Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τι κανοτν με τα ποδια οι τρελαρεσ???!!!!!
    <a href=http://img205.imageshack.us/i/fullsizeb.jpg/" target="_blank"></a>
    "

Comment

• Μόλις κατέβηκα από πάνω.Το χιόνι στην βάση κοντεύει τους 60 πόντους και ρίχνει ακόμα.Η φώτο πιο πάνω με τα μηχανήματα στο πάρκινγκ τα λέει όλα.[i]"

Comment

• ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ??? μεχρι και το ελατοχωρι θα ανοιξει... "

Comment

• για να δουμε τι θα κανει, θα τισ στρωσει ή οχι... ενημερωση περιμενουμε...
          <a href=http://img706.imageshack.us/i/fullsize.jpg/" target="_blank"></a> "

Comment

• Κάνοντας ικασίες και σκεφτόμενη τον τρόπο που λειτουργούν, έχω την εντύπωση πως δεν θα ανοίξουν αυτό το Σ/Κ, αλλά το επόμενο, για να προστατέψουν το χιόνι για τις γιορτές , μακάρι να κάνω λάθος... Θα πάρω τηλέφωνο τον Τακούλη τον λιφτιέρη, και θα ενημερώσω αργότερα. Καλό χειμώνα και καλή σεζόν..
            :confused::bump2:

Comment

• ρε Skiaiva...την καλύτερη φωτό σου δεν έβαλες με μεγάλη ανάλυση! [i]

με τόσο χιόνι δεν πιστεύω να μην ανοίξει! Κάποια ανακοίνωση από το χιονοδρομικό ?"

Comment

• Originally posted by maria30

Κάνοντας ικασίες και σκεφτόμενη τον τρόπο που λειτουργούν, έχω την εντύπωση πως δεν θα ανοίξουν αυτό το Σ/Κ, αλλά το επόμενο, για να προστατέψουν το χιόνι για τις γιορτές , μακάρι να κάνω λάθος... Θα πάρω τηλέφωνο τον Τακούλη τον λιφτιέρη, και θα ενημερώσω αργότερα. Καλό χειμώνα και καλή σεζόν..
                [i] ελεος ??? δεν επεσαν 10-20 ποντοι... επεσαν 40 τουλαχιστον...και απο αυριο μεχρι δευτερα θα χιονιζει παλι... πολυ χαζη λογικη...
                απο ξανθη θα ερθουμε για να κανουμε σκι...ελεοσ εδω ανοιξαν χρυσα ελαφια ,ελατοχωρια ,περτουλια ,σελια κτλ και εμεισ στο κοσμο μας???(σορρυ για το υφοσ αλλα αν σκεφτουν ετσι νομιζω πωσ δεν θα εχω αδικο...)

μαρια παρε τηλ και πεσ μας απο χτεσ εχουμε σκασει ...!!
                "

Comment

• Αμα είναι αυτη η λογική τους τότε να μας ξεχάσουν απο το χιονοδρομικό...

Αν και δεν νομίζω να συμβει κάτι τέτοιο...

Πάντωσ θα είναι πολυ χαζή κίνηση αν δεν ανοίξουν άυριο.....

Comment

• Παιδιά μόλις μίλησα με τον Τάκη και μου είπε ότι μάλλον δεν θα ανοίξουν αύριο [i], καλά είναι για όσκαρ λαλακίας , δεν έχουν ταίρι............πάντως την Κυριακή έχει πάρτι στο σαλέ..."

Comment

• Originally posted by maria30
                      Παιδιά μόλις μίλησα με τον Τάκη και μου είπε ότι μάλλον δεν θα ανοίξουν αύριο [i], καλά είναι για όσκαρ λαλακίας , δεν έχουν ταίρι............πάντως την Κυριακή έχει πάρτι στο σαλέ...
                      ο λογοσ??? ειπε??? καικυριακη δλδ δεν θα ανοιξει??
                      "

Comment

• Για το πάρτυ προλαβαίνουν να ετοιμαστούν... για χιονοδρομίες όμως όχι... αν μιλήσω για δημοσιο-υπαλληλική νοοτροπία θα είμαι πολύ κακός?

Comment

• Λοιπόν μίλησα και με άλλο άτομο που δουλεύει πάνω, και δεν θα ανοίξει σίγουρα αυτό το Σ/Κ γιατί θέλουν να ρίξουν και άλλο χιόνι με τα κανόνια για να κάνουν καλό υπόστρωμα. Το πάρτι γίνεται στο πέτρινο σαλέ του Γρηγόρη δεν είναι απο το χιονοδρομικό. Θα ανοίξουν κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα, μόλις μάθω μέρα θα ενημερώσω.

Comment

• Υψος χιον.βάσης:60 εκ.
                            Υψος χιον.μέσης:60 εκ.
                            Υψος χιον.κορυφ:80 εκ.

δηλαδη τι αλλο θελουν να γινει για να ανοιξει ελεος μας εχουν σπασει τα νευρα
                            "

Comment

• ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ?ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ!!!!
                              ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΗ ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ!!!

Comment

• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙΟΙΟΙΟΙ................................. ..........[i]

"

Comment

Working...
                                X