Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σαν κλιση δεν νομιζω να εχει κατι το φοβερο το λουκι..Νομιζω ειναι σαν της κεντρικης ισως και πιο ομαλη,απλα ειναι σχετικα στενη" γι αυτο σε δυσκολευει καπως αν εισαι αρχαριος"

Comment

• Οταν εχει πολυ χιονι το βουνο το λουκι ειναι φοβερο...απολαυστικο...Φετος δεν ητανε και στα καλυτερα του με τοσο λιγο χιονι...

Comment

• Thanks παιδια!
        Εντάξει αν ειναι σαν της κεντρικης δεν έχω πρόβλημα (αν και στην φωτό μοιαζει πιο πολύ με την περιφερειακη). Ρωτούσα για να μαθω μηπως είναι αρκετά μεγαλύτερη η κλίση, δηλαδή πάει προς μαύρη, ωστε να έκανα παράκαμψη απ'τον Αριστοτελη πχ!
        Αλλα πολύ απλά όταν ρίξει λίγο χιονάκι θα τη δοκιμάσω όπως λέτε και θα δούμε![i]
        Edited by: annie_ "

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Παρασκευη λεει για κανα 20-30 ποντους ...για να δουμε...

Comment

• Originally posted by annie_
            Να σας ρωτήσω κάτι για τις πίστες, μιας και δεν ήμουν περυσι σε επίπεδο να άνεβω από πάνω και πήγαινα χαμηλά στον Παράδεισο[i]!

1. Αν ανέβεις με το καρεκλάκι πάνω, σε ποιες πίστες μπορείς να πας?
            2. Το κομμάτι του Αριστοτέλη που επικοινωνεί με τον Παράδεισο, είναι για snowboard, ή δεν έχει καθόλου κλίση?
            3. Σαν πίστα ο Αριστοτέλης είναι πολύ δύσκολος?πχ κάποιος που έχει πάει Πισοδέρι με ποια πίστα συγκρίνεται σαν δυσκολια?(πχ κεντρική?)
            4. Το Λούκι που δείχνει στον χάρτη και μετά συνεχίζει σαν Παράδεισος, πως είναι σαν πίστα/δυσκολία? Μπορείς να πας στο λούκι αν έχεις ανέβει με καρέκλα ή πρέπει να πάρεις το συρόμενο? (δυσκολεύομαι αρκετά με το συρόμενο όταν έχει μεγάλη κλίση, και προτιμάω τους εναέριους)

Συγνώμη, για τις πολλές ερώτησεις, αλλά πριν ανέβω, λέω καλύτερα να μάθω πως είναι οι πίστες.. Ευχαριστώ!

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τα δύσκολα σημεία του Αριστοτέλη (τελευταία 300-400 μέτρα) δεν συγκρίνονται ούτε με την μάυρη του Πισοδερίου που σε βγάζει στο πιατάκι. Έχει τύχει να πέσω σε αυτό το σημείο με πολύ λίγα χιλιόμετρα και να μην σταματάω λόγω κλίσης.

Το Λούκι έχω την εντύπωση ότι ταιριάζει πιο πολύ στην κλίση της κεντρικής του Πισοδερίου.
            "
            "You must be the change you wish to see in the world" Mahatma Gandhi

Comment

• Επειδη τυχαινει να εχω μαθει σκι στα πηγαδια..νομιζω οτι πρεπει να καταθεσω κ εγω τις αποψεις μου [i] !Καταρχην οποιος μαθαινει σκι στα πηγαδια...δεν μασαει να παει κ να ανεβει μετα σε οποιαδηποτε πιστα..οποιοδηποτε χιονοδρομικου!Ο αριστοτελης ειναι μια κορυφαια πιστα..που οταν ετοιμαστει καποιος να την κατεβει πρωτη φορα..ειμαι σιγουρος οτι θα τρεμουν τα ποδια του απ το φοβο στην κορυφη..πανω..οπως ετρεμαν κ τα δικα μου !Ειναι μια φαρδια πιστα,εχει μια σταθερη κλιση απ την αρχη του αλλα κ ενα πολυ αποτομο κομματι στο τελειωμα..αλλα υπαρχουν πολλες παρακαμπτηριες διαδρομες ως την μεση της πιστας..που ευκολα..διαλεγεις στριβεις κ φευγεις!Ο παραδεισος επισης μου αρεσει πολυ..(οχι κυριακες) γιατι ηταν η πρωτη πιστα που κατεβηκα...πριν 3 χρονια κ τον γουσταρω..γιατι η διαδρομη του ειναι πανεμορφη!Το λουκι το εχω κατεβει 2-3 φορες γιατι δεν ειναι παντα ανοικτο..κ αυτο μου αρεσει πολυ,αν εξαιρεσει κανεις το περπατημα..που χρειαζεται μεχρι να φτασεις.. !Τον φιλλιπο δεν τον κατεβηκα ποτε..οποτε δεν εχω αποψη..!Ομως ακομα μια τελεια πιστα ειναι το τελειωμα του φιλλιπου που αξιζει καποιος να το επισκεφθει!Προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου χιονοδρομικο κ σχεδον παντα η επιλογη μου καθε φορα..που σκεφτομαι που να ανεβω για σκι..!Ειναι πανεμορφο..κ εχει πολλες δυνατοτητες για δημιουργια κ αλλων πιστων!"
              Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

• Το λουκι εχει μια μυστικη διαδρομη αναμεσα απο τον ξυλινο φρακτη και το συρομενο κορυφης περνας λιγο απατητο και βγαινεις στο δρομο πριν την πιστα χωρις περπατημα[i]"

Comment

• Originally posted by decor lot
                  Το λουκι εχει μια μυστικη διαδρομη αναμεσα απο τον ξυλινο φρακτη και το συρομενο κορυφης περνας λιγο απατητο και βγαινεις στο δρομο πριν την πιστα χωρις περπατημα[i]

Βγάλε χάρτες και σημείωσέ μας που και άσε τα υπόλοιπα λογάκια!!! Απαιτούμε να μάθουμε τώρα!!! "
                  Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                  Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                  WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

• Ενταξει ρε παιδια αλλα μην τρελαθουμε κιολας απο ποτε εγινε το λουκι πιστα,λουκακι" θα του ταιριαζε καλυτερα λογο του πολυ μικρου του μηκους,αντε να'ναι σε μηκος λιγο μεγαλυτερο απο το baby lift στο παρκινγκ!"

Comment

• Originally posted by annie_
                      Thanks παιδια! Εντάξει αν ειναι σαν της κεντρικης δεν έχω πρόβλημα (αν και στην φωτό μοιαζει πιο πολύ με την περιφερειακη). Ρωτούσα για να μαθω μηπως είναι αρκετά μεγαλύτερη η κλίση, δηλαδή πάει προς μαύρη, ωστε να έκανα παράκαμψη απ'τον Αριστοτελη πχ! Αλλα πολύ απλά όταν ρίξει λίγο χιονάκι θα τη δοκιμάσω όπως λέτε και θα δούμε![i]
                      Λοιπον παρε τον Θαναση κ ανηφοριστε προς πηγαδια το σκ κ θα γινω εγω κ η Βαγγελιω ξεναγοι...του χιονοδρομικου.. δεν θα αφησουμε κανενα κομματι παραπονεμενο..θα το οργωσουμε το χκ "
                      Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

• Αμερικανοί θα κάνουν σκι σε 30 χώρες μέσα σε δυο εβδομάδες - Στάση και στη Νάουσα και τα 3-5 Πηγάδια!

Ένα φιλόδοξο σχέδιο, να κάνουν σκι σε 30 ευρωπαϊκές χώρες μέσα σε 2 εβδομάδες, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει μια ομάδα ανθρώπων που λατρεύουν το σπορ από την Βόρεια Αμερική, με στόχο να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ, το βιβλίο Γκίνες. Μια από τις στάσεις τους, όπως μας ενημέρωσε ο Πιέτρο Σιμονέτι, συντάκτης του Βρετανικού περιοδικού σκι «Good Ski Guide» είναι η Νάουσα και τα
                        «Τρία Πέντε Πηγάδια». «Σχεδιάζουμε να κάνουμε το θέρετρο των 3-5 Πηγάδιων ως μία από τις 30 στάσεις μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σκι στην Ευρώπη» αναφέρει ο Πιέτρο Σιμονέτι. Στη Νάουσα θα φθάσουν στις 4 Μαρτίου και για τις λεπτομέρειες βρίσκονται σε επαφή με τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Χρήστο Παπά.«Θα εγκαινιάσουμε ένα θεαματικό ταξίδι σε όλη την Ευρώπη. Θα δοκιμάσουμε τα όρια μας, την αντοχή, επιμονή, αφοσίωση, την εμπειρία και την επίλυση όλων των προβλημάτων που θα συναντήσουμε» αναφέρει ο κ. Σιμονέτι.Ο κ. Σιμονέτι αναφέρει ότι κανείς θνητός δεν έχει ποτέ προσπαθήσει να κάνει σκι σε όλα τα χιονοδρομικά ηπειρωτικής Ευρώπη σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους και τις προκλήσεις σε κάθε στροφή, φουρκέτα, ορεινό πέρασμα, μεταμεσονύκτιο σκι και διέλευση συνορων.
                        πηγηliroforiodotis.gr

Ε ΠOΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝΕ?
                        3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΛΑΙΝΕ!Edited by: Loof

Comment

• Διάβασα τις 4 τελευταίες σελίδες μαζεμένες κι έχω τρελαθεί απ' τις περιγραφές και τα σχόλιά σας!!! Σκέφτομαι το Λούκι όπως ήταν πέρσι το Φεβρουάριο - Μάρτιο... Ένα όνειρο!!!

Αύριο θ ανέβω και δεν κρατιέμαι.!!!!!!!!!!![i]"

Comment

• Συγνωμη που θα κανω το εξης σχολιο αλλα ειναι η πικρη αληθεια οσο και να αγαπαω τα αγαπημενα μου πηγαδια.
                            Δεν προκειται οι Αμερικανοι να προλαβουν σε 2 εβδομαδες να προφθασουν να κανουν σκι σε ολη την ευρωπη,γιατι αν παρουν την καρεκλα θα φανε την μια εβδομαδα μονο εκει μεχρι να φθασουν στην κορυφη[i]

"
                            γηρασκω αει διδασκομενος

Comment

• [i] Εμ, άμα έχεις το Garmish και το Kitzbuhel δίπλα σου, έχεις άλλη οπτική!
                              "

Comment

• Αυτο ειναι αληθεια,αλλα δεν παυει να με πληγωνει το γεγονος ,στο χιονοδρομικο που ανδρωθηκα σκιιστικα και εχει μια απιστευτη δυναμικη,να μην αναπτυσεται ,οσο φιλοτιμο και να εχουν οι ανθρωποι που το διοικουν.
                                γηρασκω αει διδασκομενος

Comment

Working...
                                X