Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

•  
    [/QUOTE]
    Παντού δεν συμβαίνει φίλε μου αυτό? Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο πατήματος αλλά με το φρέσκο αφράτο χιόνι.... Τα ρατράκ δεν είναι οδοστρωτήρες!!!Το χιόνι χρειάζεται μια δυο μέρες για να σφίξει.Νομίζω τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά! Όσο για το πάτημα των πιστών (και δεν είναι μόνο μία) στα πηγάδια, τουλάχιστον για φέτος δεν νομίζω να έχει κανεις παράπονο γιατι ειναι κάτι παραπάνω από τελειο! [/QUOTE]Ίσως από τις καλύτερες χρονιές στα Πηγάδια με συνεχόμενο σκι από τις 27 Δεκεμβρίου.Ας είναι καλά τα κανόνια γιατί αλλιώς...

Comment

• Originally posted by tmsmast
      Originally posted by herman
      Πάντα τα ίδια ....ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ 40+ cm ΧΙΟΝΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ .Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν κάποιοι ;Το πρόβλημα στα πηγάδια είναι ότι έχει μόνο μια πιστά ( και αυτή δύσκολή ) με αποτέλεσμανα κατεβαίνουν όλοι από αυτήν . Οι αρχάριοι και οι μέτριοι κατεβαίνουν φρενάροντας και όταν έχει φρέσκο πατημένο χιόνι η πίστα να γίνεται χωράφι και όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες η πιστά να ξυρίζεται . Την Κυριακή που ήμουν εκεί για τους αγώνες ( αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης της πίστας ) η πιστά το πρωί ήταν πατημένη και στο τέλος της ημερας μέτρια . Δεν την χαρακτηρίζω χωράφι γιατί την έχω δει και σε χειρότερη κατάσταση .
      Παντού δεν συμβαίνει φίλε μου αυτό? Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο πατήματος αλλά με το φρέσκο αφράτο χιόνι.... Τα ρατράκ δεν είναι οδοστρωτήρες!!!Το χιόνι χρειάζεται μια δυο μέρες για να σφίξει.Νομίζω τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά! Όσο για το πάτημα των πιστών (και δεν είναι μόνο μία) στα πηγάδια, τουλάχιστον για φέτος δεν νομίζω να έχει κανεις παράπονο γιατι ειναι κάτι παραπάνω από τελειο!
      Μάλλον παρεξηγήθηκα .
      Αυτό που έγραψα αναφέρονταν σε αυτούς που παραπονιούνται για την κατάσταση των πιστών. Γνωρίζω ή μέλλον με κόβει " τόσο ώστε να καταλάβω ότι τα ρατρακ δεν είναι οδοστρωτήρες. Με τα νέα ρατρακ που απέκτησε το ΧΚ η κατάσταση έγινε 1000 φορές καλύτερη από ήταν τα προηγούμενα χρονιά. Όταν έχει φρέσκο χιόνι η πιστά χαλάει αργότερα και όταν είναι σφικτό δεν υπάρχουν κροκάλες .

"

Comment

• Κανένας που ήταν πάνω? Τι έπαιζε σήμερά? Θέλω να ανέβω αύριο..έμαθα ότι χιόνιζε καλά..
        :confused::bump2:

Comment

• χτες ηταν τελεια ..απο τα καλυτερα σκι της σαιζον..
          μεχρι 3μιση η κεντρικη ηταν μια χαρα..
          και αυριο δειχνει καλα..αλλα σε λιγο απο οσο βλεπετε τις προβλεψεις..παμε ..παραλια..δυστυχωσ ..η ευτυχως!!!
          απαιχτη χρονια...!!!
          Που είναι η Χιονάτη????

Comment

• Originally posted by 7 nanoi
            χτες ηταν τελεια ..απο τα καλυτερα σκι της σαιζον..μεχρι 3μιση η κεντρικη ηταν μια χαρα.. και αυριο δειχνει καλα..αλλα σε λιγο απο οσο βλεπετε τις προβλεψεις..παμε ..παραλια..δυστυχωσ ..η ευτυχως!!!απαιχτη χρονια...!!!
            Μακάρι και του χρόνου να είναι όπως φέτος!

Comment

• Από σήμερά κανείς??????? Για την Τρίτη ξέρω, ήμουν πάνω και αύριο πάνω θα είμαι...μάλλον θα έχει και ήλιο..

Comment

• Πρέπει να ρίξε κανά 10ποντο πάλι... αυριο μάλλον θα ναι πολύ καλά.
                www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• [/QUOTE]Μάλλον παρεξηγήθηκα  .Αυτό που έγραψα αναφέρονταν σε αυτούς που παραπονιούνται για την κατάσταση των πιστών. Γνωρίζω ή μέλλον με κόβει " τόσο ώστε να καταλάβω ότι τα ρατρακ δεν είναι οδοστρωτήρες.  Με τα νέα ρατρακ που απέκτησε το ΧΚ η κατάσταση έγινε 1000 φορές καλύτερη από ήταν τα προηγούμενα χρονιά. Όταν έχει φρέσκο χιόνι η πιστά χαλάει αργότερα και όταν είναι σφικτό δεν υπάρχουν κροκάλες . [/QUOTE]
                  ΟΚ! όσο γι'αυτό έχεις δικιο "

Comment

• Εξαιρετική μέρα στα πηγάδια σήμερα, πολύ καλή ποιότητα και ποσότητα χιονιού.

Comment

• εμαθα δεν κρατιοσουν σημερα εκανες ασταματητα σκι.

τυχεροι αυτοι που ηταν σημερα πανω και συμφωνω με τα παραπάνω
                      www.ski-aiva.gr

Comment

• ολα τα καλα παιδια ...στα πηγαδια... .drbalm αυριο εχει αναχωριση στις 7 00 για πισσοδερι η βασιλω αναλογα τον καιρο εισαι μεσα;
                        ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Μόλις κατέβηκα από πάνω η μέρα απλά τέλεια..από που να αρχίσω τέλειες καλοπατημένες πίστες, ήλιος, λίγος κόσμος , άψογο χιόνι το οποίο ακόμα και στις μιαμισή το μεσημέρι ήταν σε άριστη κατάσταση...μόνο κάτω στην βάση σούπιασε .....Πήγάδια χωρίς ίχνους πάγου τέλεια και λίγα λέω όσοι ήταν πάνω σήμερα απόλαυσαν μία από τις καλύτερες μέρες τις σεζόν..

Comment

• χωρις.....παγο...[i]..τρεξτε να προλαβουμε...................... Edited by: PRESIDENT "
                            http://www.skafotexniki.gr
                            ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
                              χωρις.....παγο...[i]..τρεξτε να προλαβουμε.......................

Ήξερα ότι είσαι fun του πισοδερίου, αλλά δείχνεις να τραβάς μεγάλο ζόρι για τα πηγάδια ....άντε στο πισοδέρι σου και άπάλλαξε μας από την κακόβουλη παρουσία σου...και μην πεις ότι αυτο ήταν χιούμορ δεν πείθεις πια ..είσαι και μεγάλος άνθρωπος "

Comment

• Ας περιμενει ο παραδεισος.. κυριολεκτικά και μεταφορικά... τοχετε δει το εργο...???
                                Ο αριστοτέλης σήμερα all the money...
                                τι απόλαυση...
                                Που είναι η Χιονάτη????

Comment

Working...
                                X