Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
Κάνοντας ικασίες και σκεφτόμενη τον τρόπο που λειτουργούν, έχω την εντύπωση πως δεν θα ανοίξουν αυτό το Σ/Κ, αλλά το επόμενο, για να προστατέψουν το χιόνι για τις γιορτές , μακάρι να κάνω λάθος... Θα πάρω τηλέφωνο τον Τακούλη τον λιφτιέρη, και θα ενημερώσω αργότερα. Καλό χειμώνα και καλή σεζόν..:confused::bump2:
Comment
-
[i]Originally posted by maria30
Κάνοντας ικασίες και σκεφτόμενη τον τρόπο που λειτουργούν, έχω την εντύπωση πως δεν θα ανοίξουν αυτό το Σ/Κ, αλλά το επόμενο, για να προστατέψουν το χιόνι για τις γιορτές , μακάρι να κάνω λάθος... Θα πάρω τηλέφωνο τον Τακούλη τον λιφτιέρη, και θα ενημερώσω αργότερα. Καλό χειμώνα και καλή σεζόν..

ελεος ??? δεν επεσαν 10-20 ποντοι... επεσαν 40 τουλαχιστον...και απο αυριο μεχρι δευτερα θα χιονιζει παλι...

πολυ χαζη λογικη...
απο ξανθη θα ερθουμε για να κανουμε σκι...ελεοσ
εδω ανοιξαν χρυσα ελαφια ,ελατοχωρια ,περτουλια ,σελια κτλ και εμεισ στο κοσμο μας???(σορρυ για το υφοσ αλλα αν σκεφτουν ετσι νομιζω πωσ δεν θα εχω αδικο...)
μαρια παρε τηλ και πεσ μας απο χτεσ εχουμε σκασει ...!!
"
Comment
-
Λοιπόν μίλησα και με άλλο άτομο που δουλεύει πάνω, και δεν θα ανοίξει σίγουρα αυτό το Σ/Κ γιατί θέλουν να ρίξουν και άλλο χιόνι με τα κανόνια για να κάνουν καλό υπόστρωμα. Το πάρτι γίνεται στο πέτρινο σαλέ του Γρηγόρη δεν είναι απο το χιονοδρομικό. Θα ανοίξουν κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα, μόλις μάθω μέρα θα ενημερώσω.:confused::bump2:
Comment
-
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ?ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΗ ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ!!!
Comment

</a> 
</a> 
Comment