Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Loof
    Ωραία φωτο η 4η με το κοτλε.ελπίζω αύριο το πρωί στις 08:30 που θ'ανεβω να το ευχαριστηθω!
    Αντώνη ανέβα ρε και Κυριακή να τα πούμε πάνω.
    Έχει και τους αγώνες για χαβαλέ [i]

δεν μου λες, τι ειναι αυτό με το 300000? εσύ έστειλες mail?
    "

Comment

• μπορει να ανεβω και κυριακη.
      ημουνα ο επισκεπτης νουμερο 300000 στο site του Σελιου και κερδισα μια ετησια καρτα για του χρονου και μια διανυκτερευση στο Σελι.
      <a href=%20" target="_blank">http://eleytheriadhs.blogspot.com/2011/03/300000-seli-skigr.html</a>"

Comment

• μπράβο ρε Αντώνη!
        Δηλαδή αλλάζεις χιονοδρομικό του χρόνου; [i]
        "

Comment

• ε οχι βεβαια!
          Τεταρτη Σελι και Σαββατο Πηγαδια.
          και τα δυο απεχουν απο το σπιτι μου 17 χιλιομετρα!

Comment

• το κοτλε ηταν ωραιο στο ματι αλλα στο...κρεβατι...αστα να πανε...εγω δεν μπορουσα να φρεναρω

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Έτσι όπως τα είπες φίλε ΤURMS.ανεβηκα σήμερα πρωί πρωί πάνω στις 08:30 πρώτος όπως πάντα,βλέπω τρελό κοτλε ruffles (θα βάλω φωτό μετα),λέω εδώ είμαστε,ξεκιναω πάω να καρβαρω με τίποτα,μπαντιλικια τρελα η BMW, βάζω DTC τίποτα,βάζω ενεργητικό σύστημα διεύθυνσης τίποτα.τέτοιο πάγωμα έπαθα πλάκα,λες και ετοιμασαν την πίστα για παγκόσμιο πρωτάθλημα να κατέβει ο Βode Miller!εκοψα ταχύτητα,πήγα λίγο λουκι,λίγο παράδεισο,καλύτερα τα πράγματα εκει.μετα τις 11 που ξεπαγωσε ο Αριστοτέλης ήταν όλα τα λεφτά για τρελο καρβαρισμα μέχρι τη 1.μετα μαλακωσε αλλα δεν είχες πρόβλημα.για καλή μου τύχη βρήκα και τον Παυλαρα(skiaiva)μου έδωσε τα πεδιλακια του για μια δοκιμή,τα fischer progressor 8+,αρκετά παιχνιδιαρικα σε σύγκριση με τα δικα μου τα παλιοcrossmax που πανε βολίδα.όπως άνοιξα την καρέκλα το πρωί έτσι και την εκλεισα ακριβώς στις 3,με μισή ωριτσα διάλειμμα στη βάση.αν δεν έχουμε υψηλές θερμοκρασίες και βροχές μέσα στην εβδομάδα πιστεύω ότι αλλα 2 Σάββατα τα έχουμε σίγουρα.καλά να περάσετε οι αυριανοί και καλή επιτυχία σε αυτούς που θα πάρουν μέρος στους ερασιτεχνικους αγώνες.

Υ.Γ.φίλε valsam όλο το βουνό μιλούσε για σένα και για τα 1000 δικια του ατυχήματος σου.έμαθα ότι αυτός που σε πήρε σβάρνα ήταν μεγάλος ατζαμης!

Comment

• Το χερι εναι πολυ καλυτερα(σημερα χτυπαω και τα πληκτρα!)ξεπριστηκε αρκετα και πιστευω οτι σε καμια βδομαδα θα ειναι Ο.Κ!

Μιλησες με τον Ακη η τον γιατρο? (επρεπε να τον ακουσω τον γιατρο και να μην εκανα αλλη κατεβασια!)

Στεναχωρεθηκα για τον Ταμπουρη που μπηκε στην μεση για να με χορησει.

Comment

• τι εγινε ρε παιδια???
                  τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

• Originally posted by valsam

Το χερι εναι πολυ καλυτερα(σημερα χτυπαω και τα πληκτρα!)ξεπριστηκε αρκετα και πιστευω οτι σε καμια βδομαδα θα ειναι Ο.Κ!

Μιλησες με τον Ακη η τον γιατρο? (επρεπε να τον ακουσω τον γιατρο και να μην εκανα αλλη κατεβασια!)

Στεναχωρεθηκα για τον Ταμπουρη που μπηκε στην μεση για να με χορησει.
                    όχι με τους λιφτιερηδες στο 4 μιλησα

Comment

• Originally posted by miscelano
                      τι εγινε ρε παιδια???
                      Τρακαρισμα απο πίσω στον αριστοτελη

Comment

ε οχι βεβαια!
                        θα σε μαλωσω Αντώνη!!!!!

Comment

Έτσι όπως τα είπες φίλε ΤURMS.ανεβηκα σήμερα πρωί πρωί πάνω στις 08:30 πρώτος όπως πάντα,βλέπω τρελό κοτλε ruffles (θα βάλω φωτό μετα),λέω εδώ είμαστε,ξεκιναω πάω να καρβαρω με τίποτα,μπαντιλικια τρελα η BMW, βάζω DTC τίποτα,βάζω ενεργητικό σύστημα διεύθυνσης τίποτα.τέτοιο πάγωμα έπαθα πλάκα,λες και ετοιμασαν την πίστα για παγκόσμιο πρωτάθλημα να κατέβει ο Βode Miller!εκοψα ταχύτητα,πήγα λίγο λουκι,λίγο παράδεισο,καλύτερα τα πράγματα εκει.μετα τις 11 που ξεπαγωσε ο Αριστοτέλης ήταν όλα τα λεφτά για τρελο καρβαρισμα μέχρι τη 1.μετα μαλακωσε αλλα δεν είχες πρόβλημα.για καλή μου τύχη βρήκα και τον Παυλαρα(skiaiva)μου έδωσε τα πεδιλακια του για μια δοκιμή,τα fischer progressor 8+,αρκετά παιχνιδιαρικα σε σύγκριση με τα δικα μου τα παλιοcrossmax που πανε βολίδα.όπως άνοιξα την καρέκλα το πρωί έτσι και την εκλεισα ακριβώς στις 3,με μισή ωριτσα διάλειμμα στη βάση.αν δεν έχουμε υψηλές θερμοκρασίες και βροχές μέσα στην εβδομάδα πιστεύω ότι αλλα 2 Σάββατα τα έχουμε σίγουρα.καλά να περάσετε οι αυριανοί και καλή επιτυχία σε αυτούς που θα πάρουν μέρος στους ερασιτεχνικους αγώνες.

Υ.Γ.φίλε valsam όλο το βουνό μιλούσε για σένα και για τα 1000 δικια του ατυχήματος σου.έμαθα ότι αυτός που σε πήρε σβάρνα ήταν μεγάλος ατζαμης!
                          οντως αν δεν εχουμε βροχες...ισως κανα 2 σαβ/κα βαρια...
                          αν και μου φαινεται οτι κατι τετοιο φαινεται.

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by dimit
                            Originally posted by Loof
                            ε οχι βεβαια!
                            θα σε μαλωσω Αντώνη!!!!!
                            Τετάρτη Πηγάδια και Σάββατο Σελι!

Comment

• και κυριακή φίλε!! έχω χωρο στο σπίτι

Comment

• εκτος και αν πας στην εκκλησία πρωινιάτικα!!!

Comment

Working...
                                X