φίλε το πρώτο σανίδι που πήρα (απο ιταλία, πριν απο 12 χρόνια) ήταν crazy creek, μαζί με κάτι δέστρες άγνωστης μάρκας, οι οποίες φαινόντουσαν για πέταμα, αλλά αντέχουν ακόμα. Το σανίδι άντεξε πολλά, και έχει και ικανοποιητική ευκαμψία, αλλά ρε φίλε..... δεν στρίβει με τίποτα. Τότε ήταν εξαιρετική ευκαιρία (σανίδι και δέστρες ακριβώς τα μισά λεφτά από οποιοδήποτε σανίδι άλλης μάρκας) και ιδανική περίπτωση για εμένα που ήμουν αρχάριος και άφραγκος. Αυτό που λες εσύ όμως δεν μου φαίνεται και πολύ καλή ευκαιρία. Απο την άλλη όμως, αν η κοπέλα σου δν ξέρει, δεν νομίζω οτι η ποιότητα θα έχει και πολύ μεγάλη διαφορά. Αν πάλι μάθει τόσο καλά ωστε να δυσφορεί με κακό σανίδι, και άλλη μάρκα να πάρει, στα λεφτά αυτά, θα θελήσει να το αλλάξει ούτως η άλλως. Και επειδή σε αυτά τα πράγματα, αν δεν πάρει κάποιος αυτό που θέλει, δεν το ξεπερνάει ποτέ (ούτε εσύ θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις - οι γυναίκες στη μουρμούρα δεν παίζονται) ένα έχω να σου πω: πάρτο, γιατί αν το πάρεις, το πολύ πολύ να το μετανοιώσει κ να σου πει οτι είχες δίκιο, ενω αν δεν το πάρεις, και το μετανοιώσει, θα περάσεις όλη την επόμενη σαιζον με μουρμούρα, και αν έχει κ καλό σανίδι, δεν θα προλαβαίνεις να της ξεφύγεις!! Edited by: ismael
Announcement
Collapse
No announcement yet.
σανιδες crazy creek
Collapse
X
-
sth germani pantvs noikiazoun polles crazy.. den eixe apolytvs kanena prob otan ekana. den mporw na pw pws einai kai gamw sanidia alla den einai kai gia to tzaki.. oi destres toys palia htan alouminiou elafries kai poly kalyteres apo tis dikies mou pou exw twra.( kati nidecker..)ki apo mpotes den 8ymamai ekei ti marka pou moy dwsane, pantws htan apla gtp..
egw lew na ths pareis kales mpotes kai na mhn dwseis arketa gia sanidi afoy 8a allaksei se kapoia fash.. Edited by: dimit
Comment

Comment