Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κανα νεο για το αν θα ανοιξει μεχρι την πεμπτη παιδια???
    Pali den arxisa diaita...

Comment

• Αν αποφυγουμε τις βροχες και στο Αρσουμπασι βαλει αλλους 15 ποντους κατι μπορει να γινει...

Comment

• Ωραίος ο Γιάννης[i] Απ ότι βλέπω ειχε ικανοποιητικό χιονάκι αλλά μη επαρκές για σκι. Ίσως το άλλο Σ/Κ καταφέρει να ανοίξει!!"
        Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
        200μ.
        hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
        http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

• χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω-οπως απογοητευτικα και εγώ- αλλα από την παρασκευή το βράδυ μέχρι και χθες το βραδυ, έβρεχε στο χιονοδρομικό!!!![i] κάποιες στιγμές το γύριζε σε χιόνι και πολύ μάλιστα,αλλα υγρό και μετα πάλι δυνατή βροχή..."

Comment

• Originally posted by beba
            χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω-οπως απογοητευτικα και εγώ- αλλα από την παρασκευή το βράδυ μέχρι και χθες το βραδυ, έβρεχε στο χιονοδρομικό!!!! κάποιες στιγμές το γύριζε σε χιόνι και πολύ μάλιστα,αλλα υγρό και μετα πάλι δυνατή βροχή...
            [i]"
            ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
            Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω-οπως απογοητευτικα και εγώ- αλλα από την παρασκευή το βράδυ μέχρι και χθες το βραδυ, έβρεχε στο χιονοδρομικό!!!![i] κάποιες στιγμές το γύριζε σε χιόνι και πολύ μάλιστα,αλλα υγρό και μετα πάλι δυνατή βροχή...
              Εισαι ακυρος αδερφε....Το θεμα ειναι να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο.Οι φωτος που παρεθεσα ειναι απο την επισκεψη μου την Κυριακη και απο οτι βλεπεις καθε αλλο παρα βροχη ειχε επανω.Οταν στελνουμε ενα ποστ ενημερωσης θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για οτι γραφουμε. "
              10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

• Και εγώ ήμουν την Κυριακή στο Σελι και έκανα σκι με την κόρη μου στην παιδική πίστα . Είχε πάνω από 15 εκ. πατημένο χιόνι . Εαν περάσει η Πέμπτη χωρίς πολύ βροχή με το επόμενο χιόνι που θα ρίξει το χιονοδρομικό θα ανοίξει !!!!!

Comment

• Originally posted by iceclimber34
                  Originally posted by beba
                  χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω-οπως απογοητευτικα και εγώ- αλλα από την παρασκευή το βράδυ μέχρι και χθες το βραδυ, έβρεχε στο χιονοδρομικό!!!![i] κάποιες στιγμές το γύριζε σε χιόνι και πολύ μάλιστα,αλλα υγρό και μετα πάλι δυνατή βροχή...
                  Εισαι ακυρος αδερφε....Το θεμα ειναι να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο.Οι φωτος που παρεθεσα ειναι απο την επισκεψη μου την Κυριακη και απο οτι βλεπεις καθε αλλο παρα βροχη ειχε επανω.Οταν στελνουμε ενα ποστ ενημερωσης θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για οτι γραφουμε.
                  πρώτα απ΄όλα θα σε παρακαλέσω πολύ να μιλάς καλύτερα,γιατί δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω!και δεν σου επιτρέπω τον χαρακτηρισμο "είσαι άκυρος αδερφέ"!δεν έχω λόγο να μην ενημερώσω σωστά τον κοσμο,γιατί αν μη τι άλλο είμαι ένα άτομο που αγαπάει πολύ το βουνό και ειδικά το Σέλι!το ξέρω ότι οι φωτογραφίες σου είναι από την κυριακή γιατι σε είδα κιόλας στο βουνό!!!!να σου πω ομως πως εγώ στο βουνό ήμουν από την Παρασκευή το απογευμα και έφυγα την Κυριακή στις 21:30!όπως και κάθε βδομάδα άλλωστε!Οπότε ξέρω πολύ καλύτερα από σενα τι καιρό ειχε όλο το 3ημερο!εσύ απλά ήρθες για μια βόλτα για λίγες ώρες!είχε πολύ περισσότερο χιόνι από αυτό που απόλαυσες εσυ!λοιπόν σταματάω εδώ,γιατι δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να κάνω αυτά που κοροιδεύω και να γελάν αλλοι μαζι μου!δεν θα γίνω κατίνα.καλό βράδυ.
                  φιλικα
                  "

Comment

• το λάθος μου ήταν που έγραψα:από την παρασκευή το βράδυ μέχρι και χθες το βραδυ, έβρεχε...", ενώ έπρεπε να γράψω:"'εβρεχε κατά περιόδους από την παρασκευή κτλ...."και ξαναλέω δεν έχω λόγο να πώ ψέμματα!!!!!!"

Comment

• Noμιζω οτι ολα ειναι θεμα παρεξηγησης.Επειδη ημουν και εγω επανψ στο χωριο στο σπιτι μου(1480 μ) να αναφερω οτι απο την παρασκευη τα μεσανυχτα και μετα αλλες στιγμες επεφτε χιονονερο .αλλες το γυριζε σε χιονι ενω ειχαμε και βροχη ,ιδιαιτερα στα χαμηλοτερα σημεια του χωριου (1400).Αυτο που κυριαρχουσε παντως ηταν το χιονονερο ενω το χιονι ελιωνε μεσα στο χωριο μια και η θερμοκρασια επαιζε αναμεσα στο +1 και 2,5.Το χιονι στο χωριο την Παρασκευη το βραδυ ηταν 35/40 εκατοστα απο εκει και μετα αρχιζε να λιωνει μια και επροκειτο και για βαρυ-υγρου τυπου χιονι με πολυ υγρασια.

Comment

• Έτσι εξηγούνται τόσα πολλά χιλιοστά και τόσοι λίγοι πόντοι στο βουνό! Λογικά όμως παιδιά στο Ασούρμπασι θα χιόνιζε συνέχεια χωρίς εναλλαγές με βροχ. Οπότε εκεί πρέπει να έχει κοντά στο μέτρο!
                        Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                        200μ.
                        hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                        http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

• Originally posted by selas777
                          Έτσι εξηγούνται τόσα πολλά χιλιοστά και τόσοι λίγοι πόντοι στο βουνό! Λογικά όμως παιδιά στο Ασούρμπασι θα χιόνιζε συνέχεια χωρίς εναλλαγές με βροχ. Οπότε εκεί πρέπει να έχει κοντά στο μέτρο!

άκουσα πως και εκει το ίδιο γινόταν![i] και ας ελπισω να μην μου επιτεθούν παλι..."

Comment

• Δυστυχως η καμερα στα 1780 δεν αφηνει και πολλα περιθωρια αισιοδοξιας.Λογικα παντως οτι επεσε πανω απο τα 1700 -1750 πρεπει να ηταν χιονι.

Comment

• <TABLE width=100%"> <T> <TR> <TD align=middle>

ΑΣΕΠ : ’ριστα στο Σέλι</TD></TR> <TR> <TD>

Την 17.12.2008 ενημερώθηκε εγγράφως το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου ότι απορρίφθηκαν από τον Α.Σ.Ε.Π. ως ουσία αβάσιμα όσα παράπονα είχαν εκφρασθεί για την πρόσληψη των 15 εποχιακών υπαλλήλων του τρέχοντος χειμώνα 2008-2009, καθώς απορρίφθηκε κάθε σχετική ένσταση που είχε υποβληθεί. Αποτελεί βεβαίως θεμελιώδες δικαίωμα καθενός που συμμετέχει σε μία προκήρυξη εργασίας (ιδιαίτερα σε τέτοιες εποχές γενικευμένης κρίσης) να εκφράσει τη διαμαρτυρία του, την ένστασή του, ακόμη και τη δυσπιστία του σε απόφαση που τυχόν τον πλήττει όπως εν προκειμένω με τη μη πρόσληψή του. Είναι στοιχείο δημοκρατίας τέτοιες ελεγκτικές διαδικασίες.

Επ΄ ευκαιρία όμως της εν λόγω καταλυτικής αποφάσεως του Α.Σ.Ε.Π., κρίνουμε σκόπιμο να διαδηλωθεί η αυτονόητη ακεραιότητα της επιτροπής του Κέντρου στη λήψη τέτοιων σοβαρότατων αποφάσεων, η αδιαπραγμάτευτη ειλικρίνεια απέναντι στην αγωνία των συμμετεχόντων και η ευαισθησία στην αντιμετώπιση ειδικά του ανθρώπινου παράγοντα. Ο κάθε αποτυχών υποψήφιος/α θα μπορούσε να είναι το δικό μας άνεργο παιδί. Νιώθουμε πρώτιστο χρέος να αποκαταστήσουμε οριστικά -πέραν όλων των άλλων- και το αίσθημα ασφάλειας, αξιοπιστίας και αδιαβλητότητας. Οι υποψήφιοι αλλά και γενικότερα οι πολίτες με τους οποίους συχνωτιζόμαστε θα πρέπει με σύμπνοια να επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στη δημόσια διοίκηση, ώστε να φθάσουμε κάποτε, ακόμη και στην περίπτωση που θα γινόταν κάποιο ανθρώπινο λάθος, να μη χρεώνονται άκριτα και συλλήβδην δήθεν χαλκεία ή συνωμοσίες ή κομματισμός ή ταπεινά ελατήρια.

Φυσικά την ευθύνη για τη χάραξη αυτού του δύσβατου δρόμου την έχουμε πρώτοι και μόνοι εμείς της Διοικήσεως. Και στις δημοκρατίες αυτή η ευθύνη είναι πάντα ατομική, πολύ προσωπική του καθένα που μετέχει σε μία διοίκηση, ουδέποτε δε συλλογική, ποτέ κοπαδηδόν που κρύβει ομίχλες. Με το ξεχωριστό παράδειγμα ζωής του καθενός μας ως διοικούντα, να ξεπεράσουμε τα λόγια και να εμπνεύσουμε πρότυπα ελπίδας στη νέα γενιά.

Εκ του Ε.Χ.Κ.Σ. </TD></TR></T></TABLE>"
                              Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επίσημο site μας www.seli-ski.gr

Comment

Originally posted by iceclimber34
                                Originally posted by beba
                                χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω-οπως απογοητευτικα και εγώ- αλλα από την παρασκευή το βράδυ μέχρι και χθες το βραδυ, έβρεχε στο χιονοδρομικό!!!![i] κάποιες στιγμές το γύριζε σε χιόνι και πολύ μάλιστα,αλλα υγρό και μετα πάλι δυνατή βροχή...
                                Εισαι ακυρος αδερφε....Το θεμα ειναι να ενημερωνουμε σωστα τον κοσμο.Οι φωτος που παρεθεσα ειναι απο την επισκεψη μου την Κυριακη και απο οτι βλεπεις καθε αλλο παρα βροχη ειχε επανω.Οταν στελνουμε ενα ποστ ενημερωσης θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για οτι γραφουμε.
                                πρώτα απ΄όλα θα σε παρακαλέσω πολύ να μιλάς καλύτερα,γιατί δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω!και δεν σου επιτρέπω τον χαρακτηρισμο "είσαι άκυρος αδερφέ"!δεν έχω λόγο να μην ενημερώσω σωστά τον κοσμο,γιατί αν μη τι άλλο είμαι ένα άτομο που αγαπάει πολύ το βουνό και ειδικά το Σέλι!το ξέρω ότι οι φωτογραφίες σου είναι από την κυριακή γιατι σε είδα κιόλας στο βουνό!!!!να σου πω ομως πως εγώ στο βουνό ήμουν από την Παρασκευή το απογευμα και έφυγα την Κυριακή στις 21:30!όπως και κάθε βδομάδα άλλωστε!Οπότε ξέρω πολύ καλύτερα από σενα τι καιρό ειχε όλο το 3ημερο!εσύ απλά ήρθες για μια βόλτα για λίγες ώρες!είχε πολύ περισσότερο χιόνι από αυτό που απόλαυσες εσυ!λοιπόν σταματάω εδώ,γιατι δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να κάνω αυτά που κοροιδεύω και να γελάν αλλοι μαζι μου!δεν θα γίνω κατίνα.καλό βράδυ.φιλικα

Την επομενη φορα αν θελεις να εισαι ενταξει με ολα αυτα που λες και κρινεις να ανεβαζεις φωτος απο τις εξορμησεις σου για να ειμαστε ολοι ενημεροι για οτι συμβαινει. Στο μπλα μπλα ειμαστε ολοι καλοι.Δευτερον γραφοντας οτι τρεις ημερες εβρεχε ειναι σαν να μας περιεγραψες οτι το χιονοδρομικο στο τελος ηταν μια πισινα. Αυτη ηταν η παρατηρηση μου και δεν ηθελα να σε θιξω.Εγω 4 χρονια τωρα στο φορουμ αποδειξεις για τα λεγομενα μου δινω παντα με φωτος οπως και απο ολες τις εξορμησεις μου στα βουνα. Και ετσι θα πρεπει να κανουμε ολοι."
                                10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Working...
                                X