Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τσιγάρο και ποτό τέλος...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τσιγάρο και ποτό τέλος...

...για τα άτομα κάτω των 18 ετών:

<a href=http://www.agelioforos.gr/archive/article.asp?date=5/3/2007&page=14" target="_blank">http://www.agelioforos.gr/archive/article.asp?date=5/3/2007&page=14</a>"
    Κλειστόν

Τι γνώμη έχετε?
    Κλειστόν

Comment

Πάρα πολύ σωστή ενέργεια. Αλλά, γιατί έχω την εντύπωση ότι οι νόμοι αυτοί ήδη υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται? Στα μπάρ δεν γράφει απαγορεύεται η ...κάτω των 18" ?"

Comment

Υπάρχουν κάποια μπάρ που το λένε αλλά εμείς που πήγαμε φέτος πενταήμερη στην Ρόδο σχεδόν όλοι (!) ήπιαμε πανεύκολα παρ'όλο που ήμαστε ανήλικοι. ’ρα δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος νόμος για το ποτό. Όσον αφορά το κάπνισμα είναι γνωστό οτι δεν υπάρχει κανένας νόμος.

Πάντως κακώς αναφέρεται στο κρασί το άρθρο, δεν κάνει κακό, με μέτρο βέβαια.Edited by: snowearth
        Κλειστόν

Comment

Και για να σταματήσουν όλα αυτά πήραν την παραπάνω απόφαση. Εγώ βέβαια ενηλικιώνομαι το καλοκαίρι άρα αυτός ο νόμος δεν με πολυαγγίζει... [i]"
          Κλειστόν

Comment

Βέβαια δεν είναι απολύτως σίγουρο πως αυτοί οι νόμοι θα αποδώσουν.
            Κλειστόν

Comment

lalakies einai ayta.......opoios thelei pinei kai opoios thelei kapnizei dn tha kataferoun tpt.....sthn eftahmerh p kai kala apagoreyotan to poto apo tous kathhghtes sta mpouzoukia eixame mpoukalia sta trapezia.dn tha kataferoun tpt......bebaia emena dn me noiazei afou kai go enhlhkionomai se 3 mhnes
              AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
              www.northmeteo.gr
              Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Το κάπνισμα πρέπει να απαγορευτεί για όλες τις ηλικίες σε δημόσιους χώρους συνεστίασης.
                Τα ναρκωτικά πρέπει να αποποινικοποιηθούν για ηλικίες από 18 και πάνω (κανονικά από τα 20 θα έπρεπε, αλλά το δικαίωμα ψήφου αποκτάτε στα 18) εκτός εάν είναι σε μορφή τσιγάρου οπότε εμπίπτει στην προηγούμενη κατηγορία.

Comment

καλημερα καλα μου παιδια????????? ηθελα να ξερα..... οταν κατι λαλακισμενα σπανε το πανεπιστημιο σου ζωγραφου γιατι λεει κανουνε συγκεντρωση για την αποπινικοποιηση του χασις ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ γιατι προστατευονται τα κωλοπαιδα απο το ασυλο εσεις μου λετε για τα μπαρ και τα μπουζουκια και αν θα πιετε η θα καπνισετε? ποιος ακριβως θα σας πει οχι? θα σας κανουνε ντα μηπως ή μηπως θα σας πεταξουνε εξω απο το μαγαζι? κατι βλαμενα κατω τον 18 θελουνε (χωρις παρεξηγηση ετσι?) να κανουνε καταναλωση να γινονται τυφλα και να βγαζουνε λεφτα.... εγω στα τριαντα μου ξερω που να σταματησω στα 17 μου ομως επινα.... αρα?

συμπερασμα μηδεν. τιποτα δε θα γινει. και θα πινουνε και θα καπνιζουνε οι ανηλικοι. γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει ουδεις που να πει οχι!!! στο χερι σας ειναι να εχετε το μετρο ουτε στου μπατσου ουτε πουθενα.

για αυτο προσοχη πολυ προσοχη!!!!!! και επειδη σε λιγους μηνες με το καλο θα γινετε 18 δε σημαινει τιποτα πιστεψτε με.
                  ολα να τα κανετε με μετρο.

η θεια Κελλυ [i]"

Comment

πες τα θεία κέλλυ...

Αυτό που αρχίζει να περνάει στην ΕΕ, είναι η απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Κάποια στιγμή λογικά θα υιοθετηθεί και εδώ, αν και δύσκολα θα εφαρμοστεί στην πράξη.

Σαν μέτρο πάντως πιστεύω ότι είναι καλό, γιατί θα κάνει πολλούς από'μας που καπνίζουμε να το κόψουμε. ’μα δεν μπορείς να καπνίσεις με το ποτό και τον καφέ άλλωστε, τι να το κάνεις το ρημάδι...
                    if 6 was 9...

Comment

το φανταζεσαι αυτο να ισχυσει στο ελλαδα????????????? σε καφετεριες και μπαρ? αν γινει αυτο εγω θα ξυρισω την ξανθια μου κομη αγαπες μου και θα με δειτε γιουλ μπρινερ!!! δε υπαρχει!!!
                      ο ελληνας φραπεδια χωρις τσιγαρο δεν υπαρχει ξεχαστε το!!!!!!!!!!! θα καταστραφουν οικονομικα οι παντες!
                      ειναι απλα τα πραματα! αλλα ειπαμε ολα με μετρο

Comment

Θα μας απαγορεύσουν να καπνίσουμε, μας απαγορεύσουν να πιούμε, σε λίγο θα μας απαγορεύσουν και να χέσουμε γιατί απλώνονται τα κωλοβακτηρίδια, έλεος πια! Τί άλλο να κάνουμε αν δεν μπορούμε να καπνίσουμε ;;;; Ν' αρχίσουμε να σκαρφαλώνουμε στα βουνά μήπως; (παφ-πουφ...)
                        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Να καπνίσετε αλλά να σέβεστε και τους μη καπνίζοντες. Η οδηγία της ΕΕ κινείται στην κατεύθυνση του σεβασμού των μη καπνιζόντων.
                          Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes

Comment

Κάποτε θα γίνουμε Ευρώπη.

Τι σας φταίει ρε παιδιά ο άλλος που δεν καπνίζει?
                            Στο σπίτι σας κάντε ότι θέλετε...ακόμη και ναρκωτικά, αλλά σεβασμός στον άλλον
                            Edited by: windy

Comment

σεβασμός στον αλλον συμφωνω απολυτα... αλλα πλεον οι καπνιστες ειναι αυτοι που αντιμετωπιζουνε τον ρατσισμό..... γιατι δηλαδη εσυ να εισαι παντου και γω να μη μπορω να βγω απο το σπιτι μου? φτανουμε στο αλλο ακρο...... ενδοιαμεση λυση δεν υπαρχει? νομιζω πως μπορει να υπαρξει....

Comment

Working...
                              X