Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by boutas ski
    απορια...

γιατι δεν ειναι ολο το ΧΚ ανοικτο??? απο τα 1750 και πανω μονο???δεν εχει χιονι τι παιζει???
    Το απότομα του Αριστοτέλη λογικά θα χει πετρούλες..
    www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• Παιδιά μην ανησυχείτε για το εαν θα έχει χιόνι το χιονοδρομικό καθώς το meteo έδινε αξιόλογες χιονοπτώσεις για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα και θερμοκρασίες ικάνες για την πλήρη λειτουργία των κανονιών!!!!
      -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
      -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• καλημέρα

μιλησα τωρα πανω με το χκ και μου ειπανε για 25 ποντους

το μονο που ειναι κλειστο ειναι το αποτομο κομματι του Αρισττέλη απο τα 1750 και κατω

ολα τα αλλα ανοικτα μεχρι και το baby
        www.ski-aiva.gr

Comment

• απο την μαχωμενη αγροτια κανα νεο?? μην ξεκινησουμε αυριο και μας στηλουν πισω....

Comment

απο την μαχωμενη αγροτια κανα νεο?? μην ξεκινησουμε αυριο και μας στηλουν πισω....

Ακόμη και αν είναι κομμένος ο δρόμος, με κάποιες εναλλακτικές διαδρομές μπορείς να πάς. Απο καμιά Αλεξάνδρεια μέσα ας πούμε....

Το θέμα είναι να ξέρεις που είναι κομμένος όμως...εκεί χρειάζεται λιγάκι ενημέρωση απο κανένα ραδιοφωνικό σταθμό.

Συνήθως το Ράδιο Θεσσαλονίκη έιναι πολύ καλά ενημερωμένο σε τέτοια θέματα.
            Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
            Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
            WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

• thn taleporia 8elv na apofygw...apo xan8i hdh 2 mploka 8a perasv kai katalabaineis

Comment

thn taleporia 8elv na apofygw...apo xan8i hdh 2 mploka 8a perasv kai katalabaineis

Α ναί όντως...εσύ έρχεσαι απο Ξάνθη, και είναι λιγάκι μακριούτσικα έιναι η αλήθεια.

Το Φαλακρό φαντάζομαι ότι δεν έχει ανοίξει ακόμη? Η έστω για να σου φύγει λιγάκι... ο Λαιλιάς?? Ξέρω ότι κυρίως το δεύτερο είναι πολύ μικρό, αλλά έτσι απλά να σου φύγει λιγάκι.

Επίσης, απο την Ξάνθη μέχρι το Μπάνσκο ή το Μπόροβετς, δεν είναι πάνω κάτω η ίδια απόσταση για να πάς απο Ξάνθη μέχρι τα Πηγάδια?? Ετσι , για να προσπαθούμε να σου βρούμε καμιά εναλλακτική δηλαδή! [i]"
                Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

• απο οτι εχω καταλαβει ο boytas ski το χει το κωλημα (οπως και εγω) με τα πηγαδια[i]"
                  ....ο τρελος του χωριου

Comment

• 1ον εχω κολημα
                    2ον ειμαι απο θεσσαλονικη (εχω σπιτι)αλλα μενω ξανθη λογο δπυλειασ(χω μαγαζι)
                    3ον ειναι το καλυτερο χιονοδρομικο...!!!

Comment

• καλο το καιμακ,φαλακρο σελι....καικαποια αλλα βουνα αλλα αυτο το ΧΑΣΙΜΟ μεσα στα δενδρα σε πηγαδια και πισσοδερι δεν το αλαζω με τιποτα!!!!!
                      ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by gavis
                        καλο το καιμακ,φαλακρο σελι....καικαποια αλλα βουνα αλλα αυτο το ΧΑΣΙΜΟ μεσα στα δενδρα σε πηγαδια και πισσοδερι δεν το αλαζω με τιποτα!!!!!

+10000000000[i]"
                        live to ride another day.....

Comment

• Πήγε κάποιος σήμερα να μας πει πως είναι επάνω ?
                          Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Αν κρινουμε απο τις καμερες πρεπει να χιονιζει...και εχει πολυ κοσμο επανω, κριμα που δεν μπορω να ανεβω λογω δουλεις!!...αυριο πρωι πρωι θα εμαι επανω με παρεα...για να τσουλισουμε...

Comment

• Kαλησπερα παιδια!Οποιος ανεβηκε σημερα ας μας πει τις εντυπωσεις του γιατι ψηνομαι να ανεβω αυριο..κ θελω να ξερω αν εχει ικανοποιητικη ποσοτητα χιονιου!Παυλε ενημερωσε μας εσυ αν γινεται η οποιος ανεβηκε κ εχει εικονα για πιστες,δρομο κλπ! [i]"
                              Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

• Aντε ρε παιδια...γιατι τοσο νεκρα???Λαχταραμε για αυριο... [i] !Περιμενω καποιον για ενημερωση!"
                                Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

Working...
                                X