Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

kale prokalo fasaries edo mesa...

paidia coolarete min agxoneste kai min tsantizeste..
    forum einai kai leei o kathenas leei tin apopsi tou.
    ego prosopika den postaro poli suxna giati leipo polles ores apo to spiti.
    RE SEIS ME ANAGAZETE NA DIABAZO EDO KAI MISI ORA!!! [i]

apla blepo oti uparxei mia poikilia apopseon sxetika me ton an kapoios xriazete kalo eksoplismo i oxi.

ego pantos boleftika

anyway as ta ksexasoume ola ayta kai akoyste na goustarete:

molis gurisa apo parnasso............
    xionoptosi karga kai polla sunefakia....
    re sis apo deksia tou aiolou eixe poudra!!!!! proti fora eblepa....

(to ksero oti postaro se lathos topic )
    lete to allo sabbatokuriako na einai anoixta?

a kai ..
    SNOWBOARD RULES!!!"

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=2T1Ha6gD5Jc
      http://www.youtube.com/watch?v=OQ1fETSRdAY

δειτε αυτα τα δυο βιντεακια απο παρνασσο!sorry για την ποιοτητα αλλα ειναι απο κινητο...
      το σανιδακι που ειναι καρφωμενο στο χιονι ειναι ενα k2 fuse 155 με k2 virtue blk δεστρες.
      Edited by: resistance

Comment

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΩ!!!!!!ΚΑΙ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ ΠΟΥΔΡΙΤΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ generi!
        οσο για το θεμα το...αλλο,απλα ΕΓΩ φταιω που το επανεφερα και επειδη ειδα το post σου στο αλλο topic με την μουσικη,θα ειδες φανταζομαι τι λεω στον griff..
        ΧΙΟΝΙ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!!
        Edited by: resistance

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=1KeHAySZxcQ

αυτη ειναι η γυναικα μου στην πρωτη καταβαση της απο το τερματικο του βακχου και διπλα απο τον τηλεμαχο..κι ολα αυτα μετα απο 2,5 ωρες....[i]!
          ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!
          (αν το resistanακι γεννηθει με σανιδι στα ποδια χρειαζεται καισαρικη???) Edited by: resistance "

Comment

Originally posted by resistance

33 hotdog.ξεκινησα με σκι απο τα 15 μου και το γυρισα στο snowboard στα 20.εγω πρωτη φορα πριν 3 χρονια δοκιμασα την salomon και μπορω να σου πω οτι εχει βγει πολυ καλο brand για τα λεφτα της αλλα ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ.!αλλο ενα συν ειναι το οτι για την σεζον 2006-07 εχει βελτιωσει κατα πολυ τα υλικα της και τα graphs στα σανιδια.η strobe ειναι μια all mountain σανιδα λιγο σκληρουτσικη ενω η prospect ειναι πολυ καλη στο freestyle σε πλαγια αλλα και σε park.τις εχω παρει λιγο πιο κοντες απο το κανονικο γιατι ειμαι λιγο...νευρικος στο στριψιμο!!(176 υψος και 68 κιλα).για ποια salomon μιλας εσυ?
            Egw exw tin forecast 156 me destres salomon sp1 kai mpota salomon f20.
            GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

tora ego exo aporia? se 2 ebdomades pos tha einai ston parnasso ? exo ta #!@#%@! agglika na doso ayto to sabbato!!

gamo... alla skeftomoun gia kuriakh....

Comment

Ένας σοφός χιονοδρόμος (δεν έχει σημασία αν ήταν σκιερ ή σανιδάς, όλοι ίσοι είναι) είπε κάποτε:

Ο rider κάνει τον εξοπλισμό και όχι ο εξοπλισμος τον rider"...

Tα συμπεράσματα δικά σας
                "

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Η δική μου γνώμη είναι ότι ο καθένας μπορεί να αγοράζει ό,τι θέλει. Και θεωρητικά τελειώνει εκεί.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, μερικών ο οργανισμός τη σηκώνει τη γιούχα. Δηλαδή: Αν κάποιος που έχει την άνεση να ανάβει το τζάκι σπίτι του με εικοσάευρα πάει και πάρει τον ακριβότερο εξοπλισμό και τον λιώσει στη χρήση, πρέπει να είναι βλαμμένος και κομπλεξικός ένας εξωτερικός παρατηρητής για να τον κράξει. Και θα το κάνει απο ζήλια, μόνο κ μόνο επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να τα πάρει.

Ο κανόνας όμως δυστυχώς δεν είναι αυτός. Είναι κακομαθημένα παιδάκια να αγοράζουν ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους τα καλύτερα, αφού στην πράξη δεν ξέρουν γιατί τα αγοράζουν, απλά είδαν την τιμή και υπέθεσαν ότι είναι καλά. Ε συγγνώμη, αλλά αν δεις κανένα τύπο με εξοπλισμό 3000 ευρώ να μην μπορεί να στρίψει, ή να κάθεται όλη μέρα στο σαλέ και να ποζάρει, εγώ ευχαρίστως θα του έριχνα ντομάτες. Και αυτό δεν αφορά το snowboard, αφορά τη ζωή γενικότερα. Με την ίδια άνεση θα έριχνα ντομάτες και σε αυτούς που έχουν πάρει αυτοκίνητο τριών χιλιάδων εφτακοσίων κυβικών (Cherokee) για να κάνουν MONO τη διαδρομή Πολιτεία-Κεφαλάρι. Και αν τους ρωτήσεις σου λένε για θέμα ασφάλειας!"...

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, καλά κάνουν και παίρνουν ό,τι θέλουν. Αν το αξιοποιούν, με γεια τους με χαρά τους. Αλλά μερικά πράγματα δεν έχουν βγεί για να κοσμούν σαλόνια και δωμάτια. Δηλαδή, δεν παίρνεις Stradivarius για να παίξει ο γιόκας σου τα κάλαντα στη γειτονιά, μαντάμ! Ούτε είναι λογική αυτή η μαλακία που έχει επικρατήσει, οτι "Αφού έχω τη δυνατότητα να το πάρω, γιατί να πάρω κάτι φθηνότερο;". Γιατί αν είναι έτσι, παίρνεις και μια F40 να πηγαινοφέρνεις τα ψώνια από τον Βασιλόπουλο...
                  "
                  The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
                  http://www.hiddencellar.eu

Comment

Originally posted by royale
                    Η δική μου γνώμη είναι ότι ο καθένας μπορεί να αγοράζει ό,τι θέλει. Και θεωρητικά τελειώνει εκεί.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, μερικών ο οργανισμός τη σηκώνει τη γιούχα. Δηλαδή: Αν κάποιος που έχει την άνεση να ανάβει το τζάκι σπίτι του με εικοσάευρα πάει και πάρει τον ακριβότερο εξοπλισμό και τον λιώσει στη χρήση, πρέπει να είναι βλαμμένος και κομπλεξικός ένας εξωτερικός παρατηρητής για να τον κράξει. Και θα το κάνει απο ζήλια, μόνο κ μόνο επειδή δεν μπορεί ο ίδιος να τα πάρει.

Ο κανόνας όμως δυστυχώς δεν είναι αυτός. Είναι κακομαθημένα παιδάκια να αγοράζουν ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους τα καλύτερα, αφού στην πράξη δεν ξέρουν γιατί τα αγοράζουν, απλά είδαν την τιμή και υπέθεσαν ότι είναι καλά. Ε συγγνώμη, αλλά αν δεις κανένα τύπο με εξοπλισμό 3000 ευρώ να μην μπορεί να στρίψει, ή να κάθεται όλη μέρα στο σαλέ και να ποζάρει, εγώ ευχαρίστως θα του έριχνα ντομάτες. Και αυτό δεν αφορά το snowboard, αφορά τη ζωή γενικότερα. Με την ίδια άνεση θα έριχνα ντομάτες και σε αυτούς που έχουν πάρει αυτοκίνητο τριών χιλιάδων εφτακοσίων κυβικών (Cherokee) για να κάνουν MONO τη διαδρομή Πολιτεία-Κεφαλάρι. Και αν τους ρωτήσεις σου λένε για θέμα ασφάλειας!"...

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, καλά κάνουν και παίρνουν ό,τι θέλουν. Αν το αξιοποιούν, με γεια τους με χαρά τους. Αλλά μερικά πράγματα δεν έχουν βγεί για να κοσμούν σαλόνια και δωμάτια. Δηλαδή, δεν παίρνεις Stradivarius για να παίξει ο γιόκας σου τα κάλαντα στη γειτονιά, μαντάμ! Ούτε είναι λογική αυτή η μαλακία που έχει επικρατήσει, οτι "Αφού έχω τη δυνατότητα να το πάρω, γιατί να πάρω κάτι φθηνότερο;". Γιατί αν είναι έτσι, παίρνεις και μια F40 να πηγαινοφέρνεις τα ψώνια από τον Βασιλόπουλο...
                    Αυτή η άποψη είναι τόσο ΣΩΣΤΗ που αν συμφωνείτε μπορεί να μείνει ως Κατακλείδα -Επίλογος του Θέματος αυτού και να το αφήσουμε να φύγει πίσω.Γιατί συνεχίζει και εμφανίζεται ως μομφή σε ένα μέλος του φόρουμ που αν προσέξατε έχει επανειλημένα προσφέρει τις γνώσεις του στο σανίδι σε στραβάδια σαν και μένα π.χ.Από την πλευρά μου να πω ότι 2 πραγματάκια που θέλω να ρωτήσω τον Liapos7 θατα μεταφέρω σε άλλο θέμα η θα τα ρωτήσω αν επιτρέπει σε π.μ.Edited by: js69 "

Comment

καλησπερα σε ολους.αν και καινουργιος στο φορουμ σημερα που κοιταζα παλιοτερα topics επεσα πανω σε εναν οχι και τοσο χιονοδρομικο" διαλογο...καποιος 15χρονος χρηστης του φορουμ εδειξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ μικροτητα και εμπαθεια προς αλλον χιονοδρομο μονο και μονο για λογους καλυτερου.....εξοπλισμου!!!εσεις δεχεστε τετοια εμπαθεια ή ειμαστε ολοι οι χιονοδρομοι μια παρεα πανω στο βουνο?και εννοω ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!δεν θελω να πω το nick του πιτσιρικα γιατι θελω ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ!απλα να ξερει πως ολοι οι φιλοι του βουνου στα δυσκολα φαινονται και οι καλοι χιονοδρομοι ξεχωριζουν απο την ανταποκριση που δειχνουν στους πιο αδυνατους...τελος οπως εχω ξαναπει RESPECT ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!(και ο νοων νοειτω...)
                      xaxa egw eimai autos-->an thes na ksereis egw ton generi ton kserw edw kai duo xronia(mesw forum) kai exw kapia anesi apenanti tou...kalosirthes noobie "
                      Riding since Riding since....RIDING

Comment

εκραξε τον generi γιατι ο ιδιος δεν μπορει να μαζεψει δεκα δραχμες να κανει το χομπι του σωστα...δεν του ειπαν οτι εκει ψηλα στις πιστες και μη ειμαστε ολοι πολυ μικροι και αν μη τι αλλο πρεπει να εχουμε τον καλυτερο εξοπλισμο για την ασφαλεια μας και οχι για ντεκορ???
                        den exoume oloi ta dika sou lefta kai oikonomiki anesi-kapoianwn oi manes mporei na plenoun skales gia na ta bgaloun pera

Comment

οσο για το θεμα με τον griff θελω να δωσω ενα τελος βαζοντας ενα αλλο πιο fun θεματακι-ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ?"ελα ρε griffako και εσυ στην παρεα να μιλησουμε για music.sorry που στα χωσα και θυμησα το ατοπημα σου και σε αλλους αλλα το εκανα επειδη γουσταρω τους καινουργιους boarders και πολλες φορες το χαιρομαι πραγματικα οταν με περνανε πιτσιρικια σαν σταματημενο!!!(οταν εχω σταματησει για τσιγαρο εννοειται!!!!)
                          den eimai kainourgios"

Comment

Originally posted by panagiotis
                            Ένας σοφός χιονοδρόμος (δεν έχει σημασία αν ήταν σκιερ ή σανιδάς, όλοι ίσοι είναι) είπε κάποτε:

Ο rider κάνει τον εξοπλισμό και όχι ο εξοπλισμος τον rider"...

Tα συμπεράσματα δικά σας
                            giauto lew oti tsampa tha pane

ka gurnaei kai o allos twra pou to thimithika kai mou leei den mporw na kanw to hoby mou swsta-->me exeis dei?dld re (sorry kiolas)PSONARA(no offence) gia na kaneis snowboard prepei na exeis sunolaki burton?
                            ti na kanoume emeis lefta den exoume na paroume burton re giati exei kai alles anagkes i oikogeneia...den me ksereis kai den tha milasEdited by: griff "

Comment

Originally posted by royale
                              Είναι κακομαθημένα παιδάκια να αγοράζουν ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ τους τα καλύτερα, αφού στην πράξη δεν ξέρουν γιατί τα αγοράζουν, απλά είδαν την τιμή και υπέθεσαν ότι είναι καλά. Ε συγγνώμη, αλλά αν δεις κανένα τύπο με εξοπλισμό 3000 ευρώ να μην μπορεί να στρίψει, ή να κάθεται όλη μέρα στο σαλέ και να ποζάρει, εγώ ευχαρίστως θα του έριχνα ντομάτες. Και αυτό δεν αφορά το snowboard, αφορά τη ζωή γενικότερα. Με την ίδια άνεση θα έριχνα ντομάτες και σε αυτούς που έχουν πάρει αυτοκίνητο τριών χιλιάδων εφτακοσίων κυβικών (Cherokee) για να κάνουν MONO τη διαδρομή Πολιτεία-Κεφαλάρι. Και αν τους ρωτήσεις σου λένε για θέμα ασφάλειας!"...Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, καλά κάνουν και παίρνουν ό,τι θέλουν. Αν το αξιοποιούν, με γεια τους με χαρά τους. Αλλά μερικά πράγματα δεν έχουν βγεί για να κοσμούν σαλόνια και δωμάτια. Δηλαδή, δεν παίρνεις Stradivarius για να παίξει ο γιόκας σου τα κάλαντα στη γειτονιά, μαντάμ! Ούτε είναι λογική αυτή η μαλακία που έχει επικρατήσει, οτι "Αφού έχω τη δυνατότητα να το πάρω, γιατί να πάρω κάτι φθηνότερο;". Γιατί αν είναι έτσι, παίρνεις και μια F40 να πηγαινοφέρνεις τα ψώνια από τον Βασιλόπουλο...
                              auto kanei o generi-->pige peire best eksoplismo-den kserei na stribei-kai tha ton katastrepsei epeidei fetos exei oriako xioni ara exei kai petres->den kserei na stribei ara tha tis parei sbarna->meta tha braxei apo to soupe xioni kai tha araksei sto sale-pame gia ntomates????? plaka kanw an kai pistebw pws panw katw auto tha ginei "

Comment

kai nai foraw ta akoustika mou [i]

an sto bouno den akous hardcore i punk i adrenalini den anaibainei-suzitousa xthes me enan snowboarder pou ton petuxa stin beroia-exei polles gnwrimies kai genika kanei kai gamw to snowboard kai mou eipe kai sumfwnisa bebews"an sto snowboard den akous hardcore i dunati mousiki den tha prepei na akous-i dunati mousiki anebazei tin adrenalini-opoio akoune hip hop kai r&b aplws xalane tin iremia tous-den ofelei se tipota"

EXTREME SPORT --> EXTREME MOUSIKI"

Comment

Working...
                                X