Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δυστυχώς βρέχει τώρα με Τ 3,7....Ας ελπίσουμε να μην χαλάσει πολύ το χιόνι....

Comment

• Κανείς από πάνω? Δεν μου αρέσει το πως φαίνεται το χιόνι απο την 2 κάμερα , κρίμα και είχε πολύ ωραίο χιόνι την Κυριακή
      :confused::bump2:

Comment

• εγω ημουν πανω σημερα!!!εβρεξε λιγο το πρωι και μετα το γυρισε σε χιονι και κατα το μεσημερακι καθαρισε.Το χιονι ηταν βαρυ ομως και απατητο και σε κουραζε περισσοτερο!!!μακαρι να το κρατησει αυτο που εριξε!
        Αυριο δεν θα λειτουργει ο εναεριος ανεβατηρας λογω μιας ασκησης διασωσης.
        Θα λειτουργουν τα συρομενα και απο πιστες παραδεισος και αριστοτελης

Comment

• Originally posted by Loof
          Originally posted by maria30
          Originally posted by boutas ski
          πηγαδαρες ρεεεε...!! χιονι με το τσουβαλι και πολυ πολυ πολυ καλη ποιοτητα...τοσο τελεια...!!!
          Ενταξει μην τα λέμε και όλα τοσο τέλεια, γιατί δεν ήταν. Πρώτον ο δρόμος πεντακάθαρος, τουλάχιστον τη ώρα που ανέβηκα εγώ, δεύτερον παρα πολύ χιόνι, όχι όμως τόσο καλοπατημένο την ώρα που έκανα εγώ και δυστυχώς ο Παραδεισός πριν το κλείσιμο έπιασε και λίγο παγο. Και τέταρτον πολύς κόσμος ρε παιδιά πατε και πουθενά αλλου όλα τα χιονοδρομικά είναι ανοικτά[i]
          Οντως πολυ καλη ποιοτητα χιονιου αλλα οχι τοσο καλα πατημενο,σε καποια σημεια θυμιζε χωραφι.Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι δεν προλαβανε να παραλαβουν καποια ανταλλακτικα απο τα ρατρακ,δεν θελω να το πιστεψω.Παντως εχω πετυχει τα Πηγαδια σε πολυ ruffles-κοτλε κατασταση,ας ελπισουμε το Σαββατο να ειναι ετσι .
          ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΟ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ... ΛΕΩ.... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ....?
          "
          :)

Comment

• Originally posted by Loof
            πηγαδαρες ρεεεε...!! χιονι με το τσουβαλι και πολυ πολυ πολυ καλη ποιοτητα...τοσο τελεια...!!!
            Ενταξει μην τα λέμε και όλα τοσο τέλεια, γιατί δεν ήταν. Πρώτον ο δρόμος πεντακάθαρος, τουλάχιστον τη ώρα που ανέβηκα εγώ, δεύτερον παρα πολύ χιόνι, όχι όμως τόσο καλοπατημένο την ώρα που έκανα εγώ και δυστυχώς ο Παραδεισός πριν το κλείσιμο έπιασε και λίγο παγο. Και τέταρτον πολύς κόσμος ρε παιδιά πατε και πουθενά αλλου όλα τα χιονοδρομικά είναι ανοικτά[i]
            Οντως πολυ καλη ποιοτητα χιονιου αλλα οχι τοσο καλα πατημενο,σε καποια σημεια θυμιζε χωραφι.Ενα πουλακι μου σφυριξε οτι δεν προλαβανε να παραλαβουν καποια ανταλλακτικα απο τα ρατρακ,δεν θελω να το πιστεψω.Παντως εχω πετυχει τα Πηγαδια σε πολυ ruffles-κοτλε κατασταση,ας ελπισουμε το Σαββατο να ειναι ετσι .
            νομιζω οτι εχει μεγαλο ποσοστο αληθειας αυτο που λες για τα ανταλλακτικα
            "

Comment

• Διαβάζω για το καιρό και μπερδεύτικα, τι καιρό θα έχει περίπου το Σ/Κ στο βουνό?
              :confused::bump2:

Comment

• Παρασκεύη και Σαββατο δινει χιόνι με παρα πολυ χαμηλές θερμοκρασίες...
                Οσο αφορά την βάση του χιονοδρομικου βέβαια,στην μεση και κορυφη θα είναι πολυ καλύτερα τα πράγματα...[i]

<table ="forecasts"><t><tr ="lar hea"><th style="padding: 0pt;">
                • <label><nobr>Metric< id="metric" name="units" ="" =": switchUnits'Metric';" =""><obr></label>
                • <label><nobr>Imper.< name="units" =": switchUnits'US';" =""><obr></label>
                </th> <td ="cell" ="#999999"> Tue

15 morn-
                ing </td> <td ="cell" ="#999999"> Tue

15 after-
                noon </td> <td ="cell" ="#999999"> Tue

15 night </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Wed

16 morn-
                ing </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Wed

16 after-
                noon </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Wed

16 night </td> <td ="cell" ="#999999"> Thu

17 morn-
                ing </td> <td ="cell" ="#999999"> Thu

17 after-
                noon </td> <td ="cell" ="#999999"> Thu

17 night </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Fri

18 morn-
                ing </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Fri

18 after-
                noon </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Fri

18 night </td> <td ="cell" ="#999999"> Sat

19 morn-
                ing </td> <td ="cell" ="#999999"> Sat

19 after-
                noon </td> <td ="cell" ="#999999"> Sat

19 night </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Sun

20 morn-
                ing </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Sun

20 after-
                noon </td> <td ="cell" ="#b2b2b2"> Sun

20 night </td> </tr> <tr ="ic&#111;ns"> <th> </th> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> </tr> <tr> <th> Wind (km/h) </th> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> <td></td> </tr> <tr ="med sum"> <th> Summary </th> <td>light rain</td> <td>light rain</td> <td>some clouds</td> <td>some clouds</td> <td>some clouds</td> <td>some clouds</td> <td>cloudy</td> <td>light snow</td> <td>mod. snow</td> <td>snow shwrs</td> <td>light snow</td> <td>snow shwrs</td> <td>clear</td> <td>light snow</td> <td>light snow</td> <td>snow shwrs</td> <td>snow shwrs</td> <td>clear</td> </tr> <tr ="lar"> <th style="color: rgb204, 0, 0;"> Snow cm </th> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">6</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">2</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">1</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">4</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">3</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> <td style="color: rgb204, 0, 0;">-</td> </tr> <tr ="lar"> <th style="color: rgb0, 153, 0;"> Rain mm </th> <td style="color: rgb0, 153, 0;">2</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">5</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> <td style="color: rgb0, 153, 0;">-</td> </tr> <tr ="lar"> <th> Max °C </th> <td ="#00ffff"> 3 </td> <td ="#00ffff"> 3 </td> <td ="#00ffff"> 2 </td> <td ="#00ffff"> 4 </td> <td ="#00ffff"> 1 </td> <td ="#00ffff"> 0 </td> <td ="#00ffff"> 1 </td> <td ="#0080ff"> -2 </td> <td ="#0080ff"> -2 </td> <td ="#0080ff"> -3 </td> <td ="#0080ff"> -4 </td> <td ="#0000ff"> -6 </td> <td ="#0080ff"> -5 </td> <td ="#0080ff"> -4 </td> <td ="#0080ff"> -2 </td> <td ="#0000ff"> -6 </td> <td ="#0000ff"> -8 </td> <td ="#0000ff"> -10 </td> </tr> <tr ="lar"> <th> Min °C </th> <td ="#00ffff"> 2 </td> <td ="#00ffff"> 3 </td> <td ="#00ffff"> 0 </td> <td ="#00ffff"> 3 </td> <td ="#00ffff"> 1 </td> <td ="#0080ff"> -2 </td> <td ="#00ffff"> 0 </td> <td ="#0080ff"> -3 </td> <td ="#0000ff"> -6 </td> <td ="#0080ff"> -4 </td> <td ="#0080ff"> -4 </td> <td ="#0000ff"> -10 </td> <td ="#0080ff"> -5 </td> <td ="#0080ff"> -5 </td> <td ="#0000ff"> -6 </td> <td ="#0000ff"> -6 </td> <td ="#0000ff"> -9 </td> <td ="#8000ff"> -11 </td> </tr> <tr ="lar"> <th> <nobr>WChill °C<obr> </th> <td> -4 </td> <td> -2 </td> <td> 0 </td> <td> 3 </td> <td> -2 </td> <td> -8 </td> <td> -5 </td> <td> -6 </td> <td> -12 </td> <td> -9 </td> <td> -9 </td> <td> -16 </td> <td> -11 </td> <td> -12 </td> <td> -13 </td> <td> -13 </td> <td> -16 </td> <td> -17 </td> </tr> <tr ="lar fl"> <th style="color: rgb0, 0, 255;"> Freezing level (m) </th> <td> 2150 </td> <td> 2200 </td> <td> 2100 </td> <td> 2000 </td> <td> 2100 </td> <td> 1750 </td> <td> 1300 </td> <td> 1350 </td> <td> 1100 </td> <td> 700 </td> <td> 950 </td> <td> 300 </td> <td> 500 </td> <td> 700 </td> <td> 1450 </td> <td> 550 </td> <td> 400 </td> <td> 0</td></tr></t></table>
                "

Comment

• Originally posted by NICOLAS
                  Originally posted by Loof
                  Ενταξει μην τα λέμε  και όλα τοσο τέλεια, γιατί δεν ήταν. Πρώτον ο δρόμος πεντακάθαρος, τουλάχιστον τη ώρα που ανέβηκα εγώ, δεύτερον παρα πολύ χιόνι, όχι όμως τόσο καλοπατημένο την ώρα που έκανα εγώ και δυστυχώς ο Παραδεισός πριν το κλείσιμο έπιασε και λίγο παγο. Και τέταρτον πολύς κόσμος ρε παιδιά πατε και πουθενά αλλου όλα τα χιονοδρομικά είναι ανοικτά[i]
                  ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΕΒΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΓΟ... ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ...  ΛΕΩ.... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ....?
                  Σπανιες ειναι οι φορες που θα πετυχεις τα πηγαδια σε αριστη κατασταση.Θα σου πω μερικες συμβουλες μηπως τα καταφερεις.
                  1.Διαλεξε μερα καθημερινη,απαγορευεται δια ροπαλου η κυριακη
                  2.Δες καιρο απο πιο πριν και πηγαινε σε μερα χωρις φαινομενα και κρυο
                  3.Πηγαινε νωρις το πρωι,09:00 να εισαι ο πρωτος που θα κατεβει την πιστα
                  Ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα τα καταφερεις,θα νιωσεις σαν τον Σουμαχερ σε πιστα φορμουλα 1 με τεραστια κρατηματα στις στροφες.
                  Καλη επιτυχια!
                  "

Comment

• Πολύ σωστα τα λες φίλε μ.εγω θα ερθω 23 με 30 δεκεμβριου.εχει καλο χιονι?το πατανε όπως πέρσυ?
                    -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                    -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Πηγάδια+από πολύ πρωί+ακμές ξυράφια+τελευταία χιονόπτωση τουλάχιστον 3 ημέρες πριν+καθημερινή=ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Comment

• Originally posted by Καπο

Πολύ σωστα τα λες φίλε μ.εγω θα ερθω 23 με 30 δεκεμβριου.εχει καλο χιονι?το πατανε όπως πέρσυ?
                        την κυριακη μου φανηκε λιγακι βαρυ,το σαββατο που θα ξαναπαω θα εχω νεοτερα.οσο για πατημα,τους εχω εμπιστοσυνη οταν θελουν κανουν θαυματα!

Comment

• παιδια τι λεει επανω απο χιονι???
                          βλεπω πως εχει βρεξει κ πως θα βρεξει...
                          οποτε παει το χιονι...
                          σωστα???
                          λεμε να ανεβουμε δευτερα,...πιστευτε πως θα εχει προλαβει να βαλει???
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ARIS EPTALOFOS...

Comment

• Το χιόνι είναι πολύ δεν υπάρχει πρόβλημα... στη βάση έχει βαρύνει πολύ αλλά πάνω είναι καλά.. Μέσα στο σ/κ θα βάλει κι άλλο..
                            www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• Απο ότι φαίνεται θα ρίξει χιονάκι και με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της Δευτέρας
                              θα πέσει και τεχνητό επόμενως θα σωθεί το χιονάκι απο τις υψηλές θερμοκρασιές που θα υπαρξουν τις μέρες των χριστουγέννων...

Comment

• To χειροτερο σκηνικο θα εχουμε για τα Χριστουγεννα,βροχες και ζεστη,πολυ γκαντεμια.

Comment

Working...
                                X