Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by german sepherd
    Originally posted by annie_
    Thanks παιδια! Εντάξει αν ειναι σαν της κεντρικης δεν έχω πρόβλημα (αν και στην φωτό μοιαζει πιο πολύ με την περιφερειακη). Ρωτούσα για να μαθω μηπως είναι αρκετά μεγαλύτερη η κλίση, δηλαδή πάει προς μαύρη, ωστε να έκανα παράκαμψη απ'τον Αριστοτελη πχ! Αλλα πολύ απλά όταν ρίξει λίγο χιονάκι θα τη δοκιμάσω όπως λέτε και θα δούμε![i]
    Λοιπον παρε τον Θαναση κ ανηφοριστε προς πηγαδια το σκ κ θα γινω εγω κ η Βαγγελιω ξεναγοι...του χιονοδρομικου.. δεν θα αφησουμε κανενα κομματι παραπονεμενο..θα το οργωσουμε το χκ
    Επειδή προέκεψε άτι υπάρχει μια περίπτωση να μην πάμε πουθένα το σκ. Αλλιως εννοειται θα σ'ενημερώσω για να μας κανεις και την ξεναγηση!
    "

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Originally posted by Καπο
      Originally posted by german sepherd
      Επειδη τυχαινει να εχω μαθει σκι στα πηγαδια..νομιζω οτι πρεπει να καταθεσω κ εγω τις αποψεις μου [i] !Καταρχην οποιος μαθαινει σκι στα πηγαδια...δεν μασαει να παει κ να ανεβει μετα σε οποιαδηποτε πιστα..οποιοδηποτε χιονοδρομικου!Ο αριστοτελης ειναι μια κορυφαια πιστα..που οταν ετοιμαστει καποιος να την κατεβει πρωτη φορα..ειμαι σιγουρος οτι θα τρεμουν τα ποδια του απ το φοβο στην κορυφη..πανω..οπως ετρεμαν κ τα δικα μου !Ειναι μια φαρδια πιστα,εχει μια σταθερη κλιση απ την αρχη του αλλα κ ενα πολυ αποτομο κομματι στο τελειωμα..αλλα υπαρχουν πολλες παρακαμπτηριες διαδρομες ως την μεση της πιστας..που ευκολα..διαλεγεις στριβεις κ φευγεις!Ο παραδεισος επισης μου αρεσει πολυ..(οχι κυριακες) γιατι ηταν η πρωτη πιστα που κατεβηκα...πριν 3 χρονια κ τον γουσταρω..γιατι η διαδρομη του ειναι πανεμορφη!Το λουκι το εχω κατεβει 2-3 φορες γιατι δεν ειναι παντα ανοικτο..κ αυτο μου αρεσει πολυ,αν εξαιρεσει κανεις το περπατημα..που χρειαζεται μεχρι να φτασεις.. !Τον φιλλιπο δεν τον κατεβηκα ποτε..οποτε δεν εχω αποψη..!Ομως ακομα μια τελεια πιστα ειναι το τελειωμα του φιλλιπου που αξιζει καποιος να το επισκεφθει!Προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου χιονοδρομικο κ σχεδον παντα η επιλογη μου καθε φορα..που σκεφτομαι που να ανεβω για σκι..!Ειναι πανεμορφο..κ εχει πολλες δυνατοτητες για δημιουργια κ αλλων πιστων!
      Και ο Φίλιππος είναι κ@βλ@!!!!!Η αδρεναλίνη στο φουλ,απάτητο με βουναλάκια και πολύ μεγάλη κλίση....
      Μα για πολύ μεγάλες κ@υλες όμως.....Πραγματικά μου έχουν λείψει πολύ τα πετάγματα σε κάθε στροφή και ξανά βουτιά στις πούδρες....
      "
      http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
      http://logistiki-exelixi.blogspot.com
      http://www.logistiki-exelixi.gr
      [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Dimis_viper
        Originally posted by Καπο
        Επειδη τυχαινει να εχω μαθει σκι στα πηγαδια..νομιζω οτι πρεπει να καταθεσω κ εγω τις αποψεις μου [i] !Καταρχην οποιος μαθαινει σκι στα πηγαδια...δεν μασαει να παει κ να ανεβει μετα σε οποιαδηποτε πιστα..οποιοδηποτε χιονοδρομικου!Ο αριστοτελης ειναι μια κορυφαια πιστα..που οταν ετοιμαστει καποιος να την κατεβει πρωτη φορα..ειμαι σιγουρος οτι θα τρεμουν τα ποδια του απ το φοβο στην κορυφη..πανω..οπως ετρεμαν κ τα δικα μου !Ειναι μια φαρδια πιστα,εχει μια σταθερη κλιση απ την αρχη του αλλα κ ενα πολυ αποτομο κομματι στο τελειωμα..αλλα υπαρχουν πολλες παρακαμπτηριες διαδρομες ως την μεση της πιστας..που ευκολα..διαλεγεις στριβεις κ φευγεις!Ο παραδεισος επισης μου αρεσει πολυ..(οχι κυριακες) γιατι ηταν η πρωτη πιστα που κατεβηκα...πριν 3 χρονια κ τον γουσταρω..γιατι η διαδρομη του ειναι πανεμορφη!Το λουκι το εχω κατεβει 2-3 φορες γιατι δεν ειναι παντα ανοικτο..κ αυτο μου αρεσει πολυ,αν εξαιρεσει κανεις το περπατημα..που χρειαζεται μεχρι να φτασεις.. !Τον φιλλιπο δεν τον κατεβηκα ποτε..οποτε δεν εχω αποψη..!Ομως ακομα μια τελεια πιστα ειναι το τελειωμα του φιλλιπου που αξιζει καποιος να το επισκεφθει!Προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου χιονοδρομικο κ σχεδον παντα η επιλογη μου καθε φορα..που σκεφτομαι που να ανεβω για σκι..!Ειναι πανεμορφο..κ εχει πολλες δυνατοτητες για δημιουργια κ αλλων πιστων!
        Και ο Φίλιππος είναι κ@βλ@!!!!!Η αδρεναλίνη στο φουλ,απάτητο με βουναλάκια και πολύ μεγάλη κλίση....
        Μα για πολύ μεγάλες κ@υλες όμως.....Πραγματικά μου έχουν λείψει πολύ τα πετάγματα σε κάθε στροφή και ξανά βουτιά στις πούδρες....
        Πρσπαθω να πεισω το κολληταρι σου το Θοδωρη να ανεβουμε μια μερα μαζι...αλλα..ξερεις.. !Αντε ψηστον εσυ να να ανεβει..μιας κ φετος μπορω να σας ακολουθω παντου... γιατι πριν κανα χρονο δεν σας εφτανα ουτε με snowmobile "
        Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

Originally posted by Dimis_viper
          Originally posted by Καπο
          Πρσπαθω να πεισω το κολληταρι σου το Θοδωρη να ανεβουμε μια μερα μαζι...αλλα..ξερεις.. !Αντε ψηστον εσυ να να ανεβει..μιας κ φετος μπορω να σας ακολουθω παντου... γιατι πριν κανα χρονο δεν σας εφτανα ουτε με snowmobile
          ξέρεις δύσκολα ξεκολάς όταν τα έχεις όλα πληρωμένα εκεί και μάλιστα πας και για 3 μέρες μόνο πληρώνοντας τις βενζίνες... Είχα σκοπό να έρθω φέτος ξανά αλλά το χιόνι μας τα χάλασε.....
          "
          [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Dimis_viper
            ξέρεις δύσκολα ξεκολάς όταν τα έχεις όλα πληρωμένα εκεί και μάλιστα πας και για 3 μέρες μόνο πληρώνοντας τις βενζίνες... Είχα σκοπό να έρθω φέτος ξανά αλλά το χιόνι μας τα χάλασε.....
            Ετσι ακριβως ειναι..κ φυσικα δεν συγκρινεται η οργανωση που εχετε εκει τα σαββατοκυριακα οι τις μερες που περνατε..με μια αυθημερον επισκεψη σε χκ!Ηρθα στον Θοδωρη το τριημερο 17-18-19 δεκεμβριου κ δεν ειχα λογια να περιγραψω το πως περασα... [i]"
            Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

Originally posted by Dimis_viper
              Ετσι ακριβως ειναι..κ φυσικα δεν συγκρινεται η οργανωση που εχετε εκει τα σαββατοκυριακα οι τις μερες που περνατε..με μια αυθημερον επισκεψη σε χκ!Ηρθα στον Θοδωρη το τριημερο 17-18-19 δεκεμβριου κ δεν ειχα λογια να περιγραψω το πως περασα... [i]
              Κοίτα εμείς έχουμε και υπερφούλ Σαββατοκύριακο.... Βλέπεις Παρασκευή και Σάββατο βραδινό Και Σαββάτο και Κυριακή ημερήσιο...4 φορές σκι σε μόλις 2 μέρες...Μεγάλη υπόθεση....Και με μόλις 100 ευρώ την σεζόν.... Και τις ενδιάμεσες ώρες λιώνουμε και στην μπιρίμπα... Ενώ μια ημερήσια όσο να είναι στοιχίζει....Ειδικά αυτή την περίοδο.....Σίγουρα πάντως αν πέσει καλό χιονάκι θα την κάνω την επίσκεψη μου....Αρκεί να έχει πολύ πούδρα η μαυρη....Θα κάψω κάθε μυ μου εκεί....

"
              [SIGPIC]

Comment

• Ρε παιδιά τι γίνεται με τις κάμερες? Θέλουμε ενημέρωση για το τι γίνεται πάνω!!!!
                If skiing was easy they would call it snowboarding.

Comment

• Originally posted by sorkis
                  Ρε παιδιά τι γίνεται με τις κάμερες? Θέλουμε ενημέρωση για το τι γίνεται πάνω!!!!
                  Τι γίνεται???Εγώ τις βλέπω μια χαρα....Οτι θέλουμε όμως ενημέρωση και απο άτομα που ανεβαίνουν θέλουμε....Edited by: nikhunter

Comment

• Originally posted by nikhunter
                    Originally posted by sorkis
                    Ρε παιδιά τι γίνεται με τις κάμερες? Θέλουμε ενημέρωση για το τι γίνεται πάνω!!!!
                    Τι γίνεται???Εγώ τις βλέπω μια χαρα....Οτι θέλουμε όμως ενημέρωση και απο άτομα που ανεβαίνουν θέλουμε....
                    ΤΩΡΑ δουλεύουν μια χαρά. Όταν πόσταρα δεν δουλεύανε....

Comment

• Νο problem φίλε μου.Ελπίζω το απόγευμα να δώσει κανείς ενημέρωση γιατί έχω σκοπό να ανέβω αύριο...

Comment

• Originally posted by nikhunter
                        Νο problem φίλε μου.Ελπίζω το απόγευμα να δώσει κανείς ενημέρωση γιατί έχω σκοπό να ανέβω αύριο...
                        Σε ζηλεύω!!!!! Πρόσεξε όμως γιατί αύριο δίνει τρελή χιονόπτωση...

Comment

• Originally posted by sorkis
                          Originally posted by nikhunter
                          Νο problem φίλε μου.Ελπίζω το απόγευμα να δώσει κανείς ενημέρωση γιατί έχω σκοπό να ανέβω αύριο...
                          Σε ζηλεύω!!!!! Πρόσεξε όμως γιατί αύριο δίνει τρελή χιονόπτωση...
                          Έλα σε παίρνω αμα θες.... [i] Χμμμμ και εγώ για αυτό το σκέφτομαι.Είναι ζόρικη μέρα αύριο.Ήταν να πάμε σήμερα αλλά χάλασε.... Edited by: nikhunter "

Comment

• Ρε σεις πήγε κανείς στο ξενοδοχείο να μας ενημερώσει τι αλλαγές έγιναν??
                            -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                            -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• και εγώ το σκέφτομαι για αύριο αλλά μέχρι και βροχή δίνει το meteo....δεν τους εμπιστεύομαι όμως γιατί ποτέ΄δεν πέσανε μέσα.....[i]!!! αντε να δούμε"

Comment

• Originally posted by bibis
                                και εγώ το σκέφτομαι για αύριο αλλά μέχρι και βροχή δίνει το meteo....δεν τους εμπιστεύομαι όμως γιατί ποτέ΄δεν πέσανε μέσα.....[i]!!! αντε να δούμε
                                Αν θες να είσαι σίγουρος βάλε ΕΤ3 στις 9:40... .Εγώ αυτό κάνω και δε με έχει προδώσει ποτέ...
                                Αν και για αύριο τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα..."

Comment

Working...
                                X