Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δίκιο έχει ο Περικλης.και γω το Σάββατο δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλα.κακά τα ψέματα,αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα μόνο στα πηγαδια υπάρχει αξιοπρεπές χιόνι.ας ελπίσουμε ότι ο φλεβαρης θα κακιωσει.Edited by: Loof

Comment

• Originally posted by hlian36
      Τι μπορεί να πει κανείς ?

[i]

Να νιώσει τυχερός , να νιώσει ευτυχής ,να νιώσει ικανοποίηση ,

όταν έχει να μοιραστεί ενα χιονοδρομικό μόνο με 5-6 ακόμα σκιέρ ?

Σήμερα τα τρία πηγάδια τα απήλαυσαν 10 με 15 άτομα το πολύ , όλη μέρα .

Αν και ήμουν ένας από αυτούς έμενα προσωπικά μόνο χαρούμενο δεν με κάνει το γεγονός αυτό.

Σε μια χρόνια χιονοπενιας σαν αυτή είναι άδικο και για όποιο χιονοδρομικό εχει χιόνι να μην

έχει επισκέπτες , αλλά και για τους χιονοδρόμους να μην χαίρονται τις αναπάντεχα ωραίες συνθήκες όπου υπάρχουν .

Προσωπικά πιστεύω πως κάθε ευκαιρία για χιονοδρομία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο και να μην περιμένουμε "τυχόν " καλύτερες συνθήκες ,

Που όταν έρθουν εννοείτε ότι είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες .
      ΣΩΣΤΟΣ !!!
      "

Comment

• η κατασταση πως ηταν; παγος-πετρες κλπ;
        ή ηταν γενικα οκ;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• και εγώ λέω να ανηφορίσω αύριο -την κεντρική την βλέπω σε καλή κατάσταση και από ότι λένε και οι φίλοι που πήγανε!!άλλωστε είναι μακράν η αγαπημένη μου πίστα!! απλώς δεν ξέρω εάν τις πρωινές ώρες είναι παγωμένη

Comment

• Το πρωί είναι πολύ ωραία...Ιδανική ώρα είναι 10.00 να είσαι πάνω στην καρέκλα...Εκείνες τις ώρες το χιόνι είναι ΤΕΛΕΙΟ...Αντε και κάνε και μια κατεβασιά για μας!!!
            -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
            -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• χαχα..θα κάνω πολλές!

Comment

• Originally posted by bibis
                και εγώ λέω να ανηφορίσω αύριο -την κεντρική την βλέπω σε καλή κατάσταση και από ότι λένε και οι φίλοι που πήγανε!!άλλωστε είναι μακράν η αγαπημένη μου πίστα!! απλώς δεν ξέρω εάν τις πρωινές ώρες είναι παγωμένη
                Σωστός ο bibis.ο Αριστοτέλης είναι το καλύτερο σχολείο να μάθεις σωστό σκι.όπως είπε και ο καπο μετα τις 10 είναι τέλεια.εγω θα ανέβω το Σάββατο για να απολαυσω την αυριανή πουδρα!

Comment

• βασικά δεν έχω συναντήσει ελλάδα και bansko πίστα σαν τον Αριστοτέλη(κεντρικη-μέση και κάτω).ίσως είμαι και δεμένος με το βουνό αλλά για αθλητικό σκι και συνεχόμενη βελτίωση για το κάτι παραπάνω είναι ότι καλύτερο!!μεγάλο φάρδος και κατάλληλη κλίση χωρίς απότομες αλλάγές δίνοντας σοθ χώρο να δοκιμάσεις ότι θες!!πιστεύω είναι η χαρά του αθλητή τόσο για gs όσο και για slalom!
                  Edited by: bibis

Comment

• Η βαλκανιαδα στο Μπανσκο και οι γιαστρεμπετς στο μποροβιτς είναι οι μόνες που μπορούν να συγκριθούν.

Comment

• Originally posted by bibis
                      βασικά δεν έχω συναντήσει ελλάδα και bansko πίστα σαν τον Αριστοτέλη(κεντρικη-μέση και κάτω).ίσως είμαι και δεμένος με το βουνό αλλά για αθλητικό σκι και συνεχόμενη βελτίωση για το κάτι παραπάνω είναι ότι καλύτερο!!μεγάλο φάρδος και κατάλληλη κλίση χωρίς απότομες αλλάγές δίνοντας σοθ χώρο να δοκιμάσεις ότι θες!!πιστεύω είναι η χαρά του αθλητή τόσο για gs όσο και για slalom!
                      Η πιο ακαταληλη πιστα πριν 3 χρονια ο Αριστοτελης εχει γινει πλεον η καλυτερη στην Ελλαδα με διαφορα!

Παλαιοτερα ηταν η χειροτερη πιστα λογο στρωσηματος και μορφωλογιας και ειδικα για αλπικο σανιδι ηταν ενα μαρτηριο σκετο με τα ατελιωτα μπαμπς και τα ξημενα σημεια που απο πουδρα επεφτες σε παγο και ξανα μπαμπς και ξανα παγο και αη σιχτιρ,και ειχα πει οτι δεν θα ξαναπηγαινα πηγαδια και να με πληρωναν αλλα λογο της δουλειας που εγινε τα τελευταια χρονια (αχυρα,φαγανες,καινουργια ρατρακ,τεχνιτη χιονοσι)και το ξαναλεω ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην Ελλαδα με διαφορα!Edited by: valsam

Comment

• Έτσι ...Τυχαίο που τα πηγάδια έχουν την καλύτερη κόκκινη και μαύρη (Φίλιπος) της Ελλάδας?Δεν νομίζω...’ντε να τελειώσουν και αυτές οι γα...ενες πανελλήνιες και να βρεθούμε όλοι πάνω του χρόνου!!!
                        -ΑΖΟΡΙΚΕ?ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.. ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
                        -ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΕΤΟΣ

Comment

• Originally posted by valsam
                          Originally posted by bibis
                           βασικά δεν έχω συναντήσει ελλάδα και bansko πίστα σαν τον Αριστοτέλη(κεντρικη-μέση και κάτω).ίσως είμαι και δεμένος με το βουνό αλλά για αθλητικό σκι και συνεχόμενη βελτίωση για το κάτι παραπάνω είναι ότι καλύτερο!!μεγάλο φάρδος και κατάλληλη κλίση χωρίς απότομες αλλάγές δίνοντας σοθ χώρο να δοκιμάσεις ότι θες!!πιστεύω είναι η χαρά του αθλητή τόσο για gs όσο και για slalom!

Η πιο ακαταληλη πιστα πριν 3 χρονια ο Αριστοτελης εχει γινει πλεον η καλυτερη στην Ελλαδα με διαφορα!

Παλαιοτερα ηταν η χειροτερη πιστα λογο στρωσηματος και μορφωλογιας και ειδικα για αλπικο σανιδι ηταν ενα μαρτηριο σκετο με τα ατελιωτα μπαμπς και τα ξημενα σημεια που απο πουδρα επεφτες σε παγο και ξανα μπαμπς και ξανα παγο και αη σιχτιρ,και ειχα πει οτι δεν θα ξαναπηγαινα πηγαδια και να με πληρωναν αλλα λογο της δουλειας που εγινε τα τελευταια χρονια (αχυρα,φαγανες,καινουργια ρατρακ,τεχνιτη χιονοσι)και το ξαναλεω ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην Ελλαδα με διαφορα!
                          και εσυ βρε παιδι μου..alpine στην ελλαδα...χαρα στο κουραγιο σου....πηγαινε κανα Soelden...

οσον αφορα την πιστα (μην βγαινω εκτος θεματος) εμενα δεν μου πολυαρεσε γιατι σε καποια σημεια εχει ΠΟΛΥ παγο...
                          αν την κατεβεις απο τους πρωτους ειναι σουπερ...αν ερθει κοσμος ομως....Edited by: TURMS

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Όλα τα λεφτά για μένα είναι να κατεβαινεις πρώτος τον αριστοτελη στις 08:30 το πρωί που είναι στρωμένος χαλί με χιόνι κοτλε και να ακούς αυτόν τον γλυκό ήχο κάτω απο τα σκι σου!απλά τέλεια!

Comment

• [i] ετσι ακριβως ...απλα τελεια... κριμα που θα λειπω γιατι βλεπω πως χιονιζει επανω...."

Comment

• ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΑΣ!

Το Χάρο με τα μάτια του είδε ο Ηλίας Ψινάκης πριν λίγες μέρες, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το καινούργιο του σαλέ στην Κουτσούφλιανη. Με συνοδηγό του τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο ανατρεπτικός μάνατζερ, μετά από μια τρελή κούρσα στον πάγο με τη λευκή του Mercedes, σταμάτησε ευτυχώς σε ένα δέντρο και δεν έπεσε στον γκρεμό! Λίγο αργότερα και με την παρέμβαση της
                                πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν οδηγός και συνοδηγός από το όχημα χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα.
                                Πηγη:eleytheriadis.blogspot.com
                                Το ματιασαμε το παιδι!!!

Comment

Working...
                                X