Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τσιγάρο και ποτό τέλος...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@KELLY
    σεβασμός στον αλλον συμφωνω απολυτα... αλλα πλεον οι καπνιστες ειναι αυτοι που αντιμετωπιζουνε τον ρατσισμό.....

Που? στην Ελλάδα?

@
    γιατι δηλαδη εσυ να εισαι παντου και γω να μη μπορω να βγω απο το σπιτι μου?

Διότι πίσσα και νικοτίνη εσύ ''εκπέμπεις'' , όχι εγώ.

@
    νδοιαμεση λυση δεν υπαρχει? νομιζω πως μπορει να υπαρξει....

Να την ακούσουμε?

Comment

cool it αγαπημενε μου. δεν σου φταιω εγω... και γω και συ αντιμετωπιζουμε ρατσισμο αυτο που σου λεω ειναι η αλλη πλευρα. φαντασου τωρα σου λεω εγω να πας σε ενα κλαμπ και να μη κανπνιζει κανεις δε λεω ωραια για σενα και για μενα ισως που θα απολαμβανουμε καθαρη ατμοσφαιρα αλλα..... σκεψου τους μαγαζατορες... (τσιγαρο χωρις ποτο που λενε????)

τελος παντων την ενδοιαμεση λυση δεν θα τη βρω εγω γιατι δεν ειμαι η αρμοδια... αλλα ειμαστε κατ εξοχην χωρα καπνιστων δυστηχως... δεν νιωθω καλα που το λεω ετσι αλλα αυτο ειναι... ας γινουνε μαγαζια και για τους καπνιστες και για τους μη καπνιστες... εστιατορια καπνιστων και μη κανπιστων κλαμπ το ιδιο μπουζουκια το ιδιο... τι να σου πω.... αλλα το θεωρω μεγαλη λαλακια φιλε μου να τρωμε και οι δυο στο ιδιο ρεστοραν και να ειμαστε σε χωρο καπνιστων και μη και ουπς ως δια μαγειας τα τραπεζια μας να ειναι διπλα.... αυτο ναι συμφωνω ειναι ενοχλητικο για σενα αλλα μη μου πεις πως δε σου εχει συμβει.... αλλα και το αλλο το τρομερο οτι επειδη εγω καπνιζω να πηγαινω να φαω και να με βαζουνε διπλα στη τουαλετα αυτο ειναι προσβλητικο και απαισιο δε καταλαβα δηλαδη για τα σκατα ειμαστε οι καπνιστες?????? και ολοι οι αλλοι ειναι οι ανωτεροι ουτε αυτο ειναι σωστο.... σπιτι σου δε θα καπνισω φυσικα και οχι εφοσον δεν καπνιζεις εσυ ουτε και στο αμαξι σου ουτε στο δωματιο του παιδιου σου... αλλα δεν μπορεις να μου απαγορευεις κυριε να καπνιζω παντου...

θα σου πω αλλο παραδειγμα που ψοφησα στο γελιο ειμαι σε μαγαζι στο λος αντζελες και τρωω. το μαγαζι ειναι σε εξωτερικο χωρο υπαιθριο. περιβαλετε λοιπον απο ενα ειδος τοιχου κοντου που απομεσα ειναι τα τραπεζακια και οι καρεκλες. εξω λοιπον απο το τοιχο εχει ενα μεγαλο σταχτοδοχειο το οποιο κυριολεκτικα το αγγιζω ετσι αφου καθομαι διπλα του. ε μεσα απο το τοιχιο δεν επιτρεποταν το καπνισμα οπου αφου εφαγα σηκωθηκα βγηκα απο το τοιχιο πηγα απο εξω και αναψα τσιγαρο.... χαχχαχαχααχ ε δεν ειναι για τρελα γελια???????????????

εγω ειμαι υπερ του να κοπει το καπνισμα σε αρκετους χωρους. αλλα οταν βλεπω φιλε μου να κανπινουνε στα μπαλκονια των νοσοκομειων οπως το ασκληπειο το ναυτικο και πολλα αλλα που δυστυχως τα επισκεφτηκα ολα τις τελευτες δυο βδομαδες ε μη μου λες τωρα να κοψουνε το τσιγαρο στα μπουζουκια και στα κλαμπ!!!

φιλικα
      κελλυ

Comment

Στους δημόσιους χώρους απαγορεύεται στην Ελλάδα, όπως απαγορεύεται και σε όλους του χώρους μαζικής συνεστίασης (μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, γραφεία κλπ) εκτός και αν έχουν διαμορφωμένους χώρους για τους καπνίζοντες.
        Στο πράξη βέβαια το παραπάνω δεν ισχύει όπως και οι περισσότεροι νόμοι στην Ελλάδα και αυτό είναι πραγματικά πολύ άσχημο.

Είμαι υπέρ της απαγόρευσης στους ανήλικους να αγοράζουν τσιγάρα, αλκοολ.

Βασικότερα όμως είμαι υπέρ του να μην ασχολούμαστε με το τσιγάρο ως την Νο1 μάστιγα, καθώς υπάρχουν και άλλες το ίδιο βλαβερές αν όχι χειρότερες από αυτό πχ. η παχυσαρκία.
        Ενημερωτικά ήμαστε (τρομάρα μας) η χώρα με την 2η σε αναλογία παχύσαρκων εφήβων στο κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!! (μαντέψτε πια είναι η πρώτη). Εδώ να δείτε σε 20 χρόνια καρδιοπαθείς και διαβητικούς που θα εξάγουμε!!!!!!!!!

Φανταστείτε βέβαια τώρα την επιθετική μανία που έχει πιάσει πρωτίστως του Αμερικάνους και δευτερεύοντος εμάς τους Ευρωπαίους, κατά του καπνίσματος να υπήρχε αντίστοιχα και για την παχυσαρκία.
        Και η επιθετικότητα σε εκφράσεις κατά του τσιγάρου όπως : γιατί καπνίζεις έτσι ρε βρωμ..... δεν καταλαβαίνεις ότι σκοτώνεις τον εαυτό σου?" να γίνει "τι τρως ρε μπουχ..... κουρ....μηχανή? έχεις γίνει σαν ιπποπόταμος
        και θα ψοφήσεις από το λίπος", πως θα τους - μας φαινότανε άραγε?

Φώτης "πρώην φανατικός καπνιστής"
        Edited by: fotski "
        το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Koψτε τσιγαρο-καφε-junkfood κτλ. και μετα θα ξεχασετε πραγματα οπως πονοκεφαλος" "ακεφια" "ζαλαδα" "νευρα" κτλ.

Ζητημα αν μια φορα το χρονο θα νιωσω πονοκεφαλο εστω για λιγα λεπτα...

"

Comment

Λοιπόν ένα ένα.
            Για τα κέντρα διασκ. μπαρ, κλαμπ, μπουζούκια. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε 2 κατηγορίες: καπνιζόντων και μη. Εφικτό: όχι. Ok συνεχίζουμε άλλωστε δεν υπάρχει τόσο πρόβλημα εκεί καθότι τα συστήματα αερισμού είναι επαρκή τις περισσότερες φορές.
            Καφετέριες (ακόμη και έξω), εστιατόρια, ταβέρνες, ρεστοράν. Ο μέγας τεκές, τριτοκοσμικό περιβάλλον. Να βάλουν χώρισμα: αδύνατον - λόγω χώρου. Αρα λοιπόν όποιος θέλει το μετατρέπει εξολοκλήρου σε καπνιστών και όποιος θέελι σε μη , και τελειώνει εδώ η ιστορία.
            Πανεπιστήμια, σχολές: Όλοι φαντάζομαι θα ξέρετε το τι γίνεται στις ΓΣ. Αναρωτιέμαι, τι είδους πολιτισμό κουβαλάμε? Θα γίνουμε ποτέ άνθρωποι? Βλέπω το πανεπιστημιακό περιβάλλον πχ της Βοστόνης, βλέπω και τις Ελλάδας. Φαντάζομαι και της Τουρκίας. Δυστυχώς η σκέψη της ταύτισης είναι αναπόφευκτη. Περιττό να αναφέρω με ποιον.
            Αυτά περί ''εδώ είναι Ελλάδα'', ''είμαστε ανατολίτες'', ''ξενερουά Ευρώπη'', είναι γελοιότητες – ένδειξη κομπλεξισμού. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
            Γείτονες μας είναι και οι Ιταλοί. Θα κάτσουν να ασχοληθούν μαζί μας. Είναι τυχαίο ποιους προσεγγίζουμε σε εκπομπές ριάλιτι τύπου survaivor? Με ποιους θέλουμε φιλίες? με ποιους τραγουδάμε , με ποιους κάνουμε σίριαλ?
            Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι….δυστυχώς έτσι είναι, είτε μας αρέσει είτε όχι. Το θέμα είναι τι πρότυπα πρέπει να ακολουθήσουμε: ανατολικά ή δυτικά?
            …..το τσιγάρο ….ναι, έχει πρότυπα.
            αλλα και το αλλο το τρομερο οτι επειδη εγω καπνιζω να πηγαινω να φαω και να με βαζουνε διπλα στη τουαλετα αυτο ειναι προσβλητικο και απαισιο δε καταλαβα δηλαδη για τα σκατα ειμαστε οι καπνιστες??????
            Προς το παρόν ''εμένα'' βάζουν δίπλα στην τουαλέτα[i](μιας κα ανέφερες περί ρατσισμού στην ελλάδα). ’σχημο και το ένα και το άλλο συμφωνώ ok. Αλλά εσύ έχεις την δυνατότητα επιλογής: τσιγάρο – ''τουαλέτα''. Εγώ ποια δυνατότητα έχω?
            Ενημερωτικά ήμαστε (τρομάρα μας) η χώρα με την 2η σε αναλογία παχύσαρκων εφήβων στο κόσμο!!!!!!!!!!!!!!!!! (μαντέψτε πια είναι η πρώτη).
            Ποια???
            Φανταστείτε βέβαια τώρα την επιθετική μανία που έχει πιάσει πρωτίστως του Αμερικάνους και δευτερεύοντος εμάς τους Ευρωπαίους, κατά του καπνίσματος να υπήρχε αντίστοιχα και για την παχυσαρκία.
            Και η επιθετικότητα σε εκφράσεις κατά του τσιγάρου όπως : "γιατί καπνίζεις έτσι ρε βρωμ..... δεν καταλαβαίνεις ότι σκοτώνεις τον εαυτό σου?" να γίνει "τι τρως ρε μπουχ..... κουρ....μηχανή? έχεις γίνει σαν ιπποπόταμος
            και θα ψοφήσεις από το λίπος" , πως θα τους - μας φαινότανε άραγε?
            Ok οι ακρότητες και μένα δεν μου αρέσουν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, και να διαχειριστεί τον εαυτό του όπως θέλει. Δεν συμφωνώ με την απαγόρευση του τσιγάρου, ούτε καν των ναρκωτικών. Θεωρώ όμως αντιδημοκρατικό να ''λερώνεις'' τον αέρα που εισπνέω. Ίσως λάθος τρόπος (και σίγουρα όχι και τόσο επικοινωνιακός), εκστρατείας κατά του καπνίσματος.

ΥΓ. παιδιά δεν γίνεται λόγος για ένα τσιγάρο στην καφετέρια ή στο κλαμπ…προς θεού. Υπάρχουν χώροι κλειστοί , αποπνικτικοί, που είσαι αναγκασμένος να κάθεσαι πολλές ώρες. για τον χώρο εργασίας πχ. κουβέντα.

Φιλικά και…… cool

"

Comment

...........................σε σεβομαι αγαπητε μου αλλα σεβασουμε και εσυ...... (οχι εσυ εσυ αλλα καταλαβες τι λεω)
              οσον αφορα τα υπολοιπα τι να σου πω.... μακαρι να βρισκοτανε λυση... γελαω με τα αμερικανακια παντως τα στερημενα απο ολες τις αποψεις που οδηγουνε μεν απο τα 16 αλλα πρεπει να πανε 21 για να πιουνε και μολις τα πατησουνε κανουμε τα ακατανομαστα..... (ειδα τις ξαδερφες μου περσυ που ηρθανε ελλαδα.....)ρεζιλι με κανανε στο μαγαζι.........

Comment

Λοιπόν συμπεθεροκουμπάρα, εγώ βρήκα τη λύση!! Θα σου προσαρμώσω αποροφητήρα πάνω απ' το κεφάλι σου και δε θα σου τη λέει" κανένας . Όχι παίζουμε ."
                ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                Skigr.org

Comment

μακαρι να ημουνα μονο εγω κουμπαρε..... αλλα θα πρεπει να κανεις πολλους αποροφητηρες!!!
                  χιχιχιχιχι

Comment

[QUOTE=KELLY] φαντασου τωρα σου λεω εγω να πας σε ενα κλαμπ και να μη κανπνιζει κανεις δε λεω ωραια για σενα και για μενα ισως που θα απολαμβανουμε καθαρη ατμοσφαιρα αλλα..... σκεψου τους μαγαζατορες... (τσιγαρο χωρις ποτο που λενε????)

Το ποτό χωρίς τσιγάρο βλέπω ότι λειτουργεί πολυ καλα εδώ στη Σκωτία πάντως σε κοινόχρηστους χώρους τύπου κλάμπ, pub, bar κτλ. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο κόσμος βγαίνει έξω απο τα μέρη αυτά και καπνίζει έξω. Δεν πάει να χιονίζει έξω, αυτός που θέλει να καμπνίσει θα βγεί έξω, ο κόσμος να χαλάσει. Επίσης η ατμόσφαιρα μέσα στο μαγαζί είναι πολύ καλή. Τελειώνεις τη βραδιά σου και φεύγοντας απο το μαγαζί μυρίζεις ακόμη όμορφα. Ημαρτον ρε παιδια...πας σε ένα μπαράκι στην Ελλάδα και φεύγοντας βρωμοκοπάς απο πάνω μέχρι κάτω τσιγαρίλα, ήμαρτον δηλαδή....
                    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Στην Ρόδο που πήγαμε πενταήμερη και μας πήγαν σε κλάμπ κάποιοι πίναμε ποτό χωρίς να καπνίζουμε (κι'εγώ μέσα). Εξάλλου με το τσιγάρο δεν θα μπορούσα να χορέψω!
                      Κλειστόν

Comment

Και τί θα φυτεύουν οι καπνοπαραγωγοί της χώρας μας βρε παιδιά αν κόψουμε το κάπνισμα; Κάπαρη μήπως; Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
                        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by LeoP
                          Και τί θα φυτεύουν οι καπνοπαραγωγοί της χώρας μας βρε παιδιά αν κόψουμε το κάπνισμα; Κάπαρη μήπως; Έλεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
                          Θα αφησουν τα καπνα και θα πιασουν τα φωτοβολταικα (που ειναι και καλυτερη επενδυση)...

Comment

Τι μας λές ρε ΛΕΟΠ τώρα δηλαδή? Γιαυτό δεν απαγορεύουν το τσιγάρο δηλαδή ακόμα σε περισσότερα μέρη? Επειδή θα μειωθεί η κατανάλωση καπνού και ταυτόχρονα, λόγω αυτής της μείωσης θα μειωθεί και η απασχόληση σε αυτόν τον τομέα??????????????????????????????[i]

Τι αλλο θα ακούσουμε.......?"
                            Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                            Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                            WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

[i] και "
                              Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

Και καλά ρε παιδια ΟΚ να το κόψουμε το τσιγάρο και να τρώμε κάπαρη, σιγά το πρόβλημα, εδώ υπάρχουν τόσα άλλα.

Μια ερώτηση μόνο: Την υποκρισία πότε θα την κόψουμε;
                                Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                                Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                                X