Announcement

Collapse
No announcement yet.

σανιδες crazy creek

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

αστην μωρε alex να την παρει...[i]
    παντα ηθελα ενα ΚΑΝΟ για την θαλασσα..!χαχαχαχα
    τωρα που σφιγγουν κι οι ζεστες!!χαχαχαχαχα

την να την κανω???θελει και στεφανι......
    Edited by: resistance "

Comment

Επίσης, σαν φιλική συμβουλή, είναι αρκετά κοντό το σανίδι για τα κιλά της. Η Burton απο τα γυναικεία της, μόνο το Lux βγάζει σε μοντέλα κάτω του 140...

Σαν βασική ένδειξη είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πως είναι το βάρος, και πρέπει να είναι στη μέση του weight range που δίνει η εκάστοτε εταιρία για ένα σανίδι. Και κοιτώντας τα πρόχειρα (γιατί τα είχα λιώσει πριν λίγο καιρό για τη δική μου κοπέλα) βλέπω π.χ. η Feelgood 144 έχει weight range 32-50 κιλά, συνεπώς κάπου εκεί πρέπει κανονικά να κινηθεί. Αλλιώς αν είναι φρέσκο το χιονάκι δε θα τσουλάει και πολύ το σύστημα... Στην πούδρα δε, κλάφτα. Για παράδειγμα η Lux η 139 δίνει weight range 27-45 κιλά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι εκεί είσαι... οριακά μέσα. Και μιλάμε για την 139, έτσι; Όχι για 134 ή εκεί γύρω...

Και επίσης, μήν πάρεις Learn To Ride (LTR). Η Burton βγάζει μοντέλα σε αντιμετωπίσιμη τιμή. Μπορείς να βρείς περσινά σε πολύ καλές τιμές (καινούργια εννοείται). Στη Γλυφάδα ξέρω τουλάχιστον 2 μαγαζιά που έχουν βγάλει πολύ καλές προσφορές στα Burton... Ο ένας πέρσι στο τέλςο της σεζόν είχε 40-50%. Για ρώτα. Σου έχω στείλε με pm τηλέφωνα.

Και δες κι αυτή:
      <a href=http://www.hot-z&#111;ne.tv/store/feather-139-p-10119.html?cPath=22" target="_blank">http://www.hot-zone.tv/store/feather-139-p-10119.html?cPath=22</a>
      "
      The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
      http://www.hiddencellar.eu

Comment

σε ευχαριστω παρα πολυ royale!![i]
        την feather την εχω τσεκαρει και εγω και πιστεψε με το 134 της το νοικιασα περισσοτερο για να της φυγει η φοβια με το κατι διαφορετικο δεμενο στα ποδια της ισα ισα για να τσουλησει και η επομενη θα ηταν τουλαχιστον 138 εν αγνοια της βεβαια...
        κι ολα αυτα μεχρι να μαθει για να εχει προσωπικη αποψη..
        το ξερω ειμαι λιγο περιεργος δασκαλος(!) αλλα προκειμενου να κολλησει το μικροβιο του βουνου κανω και ΤΟΥΜΠΕΣ!!
        και το γουσταρει πολυ το σπορ!!!!
        "

Comment

’ντε, με το καλό να κολλήσει και μετά να οργανώνετε ωραία ταξιδάκια με αφορμή το snowboard!
          The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
          http://www.hiddencellar.eu

Comment

Παιδιά καλησπέρα κ από μένα.Μια που μιλάτε για σανίδες τι θα προτείνατε σε κάποιον 1.86 με 90 κιλά και σε μέτριο επίπεδο?

Comment

kalispera kai apo mena...file rezistance ego prin 1 xrono peripou agorasa sanida destres kai botes crazy creek kai eimai poli euxaristimenos apo ola..kanena provlima...

Comment

Originally posted by kazaboubou
                Πω,πω,μου γ***σες την ψυχολογία μιλάμε....
                Αυτή δεν είν' πούδρα,ειν΄βιλούδο
                [i]
                poly kalooooooo"
                You can go fast, I can go anywhere

Comment

φιλε ΣΤΕΛΙΟ,μπορει να εισαι τυχερος και να επεσες πανω σε καποιο σχετικα αξιολογο μοντελο της εταιριας αλλα τουλαχιστον 10 σανιδια της crazy creek που εχω πιασει στα χερια μου δεν μου αφησαν και την καλυτερη εντυπωση με την ποιοτητα κατασκευης και τα υλικα τους..ας πουμε για την φετεινη furious 155..ωραιο σχεδιακι αλλα....πολυ βαρια για το μεγεθος της,κακο flex,και το wood core που φαινεται στο πλαι λιγο...κοντρα πλακε.
                  ολα αυτα χωρις παρεξηγηση αλλα και εγω αν δεν ρωταγα 5 ανθρωπους μπορει με αγνοια στις τιμες να επεφτα στην παγιδα..
                  ποσα χρονια κανεις?

Comment

Originally posted by ΣΤΕΛΙΟΣ
                    kalispera kai apo mena...file rezistance ego prin 1 xrono peripou agorasa sanida destres kai botes crazy creek kai eimai poli euxaristimenos apo ola..kanena provlima...

Φίλε Sτελιο όταν θα την αλλάξεις αυτη την σανίδα με κάποια άλλη απο τις πολλές γνωστες και καλές μάρκες
                    τότε θα δείς την διαφορά!

Βέβαια ο καθένας εχει τα δικά του κριτήρια αν είσαι ευχαριστημένος τώρα μετά θα είσαι πανευτυχής! [i]"
                    KeEp On RiDe!

Comment

σωστοοος![i]"

Comment

Βασικα τα σανιδια αυτα ειναι για πεταμα αλλα λενε οτι εχουν αντοχη δλδ δεν σπανε ευκολα. Ισως να μην στριβουν τοσο ευκολα οσο τα αλλα αλλα αν το κοπανισεις σε πετρες μαλλον δεν θα σπασει τοσο ευκολα. Τι να σας πω, αυτο ακουσα. Προσωπικη γνωμη ομως ειναι να παρει ενα μεταχειρισμενο Salomon απ'αυτα που εχει ο Κλαουδατος παρα ενα crazy creek. Τα γραφικα ειναι το τελευταιο που μας απασχολει σε μια σανιδα. Οι περισσοτεροι, μην πω ολοι οι καλοι, διαλεγουν σανιδες με βαση τα χαρακτηρισικα και τελος την συγκεκριμενη που τους αρεσει.

Δωξα το Θεο, υπαρχουν τοσες καλες σανιδες με γαμω τα γραφικα, στις crazy θα κολλησει??

SUMMER NIGHTMARE

Comment

μην μου ανησυχειτε βρε παιδια μου...το νερο μπηκε στ'αυλακι!θα κατεβουμε γλυφαδα την παρασκευη και το σαββατο θα γελανε ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ της με το σετακι που θα της φτιαξω![i]
                          αντε μην της παρω κανενα καταμαυρο σανιδι και το αρχισω στα graffity!!!!!
                          σας ευχαριστω πολυ ολους.
                          τα λεμε στο βουνο!!!
                          Edited by: resistance "

Comment

Δ Ε Ι Τ Ε Α Υ Τ Ο!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=a3fT-hhJluQ

"

Comment

Aν κατεβεις Γλυφαδα, πηγαινε ασυζητί στο Sex House. Ο Ντινος θα της βρει σανιδα στα γουστα της.
                              Αν η κοπελα σου του πει θελω μια με γαματα γραφικα" θα της βρει"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by resistance
                                Δ Ε Ι Τ Ε   Α Υ Τ Ο!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=a3fT-hhJluQ

MEΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! "
                                KeEp On RiDe!

Comment

Working...
                                X