κανεις σκι και με εμενα σοκολατιτσα?

α ρε!! ατιμο γονατο....

Σταθη αυριο δεν μπορω να φυγω απο το μαγαζι με τιποτα !!!!!

Μην ανησυχεις θα βρεθουμε και θα την πιουμε την σοκολατιτσα φετος ....και ισως κουτσα-κουτσα να τσουλισουμε
            γιαννη ελα να σε κερασω σοκολατιτσα τη κυριακη στα πηγαδια να μου φερεις κ τα πεδιλα να τ αφησω μετα στον παυλο να τα ετοιμασει για γαλλια
            "
            τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• τα πεδιλα ειναι ετοιμα......και σε περιμενουν απλα τι μεγεθος μποτα φορας να ρυθμησω τις δεστρες
              ....ο τρελος του χωριου

Comment

• <a href=http://img580.imageshack.us/i/fullsizeu.jpg/" target="_blank"></a>

γιατι εκει περα δεν εχει χιονιι ??????
                "

Comment

• το μεσημερι εκει που ειναι το βελος ειχε αρκρτο απο τα κανονια!!μηπωε το μετεφεραν?

Comment

• Originally posted by mario79
                    το μεσημερι εκει που ειναι το βελος ειχε αρκρτο απο τα κανονια!!μηπωε το μετεφεραν?
                    καποιους που ξερει ας απαντησει!!!! [i]
                    "

Comment

• Οπως και στο γηπεδο, φαινεται το χιονι ετσι...το ειδα και ανχωθηκα.. [i]"
                      Snow addict !

Comment

• Π...... Θερμοκρασία άρχισε να ανεβαινει

Comment

τα πεδιλα ειναι ετοιμα......και σε περιμενουν απλα τι μεγεθος μποτα φορας να ρυθμησω τις δεστρες

28!!!!!
                          "
                          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• Originally posted by niklakis
                            Originally posted by mario79
                            το μεσημερι εκει που ειναι το βελος ειχε αρκρτο απο τα κανονια!!μηπωε το μετεφεραν?
                            καποιους που ξερει ας απαντησει!!!! [i]

εκει δεν εχουν ριξει τα κανονια χιονι γιατι η πιστα εκεινη ειναι κλειστη δεν δουλευει προς το παρον ειναι το τελειωμα της κεντρικης...καλημερα"
                            www.ski-aiva.gr

Comment

• Originally posted by spider.gr

Ax! ρε Σταθη.......500 χιλ. για να κανεις σκι 450μετρα.............εχει και ΤΡΕΛΟ ΑΕΡΑ"
                              ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by Loof
                                Μόλις μίλησα με άτομο του χιονοδρομικού.αύριο θα δουλέψει το 2,ενδεχομένως το 3 για παράδεισο μόνο.τον αριστοτελη ξεχάστε τον.
                                δυστυχώς τελικά είχα δίκιο.πάντως πιστευω ότι το χιόνι δεν ήταν αρκετό για να δώσουν περισσότερες πίστες και αναβατηρες.ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά του χιονοδρομικού που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να καλύψουν όλη την έκταση με τεχνητό.αν υπήρχαν καμια 20αρια κανόνια ακόμη σήμερα μπορεί να γλιστρουσαμε κανονικά.ας ελπίσουμε ότι αυτο θα γίνει την επόμενη Κυριακή με άρωμα Χριστουγέννων.

Comment

Working...
                                X