Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SANTAM
    Εγω παντως θα παω το ΣΚ σιγουρα επανω γιατι θα ειναι ανοιχτο απο μου ειπε ενας φιλος που δουλευει επανω... Ειμαι τρελαμενος απο την δουλεια και τα διαφορα...θα τσουλησω για να ηρεμησω!!!!....
    θα το δώσουν όλο? εγώ έμαθα μόνο για να παράδεισο.

Comment

• Μαλλον αλλα αν ριχει κανα 20 ποντους αυριο η μεθαυριο θα ανοιξει και το λουκι....Ας ελπισουμε να ριξει λιγο για να δουλεψει ολο ...

Comment

Μαλλον αλλα αν ριχει κανα 20 ποντους αυριο η μεθαυριο θα ανοιξει και το λουκι....Ας ελπισουμε να ριξει λιγο για να δουλεψει ολο ...
        To snowforecast δίνει 14 εκατοστά μεχρι το Σάββατο..

Comment

• Ναι..αλλα μεχρι πριν 2 μερες εδινε 24!!! , ολο τα αλαζουνε τελικα... Μακαρι να ριξει για να κρατησει ολες τις γιορτες που θα εχει κοσμο...

Comment

Ναι..αλλα μεχρι πριν 2 μερες εδινε 24!!! , ολο τα αλαζουνε τελικα... Μακαρι να ριξει για να κρατησει ολες τις γιορτες που θα εχει κοσμο...
            Κι εγώ στις γιορτές θα είμαι πάνω ελπίζω να μην ανέβει η θερμοκρασία και τη πατήσουμε.

Comment

• Παιδιά, όπως και για τα χιόνια στη Θεσσαλονίκη, έτσι φυσικά και για το Χ.Κ δεν γίνεται πλέον να κοιτάτε κανένα μοντέλο και κανένα σάιτ για ασφαλή πρόβλεψη συγκεκριμένω εκατοστών χιονόπτωσης. Η Δυτική Μακεδονία βρίσκεται μέσα στις περιοχές οι οποίες θα επηρεαστούν από σφοδρές χιονοπτώσεις... σφοδρές χιονοπτώσεις με δέκα και είκοσι εκατοστά???? Μάλλον λίγα μου ακούγονται , κυρίως για τέτοια υψόμετρα των 1400 μέτρων και βάλε!!!

Εάν οι χαμηλές" περιοχές βάλουνε 15-25 εκατοστά, ε όλο και κάτι παραπάνω θα βάλει το βουνό ψηλά...... και ας μην ξεχνάμε ότι έρχονται και άλλα απο Σάββατο!!! "
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

• εγω παντως θελω πολυ να τσουλισω τη κυριακη και θα το κανω !!!!!!! [i]"

Comment

• Originally posted by niklakis
                  εγω παντως θελω πολυ να τσουλισω τη κυριακη και θα το κανω !!!!!!! [i]
                  Ολοι το θελουμε σαν τρελοι!!
                  "

Comment

• +10000000000000000000000000000[i]"
                    www.ski-aiva.gr

Comment

• παυλο περιμενουμε ενημερωση απο πανω να μας πει

Comment

• Αν έχουμε αριστοτελη απο το 3 και κάτω και παράδεισο καλα θα ειναι

Comment

• Originally posted by niklakis
                          παυλο περιμενουμε ενημερωση απο πανω να μας πει

αυριο θα ξερουμε λογικα η το πολυ παρασκευη,αναλογα ποσο και αν χιονισει...ας ελπισουμε οτι κατι θα μας ριξει...εστω και λιγο να ανοιξει..
                          www.ski-aiva.gr

Comment

• Originally posted by skiaiva
                            Originally posted by niklakis
                            παυλο περιμενουμε ενημερωση απο πανω να μας πει

αυριο θα ξερουμε λογικα η το πολυ παρασκευη,αναλογα ποσο και αν χιονισει...ας ελπισουμε οτι κατι θα μας ριξει...εστω και λιγο να ανοιξει..
                            ελα ρε να ανοιξει θελω να παω δν αντεχω αλλο[i]
                            "

Comment

• για δευτερα το snowforecast δινει βροχή..ποτε θα πέσει η θερμοκρασία ξανα?

Comment

• Originally posted by snowrider12312
                                για δευτερα το snowforecast δινει βροχή..ποτε θα πέσει η θερμοκρασία ξανα?
                                ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑς ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟς ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΑΡΑ ΚΙΟΛΑς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΛΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΚΙ ΠΩς ΚΑΙ ΠΩς ΑΛΛΑ........!!!!!!!

Comment

Working...
                                X