Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kala min eimaste kai toso adikoi apenanti sto xionodromiko.As min ksexname pws h xionodromia sthn ellada den einai kai toso ekseligmenh gia logous tous opoious oloi kseroume.den mporoume o,ti kai an kanoume na ginoume HINDERTUX dustuxws.........[i]"
    la fitsorlu di la mounti

Comment

• τι χιντερτουξ καλε μου φιλε . εμεις λεμε να γινουμε εστω σαν την βασιλιτσα τουλαχιστον το καιμακ εστω τα πηγαδια.

η τοποθεσια υπαρχει, τα χρηματα πολλα εαν φανταστεις ποσα χ/κ κατασκευαστηκαν στην βορειο ελλαδα γιατι δεν χωρουσαν τον κοσμο αυτα που υπηρχαν , αρα υπαρχουν δυστυχως τα μυαλα ειναι για τα μπαζα.

( δεν ξερω εαν εχεις παει στο χιντερτουξ αλλα εκει ειναι ενα χ/κ απο μονο του δεν υπαρχει συγκριση με κανενα ελληνικο ουτε κατα διανοια)

και καλη χρονια να εχουμε

Comment

• τι χιντερτουξ καλε μου φιλε . εμεις λεμε να γινουμε εστω σαν την βασιλιτσα τουλαχιστον το καιμακ εστω τα πηγαδια.

η τοποθεσια υπαρχει, τα χρηματα πολλα εαν φανταστεις ποσα χ/κ κατασκευαστηκαν στην βορειο ελλαδα γιατι δεν χωρουσαν τον κοσμο αυτα που υπηρχαν , αρα υπαρχουν δυστυχως τα μυαλα ειναι για τα μπαζα.

( δεν ξερω εαν εχεις παει στο χιντερτουξ αλλα εκει ειναι ενα χ/κ απο μονο του δεν υπαρχει συγκριση με κανενα ελληνικο ουτε κατα διανοια)

και καλη χρονια να εχουμε

Comment

• <TABLE width=100%"> <T> <TR> <TD align=middle>

Διεθνείς Αγώνες στο Σέλι</TD></TR> <TR> <TD>

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας και ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βεροίας διοργανώνουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου 2009 διεθνή αγώνα δρόμων αντοχής (langlauf/cross country) στην διεθνώς αναγνωρισμένη ως μία από τις αξιοπιστότερες πανευρωπαϊκώς πίστα του Σελίου (άνωθεν του ποδοσφαιρικού γηπέδου). Πρόκειται για αγώνα ΑΓΕΝ (Ανδρών - Γυναικών - Εφήβων – Νεανίδων) ενώ οι αθλητές/τριες που θα περιληφθούν στο αγωνιστικό πρόγραμμα ήδη εγγίζουν τους 100 περίπου.

Ο αγώνας αποτελεί κριτήριο συμμετοχής για τον διεθνούς φήμης αγώνα Trofeo Topolino Ιταλίας, παράλληλα δε υπό την εποπτεία Σλοβάκου τεχνικού εκπροσώπου της FIS (Federation Internationale de Ski – Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας) τα αποτελέσματα θα κρίνουν τις συμμετοχές εφήβων νεανίδων στο αντίστοιχο παγκόσμιο ηλικιακό πρωτάθλημα.

Το Σέλι με ενθουσιασμό θα συμμετάσχει πάση δυνάμει στη διοργάνωση προσφέροντας υλικοτεχνικές υποδομές, προσωπικό αν χρειαστεί, και φυσικά αθρόα όλες του τις εγκαταστάσεις, ενώ αναμένεται και ο καιρός να είναι σύμμαχος των αθλητών. Η παρακολούθηση του αγώνα θα είναι μια μοναδική απόλαυση, ενώ βεβαίως η είσοδος είναι ελεύθερη και οι θεατές θα έχουν το προνόμιο (από τις ελάχιστες περιπτώσεις στην Ευρώπη) να βλέπουν ολόκληρη την πίστα εμπρός τους και τον διαδραματιζόμενο αγώνα σε πλήρη εξέλιξη. Καλούμε όλους τους φίλους του σκι και όσους θέλουν να ζήσουν μία εκπληκτική εμπειρία διεθνούς αγώνα χιονοδρομίας δρόμων αντοχής να είναι μαζί μας.

Εκ του Ε.Χ.Κ.Σ. </TD></TR></T></TABLE>"
          Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επίσημο site μας www.seli-ski.gr

Comment

• Originally posted by chris_num

Εγώ πιστεύω ότι έχουν επηρεάσει σημαντικά την κατάσταση στο μικροκλίμα της περιοχής και τα εργοστάσια της ΔΕΗ στον ’γιο Δημήτριο και στο Μαυροδένδρι Κοζάνης ακριβώς απο την άλλη μεριά του Βερμίου...Τα πράγματα είναι τραγικά...και όσο περνάει ο καιρός αυτά τα εργοστάσια θα χειροτερεύουν την κατάσταση.
            Αν δεν υπάρχουν ιστορικές καταγραφές μετεωρολογικών μεταβλητών τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί για το ζήτημα αυτό.

Μπορεί εντούτοις να γίνει μια ανάλυση μέσω μοντέλων ατμοσφαιρικής χημείας, συζευγμένων με κλιματικά μοντέλα, ώστε να εκτιμηθούν οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της λειτουργίας τέτοιων εργοστασίων στο κλίμα της περιοχής. Κάτι τέτοιο όμως είναι ένα μεγαλόπνοο πολυετές επιστημονικό πρόγραμμα που δεν έχει καμμιά πιθανότητα να χρηματοδοτηθεί σε εθνικό επίπεδο.

Comment

• κ σιγα μην αφησουν τα εργοστασια να φανει οτι επηρεαζουν το κλιμα...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by chris_num

Εγώ πιστεύω ότι έχουν επηρεάσει σημαντικά την κατάσταση στο μικροκλίμα της περιοχής και τα εργοστάσια της ΔΕΗ στον ’γιο Δημήτριο και στο Μαυροδένδρι Κοζάνης ακριβώς απο την άλλη μεριά του Βερμίου...Τα πράγματα είναι τραγικά...και όσο περνάει ο καιρός αυτά τα εργοστάσια θα χειροτερεύουν την κατάσταση.
                Όπως και το φράγμα του Αλιάκμονα που αποσυντόνησε όλο το μικροκλίμα της ευρύτερης περιοχής....

Comment

• Originally posted by etsak

ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ( ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ) ΧΙΟΝΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΛΙΦΤ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 40 ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ.

Καλή χρονιά και χρονια πολλά από μένα.... Για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου [i] θα ήθελα να πω πως αν εξαιρέσεις το ότι πράγματι η καρέκλα είναι μεταχειρισμένη (για τα πιατάκια δεν γνωρίζω) έχουν αλλαχτεί όλα το 2002 και το πιάτο του "Αλέξανδρου" αλλάχτηκε μόλις πέρσι με δύο παράλληλα πιάτα... Προσωπικά για πρώτη φορά τα τελευταία 15 χρόνια είδα να γίνεται τόσο μεγάλη προσπάθεια για το συγκεκριμένο χιονοδρομικό και όσο αφορά την υποδομή αλλά και την ενημέρωση... Απλώς ο καιρός δεν τους-μας έκανε το χατίρι. Ας μην είμαστε άδικοι... Ένα μπράβο για κάθε σωστό βήμα αξίζει και είναι αρκετό για να τους δίνει κουράγιο να συνεχίζουν να δουλεύουν για το πολυαγπημένο Σέλι... !!

Αυτά τα λίγα... Ελπίζω να μην κούρασα... Καλή σας μέρα...

Ορέστης"
                  Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

• Θα συμφωνήσω με Skier. Ας μην κλαίμε συνεχώς τη μοίρα μας και γκρινιάζουμε ως γνήσιοι Έλληνες. Όποιος δεν βλέπει τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία χρόνια, είναι τουλάχιστον μεροληπτικός. Ωστόσο, το ότι δεν έχει χιόνι αρκετό το βουνό είναι ένα γεγονός.

Καλή χιονοχρονιά σε όλους!
                    Σέλι forever!

Comment

• Για να γνωριζουν οι καλοι μου φιλοι ολα , μα ολα ειναι μεταχειρισμενα μεχρι και τα νεα πιατακια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Καλε φιλε οταν πληρωνεις καρτα να ξερεις οτι δεν σου κανει κανεις χαρη. Κανενας δεν δουλευη δωρεαν για μας. Εαν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που μας προσφερουν τοτε λυπαμε αλλα βαλαμε πολυ χαμηλα τον πηχη (πχ δεν νομιζω να αρεσει σε κανεναν αυτο το πραμα που το ονομαζουν παρκιν και εμεις σταυλο γιατι με τοση λασπη σταυλος ειναι).

Τα παιδια που δουλευουν πανω ειναι σχεδον ολοι προσωπικοι μου φιλοι αυτο δεν ανερει ομως το χ/κ εχει μεινη πολυ πισω.

κανενας δεν στοχευει σε προσωπα αλλα σε πολιτικες των εκαστοτε υπευθυνων για το χ/κ του σελιου, εαν δεν διατυπωσα κατι σωστα ζηταω συγνωμη.

απεναντι απο το καλο ειναι το καλυτερο

Comment

• καλησπέρα σας και καλή χρονια
                        Να πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα της ανάπτυξης του Σελίου και της χιονοδρομίας στην Ελλάδα...
                        στο Σέλι όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει το χιόνι κάθε χρόνο είναι όλο και λιγότερο και για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτος από κάποιες χρονιες που τις θεωρώ εξαιρέσεις, και σύμφωνα με κάτι αναλύσεις-μελέτες που έτυχε να διαβάσω σε κάποιο φόρουμ εδώ στο snowreport το χιόνι σε λίγα χρονια στην Ελλάδα θα πέφτει από 1800m και πάνω.Ζητάμε επενδύσεις στο Σέλι, διάβασα παραπάνω ότι υπάρχει η τοποθεσία και λεφτά πολλά, αλλα δεν βλέπω τον λόγο να τα πετάξεις ...
                        Συγκρίνετε το Σέλι με χιονοδρομικά του εξωτερικού που δεν γίνετε σε καμια περίπτωση να συγκριθούν ...
                        Είμαι γέννημα θρέμμα Σελιώτης και μακάρι να ήταν σαν το Χιντερτουξ.Πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει η ανάπτυξη σε καμια περίπτωση με τις διοικήσεις του x/k , κάνουν ότι μπορούν και διεκδικούν όσα περισσότερα γίνετε ...
                        ποιος τρελός θα δώσει λεφτά στο Σέλι και θα αφήσει πίσω σε ανάπτυξη x/k όπως Βασιλίτσα και Καϊμακτσαλάν με τεραστια διαφορα ποσότητας χιονιού ?
                        Και για να μην σας κουράζω ... άποψη μου είναι ότι : σωστό το < από το καλο υπάρχει το καλύτερο > αλλα στην περίπτωση μας, το x/k Σελίου, ότι γίνετε να είμαστε ικανοποιημένη και να λέμε και ευχαριστώ ....
                        ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙΙΙΙ ! ! ! ! ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ! ! ! !

Comment

• δικιο εχεις...
                          αλλα το που θα πεφτει το χιονι, μετα απο μερικα χρονια κανενας δεν το ξερει...οποτε ελπιζουμε

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• αφου εισαι σελιωτης αρα και πατριωτης οταν ερχοταν οι επενδυτες να βαλουν κανα φραγκο τους διωχναν" με τις κλωτσιες αν θυμασε γιατι εγω θυμαμε

το σελι δεν ειναι μονο χ/κ ειναι και βουνο και εκτος απο το σκι υπαρχουν και αλλες δραστηριοτητες αλλα οπως θα θυμασε οι σελιωτες δεν ηθελαν και πολυ κοσμο στα ποδια τους . τωρα που το καταλαβαν μαλλον εχασαν το παιχνιδι.

η συχητηση δεν γινετε για να μαλωνουμε αλλα για βελτιωνομαστε αρκι να εχουμε μνημη και εμεις απο εδω ειμαστε

οσο για το ελληναρες ουδεν σχολιο...."

Comment

• φιλε κωστα . τουλαχιστον εμεις απο εδω πρεπει να τα χωνουμε για να παμε μπροστα με χαιδεματα μας περασαν ολοι.

Comment

• καλημέρα σας
                                προς Θεού δεν έχω κανένα προσωπικό με κανέναν εδώ μέσα και ούτε θέλω να αποκτήσω [i] συζήτηση κάνουμε δεν γνωριζόμαστε αν και θα έπρεπε ειδικά οι Σελιώτες ...
                                στο θέμα μας τώρα...
                                εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στο x/k, από την στιγμή που δεν περιμένω στις τεράστιες ουρές του παρελθόντος και με τις καινούριες πιστες που έγιναν ... και το προσωπικό πιστεύω κάνει ότι καλύτερο μπορεί στο στρώσιμο τους και γενικά για όλη την λειτουργία του x/k. Tώρα αν τα πιατάκια και η καρεκλα είναι καινούργια η μεταχειρισμένη και αν είναι διθέσια απλή και όχι τετραθέσια απεμπλεκόμενη ποσώς με πειράζει αφού είναι αρκετά για την εξυπηρέτηση του κόσμου ...
                                Tο άλλο θέμα ότι το Σέλι δεν είναι μονο το x/k αλλα το βουνό όλο και για τις άλλες δραστηριότητες δεν πιστεύω ότι αφορά την διοίκηση του χιονοδρομικού και τις κρατικές δαπάνες ....αυτό αφορά καθαρά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και οποιος το πιστεύει μπορεί άνετα να το επιχειρήσει...
                                "
                                ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙΙΙΙ ! ! ! ! ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΥ ! ! ! !

Comment

Working...
                                X