Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυριο θα λειτουργει κανονικα?Να κανω τον κοπο να ανεβω???

Comment

• Originally posted by katzik
      Αυριο θα λειτουργει κανονικα?Να κανω τον κοπο να ανεβω???
      δεν θελω να σου πω αμα ανοιξει γιατι δεν ξερω αλλα απο ποιοτητα χιονιου ειναι παρα πολυ καλα

Υ.Γ. οι φωτογραφιες μεγαλουν με ενα κλικ

Comment

• Ωραια..Παντως μαλλον θα κανω τον κοπο..Ευκαιρια ειναι!Δεν θα εχει και κοσμο [i]
        Για την πρωτη κατεβασια φετος!"

Comment

• 'Ολα πολύ καλά σήμερα στα Πηγάδια, απλά αναρωτιέμαι: Ποιος ήταν αυτός που μας παρότρυνε από τα μεγάφωνα να επισκεφθούμε το ανακαινισμένο σαλέ της κορυφής και ανεβήκαμε μέχρι εκεί με τα πέδιλα στον ώμο για να το βρούμε κλειστό?

Comment

• Γίνονται και λάθη...!
            - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

• πηγαδαρες ρεεεε...!! χιονι με το τσουβαλι και πολυ πολυ πολυ καλη ποιοτητα...τοσο τελεια...!!!

Comment

• Originally posted by boutas ski
                πηγαδαρες ρεεεε...!! χιονι με το τσουβαλι και πολυ πολυ πολυ καλη ποιοτητα...τοσο τελεια...!!!
                Ενταξει μην τα λέμε και όλα τοσο τέλεια, γιατί δεν ήταν. Πρώτον ο δρόμος πεντακάθαρος, τουλάχιστον τη ώρα που ανέβηκα εγώ, δεύτερον παρα πολύ χιόνι, όχι όμως τόσο καλοπατημένο την ώρα που έκανα εγώ και δυστυχώς ο Παραδεισός πριν το κλείσιμο έπιασε και λίγο παγο. Και τέταρτον πολύς κόσμος ρε παιδιά πατε και πουθενά αλλου όλα τα χιονοδρομικά είναι ανοικτά[i]"
                :confused::bump2:

Comment

• Kαθημερινες και παλι Καθημερινες...........
                  ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by maria30
                    Originally posted by boutas ski
                    πηγαδαρες ρεεεε...!! χιονι με το τσουβαλι και πολυ πολυ πολυ καλη ποιοτητα...τοσο τελεια...!!!
                    Ενταξει μην τα λέμε και όλα τοσο τέλεια, γιατί δεν ήταν. Πρώτον ο δρόμος πεντακάθαρος, τουλάχιστον τη ώρα που ανέβηκα εγώ, δεύτερον παρα πολύ χιόνι, όχι όμως τόσο καλοπατημένο την ώρα που έκανα εγώ και δυστυχώς ο Παραδεισός πριν το κλείσιμο έπιασε και λίγο παγο. Και τέταρτον πολύς κόσμος ρε παιδιά πατε και πουθενά αλλου όλα τα χιονοδρομικά είναι ανοικτά[i]
                    εξαρταται τι ωρα πηγες στο βουνο δηλαδη εμεις που ειχαμε ανεβει αρκετα νωρις στο χιονοδρομικο χρειαστηκαμε αλυσιδες οπως και πολλα αλλα αμαξια οσο για την ποιοτητα ητανε παρα πολυ καλη και καναμε πολυ ωραιο σκι για τον παγο στο παραδεισο ειχε σε ενα παρα πολυ μικρο κομματι τωρα για μετα δεν ξερω γιατι φυγαμε οταν "πλακωσε" ο πολυς ο κοσμος
                    "

Comment

• Αυριο δυσκολα την γλυτωνει την βροχη... [i]"

Comment

• Ήμουν πάνω σήμερα... πολύ καλή ποιότητα το χιόνι , ο δρόμος πεντακάθαρος από το πρωί , οι πίστες πατημένες , λίγος κόσμος (καμια 50 -60 άτομα) , άρχισε να ρίχνει και λίγο χιόνι όταν έφευγα..
                        Από τα 1600 και πάνω δε νομίζω να βρέξει , μόνο η βάση αν έχει θα έχει βροχή.αλλά ούτως η άλλως έχει ρίξει πολύ χιόνι στο βουνό .δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα
                        www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• Εγω για τεταρτη λεω να ανεβω..Οντως στην βαση θα ειναι το προβλημα..
                          Το θεμα δεν ειναι να λιωσει το χιονι(που δεν θα λιωσει) αλλα ο παγος μετα απο χιονονερο,κατω απο τα 1600..

Comment

• Originally posted by maria30
                            Originally posted by boutas ski
                            Ενταξει μην τα λέμε  και όλα τοσο τέλεια, γιατί δεν ήταν. Πρώτον ο δρόμος πεντακάθαρος, τουλάχιστον τη ώρα που ανέβηκα εγώ, δεύτερον παρα πολύ χιόνι, όχι όμως τόσο καλοπατημένο την ώρα που έκανα εγώ και δυστυχώς ο Παραδεισός πριν το κλείσιμο έπιασε και λίγο παγο. Και τέταρτον πολύς κόσμος ρε παιδιά πατε και πουθενά αλλου όλα τα χιονοδρομικά είναι ανοικτά[i]
                            Οντως πολυ καλη ποιοτητα χιονιου αλλα οχι τοσο καλα πατημενο,σε καποια σημεια θυμιζε χωραφι.Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι δεν προλαβανε να παραλαβουν καποια ανταλλακτικα απο τα ρατρακ,δεν θελω να το πιστεψω.Παντως εχω πετυχει τα Πηγαδια σε πολυ ruffles-κοτλε κατασταση,ας ελπισουμε το Σαββατο να ειναι ετσι ."

Comment

• πολυ καλο χιονι και πολυ καλο στρωσιμο ΑΛΛΑ το να γινει χωραφι ειναι δικο μασ θεμα δλδ το πρωι ηταν χαλι το χιονι αλλα με τοσο χιονι που εριξε με καθε στροφη απο πισω εφευγε ολοκληρο χιονοσυννεφο[i] ποσο μαλλον οταν σταματαγες...ασε που μεσα στην μερα ειδα πολλεσ φορεσ το ρατρακ να στρωνει...μετα ο παραδεισοσ παγο ειχε κατω απο τα μπαστουνια αλλα για 3-4 μετρα....με τον πατερα μου και το ν αδερφο μου (niklakis) καναμε και στα δρομακια μεχρι και εκει καλοστρωμενα ηταν...οσο για τον δρομο απο μπροστα ειχαμε το εκχιονιστηκο αλλα δεν επερνε ολο το χιονι αγηνε 2-3 εκατοστα και οσοι δεν εχουν λαστιχα βαλαν αλυσιδες...οπωσ και εμεις...
                              νομιζω οτι ηταν η καλυτερη μερα με απιθανο χιονι...ειχα πολυ καιρο να κανω τετοιο σκι στα πηγαδια ... τωρα αμα πασ μετα τισ 11 αστο... εκει πασ για χαβαλαε... εμεισ το βραδυ ειχαμε παει για ποτακι και με 4 ωρεσ υπνο 6 η ωρα τσουπ ορ8ιος και βουρ... το πρωι ειναι που αξιζει..."

Comment

• Ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκα στα πηγάδια και έμεινα έκπληκτος με τις πίστες και το χιόνι που είχε βάλει. Ανέβηκα από νωρίς και είχα την ευκαιρία να απολαύσω πατημένα και απάτητα χωρίς μεγάλες ουρές.

Προσωπικά μου άρεσε που οι πίστες κατά το μεσημέρι ήταν σαν χωράφι". Αλλά αυτό μάλλον είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Για τα δικά μου δεδομένα ήταν μια τέλεια μέρα για την έναρξη της φετινής σεζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναέρθω.

πηγάδια +35

"

Comment

Working...
                                X