Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by snowpar
    Originally posted by snowman36
    Originally posted by snowpar
    Originally posted by Καπο
    Originally posted by snowpar
    Σκέφτομαι να ανέβω για το τριήμερο 3-5 Πηγάδια για πρώτη φορά!! Αν μπορεί κάποιος ασ δώσει κάποια πληροφορία για το πώς είναι η κατάσταση στις πίστες...Έχει χιόνι ή θα υπάρχει πρόβλημα?Σέλι ή Πηγάδια είναι καλύτερα?Και πού είναι το κοντινότερο σημείο για διαμονή?Ευχαριστώ!!![i]
    Λοιπόν δαγκωτό Πηγάδια...Και αν θες να μείνεις κάπου που να είσαι 50 μέτρα από το κάτω λίφτ μείνε στο ξενοδοχείο στα Πηγάδια,αλλιως μείνε κουτσούφλιανη (ειδικός για εκεί είναι ο αντώνης (Loof))...
    Αυτό που φοβάμαι πλέον είναι η κατάσταση του χιονιού με 10°C+ το ΠΣΚ...
    Αν θες να δεις και χιονι εκει που θα μενεις και θα κοιμασαι Σελι χωριο ειναι η μονη επιλογη...απο εκει διαλεγεις σκι σε 30 λεπτα στα 3/5 πηγαδια η Σελι μια και το χκ απεχει 300 μετρα σε ευθεια απο το χωριο.
    Αλήθεια είναι τόσο κοντά το χωριό από το χκ??? Πολύ καλό!!!
    Μπορείς να μείνεις Νάουσα(στο μαγευτικό άλσος του Αγίου Νικολάου) η Αρκοχωρι και να έχεις και τα δυο στη μέση,Πηγάδια και Σελι στα 17 χιλιόμετρα.Edited by: Loof "

Comment

• Δεν με θελει φετος με τιποτα!

Σε αδειο βουνο πηγα και τρακαρα !

Αν ομως υπαρχουν καθυστερημενοι ολα γινονται!

Ο τυπος που χαλασε την ημερα ειναι καθυστερημενος -ζωον και παρα την ηλικια του ασχετος με τους κανονες του βουνου!

Βλεπω λοιπον αδειο το βουνο και στη 2η μου κατεβασια εκει που καρβαρω μπαμ μουρχετε απο πισω με φουλ γκαζια ενας βλακας και τελευταια στιγμη προλαβαινω να βαλω τα χερια μπροστα με αποτελεσμα να εχει γινει νταουλι το δεξι μου και με ποναει ο καρπος και ολα τα δακτυλα, ετοιμαζομαι σε λιγο να παω στο Γενηματα γιατι δεν παιζετε ο πονος!

Απο την συγκρουση μου κοπηκε η αναπνοη και φοβαμαι οτι πρεπει να εσπασε κατι στον καρπο μου και φταιω ο βλακας μονο και μονο που εβαλα τα χερια μπροστα και αποροφησε την συγκρουση ο καρπος μου,επρεπε να βαλω τον ωμο μου και να τον τιναξω εξω απ'τις μποτες του τον βλακα!

Και μ'αρεσε που στην αρχη πηγε να μου πουλησει τρελα λεγοντας οτι δεν ηρθε απο πισω αλλα οτι εγω εστριβα αριστερα και αυτος δεξια και βλακειες του οτι με την μασκα δεν βλεπω εγω καλα και γι'αυτο δεν τον ειδα,και το αποκορυφωμα ηρθε κατω στην καρεκλα που πηγα στον γιατρο οταν του εκανε παρατηρηση ο Ακης ο Ταμπουρης ο Διευθηντης του χιονοδρομικου συνεχισε το παραμυθι του οτι δεν ερχοταν απο πισω και ξερεις μωρε πως οδηγουν οι σνοουμπορναδες" κ.τ.λ αλλα αφου βαρεθηκε να λεει το ψεμα πεταει ενα "δεν Γαμιετε ναι ρε απο πισω ερχομουν αλλα εσυ οδηγεις απροβλαπτα δηλ. πιανεις ολο το βουνο,τι θελεις να σου κανω δηλωση για την ασφαλεια?"

Οχι ρε φιλε του λεω ενα συγνωμη αρκει!

Εκει του λεω οτι αν ειμαι μπροστα μπορω να πιασω και το διπλα βουνο αν γουσταρω και οτι ο απο πισω πρεπει να προσεχει,και του το ΛΕΕΙ ΚΑΙ ο Ακης οτι φταει 100% !

Παλι κατι εβρισε-μουρμουρισε και τοτε δεν αντεξα του εριξα τα μπινελικια τις ζωης του και παρα το ενα χερι ορμηξα πανω του με αποτελεσμα να με συγκρατησουν ο Ταμπουρης και ο Γιατρος.

Καθυστερημενος κοσμος,που τους πετυχαινω ρε?Edited by: valsam "

Comment

• Δεν μας ειπες ομως,το χιονι καλο? [i]"

Comment

• Περαστικά φίλε.

Comment

• Περαστικά φίλε...Δυστυχώς μ@κ@κες υπάρχουν πολλοί....[i]"
            http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
            http://logistiki-exelixi.blogspot.com
            http://www.logistiki-exelixi.gr
            [SIGPIC]

Comment

• Περαστικά στο παλληκάρι. Δυστυχώς συμβαινουν στενάχωρα πράματα, ευτυχώς να μην είναι πολύ σοβαρά. Κριμα γιατι ήταν και καθημερινή ..λίγος κόσμος... Τα Σ/Κ θέλει πολύ προσοχή απο ΟΛΟΥΣ
              Αν ανέβηκε κανείς πάνω ας μας πει πως ειναι η κατάσταση...
              Που είναι η Χιονάτη????

Comment

• Έλα ρε valsam περαστικα φίλε.όντως φέτος δεν σε θέλει καθόλου.πάντως στο βουνό πέρα απο μας παίζει ρόλο και ο άλλος πως κάνει σκι.ανα πάσα στιγμή ο κίνδυνος παραμονεύει,όπως και με το αυτοκίνητο.μετα απο τρακαρισμα με τρακτέρ που γλύτωσα απο του χαρου τα δόντια πλέον δεν σκέφτομαι μόνο εμένα αλλα και το πως θα μπορούσε να αντιδράσει ο άλλος.άγνοια κινδύνου είναι πολυ επικίνδυνη!

Comment

• Ευχαριστω ρε παιδια!

Μολις γυρησα απ'το νοσοκομειο και τα νεα ειναι και καλα και κακα,πριν την ακτινα του φανηκε του γιατρου για καταγμα στον καρπο ,το κουφο ειναι οτι ο γιατρος με ηξερε απ'τα πηγαδια γιατι ηταν 3 χρονια γιατρος εκει,μετα την ακτινα αφου γλυτωσαμε το καταγμα και χαρηκα ο ντοκτορ μου την εκοψε την χαρα γιατι μου ειπε να παω για αξονικη γιατι φοβατε μην πηραχτηκαν οι συνδεσμοι γιατι εχει γινει διπλασιο το χερι απ 'το πρηξημο!

Comment

• Originally posted by valsam
                    Δεν με θελει φετος με τιποτα!

Σε αδειο βουνο πηγα και τρακαρα !

Αν ομως υπαρχουν καθυστερημενοι ολα γινονται!

Ο τυπος που χαλασε την ημερα ειναι καθυστερημενος -ζωον και παρα την ηλικια του ασχετος με τους κανονες του βουνου!

Βλεπω λοιπον αδειο το βουνο και στη 2η μου κατεβασια εκει που καρβαρω μπαμ μουρχετε απο πισω με φουλ γκαζια ενας βλακας και τελευταια στιγμη προλαβαινω να βαλω τα χερια μπροστα με αποτελεσμα να εχει γινει νταουλι το δεξι μου και με ποναει ο καρπος και ολα τα δακτυλα, ετοιμαζομαι σε λιγο να παω στο Γενηματα γιατι δεν παιζετε ο πονος!

Απο την συγκρουση μου κοπηκε η αναπνοη και φοβαμαι οτι πρεπει να εσπασε κατι στον καρπο μου και φταιω ο βλακας μονο και μονο που εβαλα τα χερια μπροστα και αποροφησε την συγκρουση ο καρπος μου,επρεπε να βαλω τον ωμο μου και να τον τιναξω εξω απ'τις μποτες του τον βλακα!

Και μ'αρεσε που στην αρχη πηγε να μου πουλησει τρελα λεγοντας οτι δεν ηρθε απο πισω αλλα οτι εγω εστριβα αριστερα και αυτος δεξια και βλακειες του οτι με την μασκα δεν βλεπω εγω καλα και γι'αυτο δεν τον ειδα,και το αποκορυφωμα ηρθε κατω στην καρεκλα που πηγα στον γιατρο οταν του εκανε παρατηρηση ο Ακης ο Ταμπουρης ο Διευθηντης του χιονοδρομικου συνεχισε το παραμυθι του οτι δεν ερχοταν απο πισω και ξερεις μωρε πως οδηγουν οι σνοουμπορναδες" κ.τ.λ αλλα αφου βαρεθηκε να λεει το ψεμα πεταει ενα "δεν Γαμιετε ναι ρε απο πισω ερχομουν αλλα εσυ οδηγεις απροβλαπτα δηλ. πιανεις ολο το βουνο,τι θελεις να σου κανω δηλωση για την ασφαλεια?"

Οχι ρε φιλε του λεω ενα συγνωμη αρκει!

Εκει του λεω οτι αν ειμαι μπροστα μπορω να πιασω και το διπλα βουνο αν γουσταρω και οτι ο απο πισω πρεπει να προσεχει,και του το ΛΕΕΙ ΚΑΙ ο Ακης οτι φταει 100% !

Παλι κατι εβρισε-μουρμουρισε και τοτε δεν αντεξα του εριξα τα μπινελικια τις ζωης του και παρα το ενα χερι ορμηξα πανω του με αποτελεσμα να με συγκρατησουν ο Ταμπουρης και ο Γιατρος.

Καθυστερημενος κοσμος,που τους πετυχαινω ρε?

περαστικά φίλε,ασε και γω το ίδιο έπαθα ηθρε μια απο πίσω σφαίρα επάνω μου, με χτύπησε αλλά έπεσε αυτη, και όταν της είπα ότι πρέπει να προσέχει απλά γελούσε..."

Comment

• Αξιζει να ανεβω αυριο; Σε τι κατασταση ειναι το Λουκι; Βλεπω στο SR οτι δεν λειτουργει το Σ4.

Comment

• Originally posted by valsam

Ευχαριστω ρε παιδια!

Μολις γυρησα απ'το νοσοκομειο και τα νεα ειναι και καλα και κακα,πριν την ακτινα του φανηκε του γιατρου για καταγμα στον καρπο ,το κουφο ειναι οτι ο γιατρος με ηξερε απ'τα πηγαδια γιατι ηταν 3 χρονια γιατρος εκει,μετα την ακτινα αφου γλυτωσαμε το καταγμα και χαρηκα ο ντοκτορ μου την εκοψε την χαρα γιατι μου ειπε να παω για αξονικη γιατι φοβατε μην πηραχτηκαν οι συνδεσμοι γιατι εχει γινει διπλασιο το χερι απ 'το πρηξημο!
                        Περαστικα σου φιλε μου.

Comment

• περαστικα ρε φιλε...περαστικα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by Loof
                            Έλα ρε valsam περαστικα φίλε.όντως φέτος δεν σε θέλει καθόλου.πάντως στο βουνό πέρα απο μας παίζει ρόλο και ο άλλος πως κάνει σκι.ανα πάσα στιγμή ο κίνδυνος παραμονεύει,όπως και με το αυτοκίνητο.μετα απο τρακαρισμα με τρακτέρ που γλύτωσα απο του χαρου τα δόντια πλέον δεν σκέφτομαι μόνο εμένα αλλα και το πως θα μπορούσε να αντιδράσει ο άλλος.άγνοια κινδύνου είναι πολυ επικίνδυνη!
                            Ενημεροση για το βουνο πρωτα=Εφτασα στις 11,30 (ειχα κατι δουλιες το πρωι) 12 η πρωτη κατεβασια= το χιονι ηταν αψογο παγωμενο αεροδρομιο,οπως αυτο που εχουν στους αγωνες παγκοσμιου (δηλ.τα μαχαιρια επιαναν)ολα σουπερ δηλ. στην δευτερη χτυπησα και ξεμπερδεψα με τον γιατρο κ.τ.λ και ξανανεβηκα στις 1.30 και εκανα αλλες 2 (τελευταια μερα για!)μεχρι τις 2.30 (κρυωσε το χτυπημα και αρχισαν οι τρελοι πονοι!)και το χιονι δεν ειχε σουπιασει ακομη ,απλα μαλακωσε αρκετα στο τελειωμα αλλα δεν σε εκοβε την ταχυτητα,ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗς ΜΕΧΡΙ ΤΙς 2,30 που εφυγα ηταν αριστος παγομενος μεχρι κατω!

Loof απο τοτε που τρακαρα με την μηχανη πριν 22 χρονια πλεον βαζω ολα τα πιθανα σεναρια για το τι <a href=mailto:μ@λ@κια" target="_blank">μ@λ@κια</A> μπορει να κανει ο προπορευομενος, ο πισω, αυτος που βγαινει απ'το στενο κ.τ.λ και ετσι πιστευω οτι κανω και snowboard,μπροστα μου δεν υπηρχε ουτε ενα ατομο σε ακτινα 200-300 μετρων ετσι διεγραψα την πορεια μου με το σκεπτικο οτι οπως κοιταω εγω μπροστα ετσι θα κα νουν και οι απο πισω γιατι δεν εχουμε και ματια στον κωλο αλλα εκανα λαθος, υπαρχουν πολλοι ανεγκεφαλοι,το κακο ειναι οτι ο τυπος ηταν στην ηλικια μου και ηξερε σκι δηλ. φαινοταν παλιος (φορουσε ελανκα και μαλλον σελισπορτ μπουφαν δηλ.αρχαιολογια!)και δεν δικαιολογειτε να λεει ο βλακας οτι εγω ο προπορευωμενος επιανα ολο το βουνο ,συγκεκριμενα μου ειπε οτι αφου εκανα το δεξι καρβ μετα ανασηκωθηκα λιγο και νομιζε οτι θα σταματουσα,ρε τον τσομπανο δεν ξερει οτι αφου εισαι μαχαιρια μεσα στην στροφη και κοβεις ταχυτητα οτι πρεπει να ελευθερωσεις πιεση απ τα μαχαιρια πριν σταματησεις εντελος για να μπεις στην αριστερη στροφη αφου πανω κατω ιδια φιλοσοφια εχει και το σκι!

Και εμενα δεν μ'αρεσει (με ενοχλει λιγο οπως πιστευω και ολους λιγο η πολυ επειδει ειναι Σ.Κ και εχει γενικα πολυκοσμια)που οι ακαδημιες πιανουν τρενακι ολο το φαρδος του βουνου,αλλα τι να κανω,να παρω φωρα με χιλια και να πω περναω δεν περναω?

Εγκλημα!

Ειληκρινα μετανιωσα πολυ που δεν τον πλακωσα (με ενα συγνωμη τελειωναν ολα!)γιατι δεν καταλαβε την μ@λ@κια του και θα την κανει ξανα και μακαρι μην τυχη σε κανα παιδακι!

Αλλα επειδει τα εχω παρει δεν μου την γλυτωνει με τιποτα, του χρονου θ'αναι του παραχρονου καπου θα τον λαχω, πριν 4-5 χρονια εβαφα τα καγκελα του τις αδελφης μου στον 3 οροφο και βλεπω εναν 50ρι μπασμενο 1,60-1,65 να βγαινει απ'τ'αυτοκινητο και να πλακωνει στο ξυλο εναν παππου 75-80 χρονων επειδει βγηκε ο παππους απο το παρκινγκ και παρολιγο να τρακαρουν,του φωναζω ρε τι κανει ρε αλητη τον παππου? και η απαντηση του ηταν κατεβα κατω και συ να σε γ@......σω ,μεχρι να κατεβω ειχε εξαφανηστει και ο παππους και η γιαγια σε κατασταση σοκ, να'σου ομως που ο θεος με αγαπαει και μετα απο κανα χρονο πηγαινα σε μια οδοντιατρο για πρωτη φορα και εψαχνα για παρκινγκ και βλεπω ενα ανοιγμα διπλα σ'εναν ηλεκτρολογο αυτοκ. παω να το βαλω και ακουω μια φωνη να μου λεει μην παρκαρεις εδω ρε φιλε τον κοιταω (αυτος δεν με γνωρισε)κοιταω και το αυτοκινητο του και λεω μεσα μου αμαν τωρα αρχιζουν τα γουστα και αντι να του ανοιξω χωρο στην ραμπα το κανω επιτηδες μπροστα και την κλεινω ολη παταω και τον συναγερμο και κανω πως απομακρινομαι και για να μην τα πολυλογω αφου τον εκατσα μεσα στην καρεκλα στο μαγαζι και δεν ηξερε γιατι ετρωγε τις σφαλιαρες(η μπουνια ποναει η σφαλιαρα θιγει!)εκλαιγε και με ρωτουσε "για το παρκινγκ ρε φιλε"? ασ'το αμα ειναι!"Edited by: valsam "

Comment

• Α ρε valsam δεν παιζεσαι με τίποτα!πάντως να προσεχείς γιατί υπάρχουν και σιδερικα που μιλάνε άσχημα...

Comment

• Τα σιδερικα θελουν κοτσια για να τα χρησιμοποιησεις,αυτος δεν ειχε ουτε τα κοτσια να παραδεχτει το λαθος του και ναζυτησει συγνωμη!

Δεν ειμαι υπερ του ξυλου αλλα οταν δεν καταλαβαινει κανεις ειναι η εσχατη λυση,πρωσπαθω να εξαντλησω ολα τα περιθωρια συζητησης!

Λετε να μην ηξεραν οι γονεις μας που οταν εξαντλουσαν ολα τα περιθωρια μετα κετεφευγαν στην παντοφλα η την ζωνη?

Θα ξανακανεις κοπανα?

Οχι μαμα!

Τσουπ ξανα κοπανα!

Θα ξανακανεις κοπανα?

Οχι μαμα,τερμα οι κοπανες!

Τσουπ ξανα!

120 απουσιες ο Valsam!

Mε το που βγηκε το pandoflαkoff και δεν μπορουσαμε να κατσουμε ουτε στην τουαλετα τερμα οι κοπανες!

Comment

Working...
                                X