Την Κυριακή 27/3 έγινε το 18ο Πανελλήνιο ski cup γιγαντιαίας κατάβασης για ερασιτέχνες χιονοδρόμους.
Μπράβο για την πολύ καλή η οργάνωση και με αρκετό κέφι [i] για μια ακόμη φορά.
Θέλει βέβαια ένα ''φρεσκάρισμα'' η όλη εκδήλωση ώστε να έρθει και νέος κόσμος.
Υπόψιν οι κατηγορίες 45 με 65 κάνουν τους καλύτερους χρόνους !
Αν κάποιος έχει την τελευταία αναμνηστική φωτογραφία, ας την αναρτήσει.
Θέλω να την βάλω σε ένα σχετικό βιντάκι που τράβηξα.
Το site του χιονοδρομικού δεν έκανε φέτος τον κόπο ...τουλάχιστον όχι ακόμα.
Να μην γκρινιάζουμε, αλλά για καλό το λέω.
Το αναμνηστικό κοντομάνικο μπλουζάκι (με κόστος 2-3ευρώ
αντιστάθμιζε άνετα τα 10ευρώ της συμμετοχής.
Γιατί δεν υπήρχε εφέτος;;;
Καλημέρα!!!Λίγο πριν φύγω για το σχολείο είμαι,μπήκα για κανα 2λεπτο...Μπράβο στον dolomites!!!Γιατί όμως δεν γίνονται οι αγώνες χιονοδρομίας λίγο πιο νωρίς?
-ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
-ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ
Μπράβο μπράβο παιδιά και για τις νίκες σας αλλά κυρίως για την συμμετοχή σας.
Βίντεο αν έχετε βάλτε ,τέτοιες εκδηλώσεις αξίζουν προσοχής ,φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στο βουνό..
Αξιζει να ανεβουμε αυριο ρε παιδια τι θα ειναι ανοικτο απο πιστες μονο οι 2 που δειχνει στο snowreport και απο χιονι πως παει το βουνο ανεβηκε κανεις σημερα...??
Φίλε δεν νομίζω να αξίζει ν'ανέβεις. Πρέπει να έπεσε καλή βροχή στο χιονοδρομικό. Νομίζω πως μόνο το Καϊμάκ αξίζει αυτές τις μέρες αν κοπάσει ο αγέρας βέβαια.
[i] ’ψογος Dolomites γιατί δεν αναφέρεις ότι ήρθες 3ος; (και εγώ 5ος ).
Χρόνια σου πολλά και του χρόνου καλύτερα (2ος γιατί 1ος εγώ, ελπίζω).
Όπως και να έχει μαζί θα τρέχουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα !!!!
"
Μιας που οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν θα ήθελα να πω ένα μπράβο στην ομάδα διαχείρισης του ΧΚ των 3 - 5 πηγαδιών για το αποτέλεσμα που πέτυχαν με τα πενιχρά μέσα.
Φέτος ήταν 99% σίγουρο πως θα πήγαινες στο πηγάδι και θα έκανες σκι.
Φοβάσαι την ομίλχη ? ---> το πηγάδι λόγω των δέντρων έκοβε την ομίλχη και όλο και θα έβρισκες πίστα να τσουλήσεις.
Φοβάσαι τον αέρα? Πάλι τα δέντρα ωσάν ασπίδα σε προστάτευαν.
Φοβάσαι τις εκνευριστικές θετικές θερμοκρασίες? Πάλι το τεχνητό χιόνι ήταν εκεί για σένα. Σφιχτό, να σου χαρίσει πλατύ χαμόγελο.
Θετικό επίσης το σωστό πάτημα των πιστών χωρίς τα γνωστά υψώματα μεταξύ των ''ρατρακιών'' που συνάντησα φέτος σε Σέλι και Καϊμάκτσαλαν.
Αν εξαιρέσεις την αργή καρέκλα - χρόνιο πρόβλημα άλυτο και μάλλον θα εξακολουθήσει μιας που η κρίση ήρθε για να μείνει όλα τα λοιπά πήγαν καλά. ’ν ήταν και γύρω στα 10 ευρώ η κάρτα θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι. Γιατί όταν το bansko της γόνδολας και των 7 - 8 αποσυμλεκόμενων την έχει 28 ευρώ τα Πηγάδια της μιας αρχαίας καρέκλας και των 4 συρόμενων θα έπρεπε να έχουν την κάρτα το πολύ 10 ευρώ.
Αλλά αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα της ελληνικής πραγματικότητας.
Κατά τα λοιπά ένας καλός λόγος από εμένα και ας ελπίσουμε τη νέα σεζόν να είμαστε γεροί και σωματικά και οικονομικά [i] ώστε να αντικρύσουμε τις πίστες των πηγαδιών ξανά.
Comment