ξεκινάμε πρώτα απο όλα ο καθένας απο τον εαυτό του και μετά κοιτάμε και όοοοοολους τους υπόλοιπους! Ο καθένας πάνω απο όλα με τον εαυτό του!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τσιγάρο και ποτό τέλος...
Collapse
X
-
δύο ερωτησεις:
όσοι έχετε παιδια που πατε για καφε (εκτος απο σταρμπακς),ή φαγητο τον χειμώνα; δεν είναι κριμα απο μικρα να εισπνεουν μαυριλα ή οσοι ειναι γονεις πρεπει να μενουν σπιτι;
ποσοι απο τους καπνιζοντες όταν τους είπε ο γιατρος ή το κόβετε ή πάτε στον Αγιο Πετρο συνέχισαν να καπνίζουν;
φιλικα
ΠαναγιώτηςΦτάσε όπου δεν μπορείς
Comment
-
Τα σταρμπακς στην Θεσσαλονίκη είναι άδεια γιατί πρώτον οι τοποθεσίες τους είναι χάλια, και επίσης οι τιμές τους είναι τσιμπημένες σε σχέση με αυτό που προσφέρουν. Να προσθέσω επίσης προσωπικά γιατί δεν θα πήγαινα σε αυτά τα μαγαζιά στηνΕλλαδα.....---> διότι, υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος μερικές χιλιάδες απο δαύτα σε όλο τον κόσμο, έτσι? Γιατί λοιπόν να πάω σε αυτό το μαγαζί, και να μην πάω σε κάποιον άλλον ανθρωπάκο που παλεύει να βγάλει τα προς το ζην??? Δεν αναφέρομαι φυσικά στους γνωστούς μαγαζάτορες της Αριστοτέλους και της παραλιας κτλ κτλ.....Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Όντως τραγικό αυτό με τα παιδάκια που εισπνέουν τη μαυρίλα του τσιγάρου! Δεν τους έφταναν τα αναψυκτικά, οι κόκα-κόλες τα ψωμιά, τα διάφορα ετοιματζίδικα και τα λοιπά απόβλητα με τα χημικά και τα υδρογονωμένα έλαια που τρώνε στα σπίτια τους θα πρέπει να αναπνέουν και τα τσιγάρα στα καφέ για να ξεσκάσουν" και λίγο οι γονείς τους....
"Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Φυσικά, μη στέλνετε τα παιδιά σας ούτε στα σχολεία (τουλάχιστον στα δημόσια). Εκεί υπάρχουν οι πιο μερακλήδικοι τεκέδες (τουαλέτες) που αποτελούν και το καλύτερο σχολείο για εκμάθηση του καπνίσματος του τσιγάρου...Λεωσθένης
Comment
-
ξεφυγαμε παιδες... σαφως και δεν παροτρυνω κανενα να καπνιζει και ειδικα τα παιδια... μη τρελαθω κιολας.. το οτι καπνιζω εγω και μου αρεσει ειναι δικος μου λογαριασμος. το οτι θα σεβαστω τον ιδιωτικο χωρο τον ''δικο σου'' σαφως και θα το κανω... εχω και αποδειξεις για αυτο χαχαχαχ ρωτηστε τον φιλο μου τον Χρίστο.
αλλα το να βλεπω 14 -15 κοριτσακια λολιτες και αγορακια μαγκια κλανια και τσιγαρο απο εφημεριδα που λεει και η γιαγια μου μεσα στα μαγαζια να κανπιζουνε αριμανιως και να πινουνε οσαν καταβοθρες τα ξυδια εκει τα παιρνω κρανιο και μου ρχετε να τα κανω πεντε παραδες. εγω ειμαι 30 και το κανω συνειδητα αυτα γιατι το κανουνε??????????/ γιατι τα αφηνουνε να μπαινουνε στα μαγαζια να πινουνε γιατι τους πουλανε τσιγαρα? δε βλεπεις ρε παπαρα οτι το κοριτσακι ειναι ανηλικο? οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιι βλεπω το κερδος μαγκα μου..... αυτη ηταν η αρχικη μας κουβεντα......
ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ....
απογορευτει η οχι το καπνισμα.... αυτο ειναι αλλο θεμα
φιλικα
κελλυ
Comment
-
Τελικά το τσιγάρο δεν βλάπτει μόνο την υγεία, αλλά και τη φορουμοπαρέα [i]. Κάνει κακό. Προσωπικά έχω κόψει τις χειμερινές εξόδους με τα παιδιά λόγω των συνθηκών της καπνήλας. Μόνο σε πολύ πολύ έκτακτες περιπτώσεις θα πάω σε κλειστό χώρο με τα παιδιά(Ταβέρνες, καφέ κλπ)."ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
Skigr.org
Comment
-
Δε διαφονώ με την έκθεση των απόψεων. Κάθε άλλο. Απλά το ανέφερα ως παρατηρητής ενός διαλόγου που διαπιστώνει το εξής: Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα χώρια"
, όπου αγώνας το κοινό μας πάθος για το σκι, και η μάσα η διαφορετική προσέγγιση( και λογικό είναι) των θέλω μας..
"
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
Skigr.org
Comment
-
Καλά, συμφωνώ κι εγώ αλλά ε, σιγά τώρα, όλοι ολυμπιονίκες θέλουμε να γίνουμε; Δηλαδή άμα φουμάρουμε και λίγο και φράξουμε και καμία αναπνευστική κυψέλη τί έγινε; Δε θα μπορούμε να τρέξουμε τα 100 σε 9,7 δεύτερα;Λεωσθένης
Comment
-
Καλα ξεκόλλα λίγο όμως γιατί λες ότι να ναι μερικές φορές. Διαβάζουν και παιδιά εδώ μέσα.....εξυπνε.Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment

Comment