Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ερώτηση:είμαι μέτριος στο σανίδι και πάω και σκάω ένα κάρο λεφτά να πάρω Burton , Nitro η κάτι άλλο top of the line τελωςπάντων.Α)Μπορω να συνεχίσω να παίρνω τις βούτες μου άνετα , η θα σκέφτομαι τα λεφτά του σανιδιού ,μη χαλάσει κ.τ.λ.? Β)μπορω να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του η Θαμαι σαν π.χ τα αμερικανάκια που αγοράζουν F430 και 911 και τα πάνε με 55 mph στους αυτοκινητοδρόμους?

Και στην ασφάλεια που λέτε , η οποία με ενδιαφέρει σφόδρα πλησιάζω τα 40 ,παίζει κυρίαρχο ρόλο το σανίδι?

Comment

Originally posted by js69
      Ερώτηση:είμαι μέτριος στο σανίδι και πάω και σκάω ένα κάρο λεφτά να πάρω Burton , Nitro η κάτι άλλο top of the line τελωςπάντων.Α)Μπορω να συνεχίσω να παίρνω τις βούτες μου άνετα , η θα σκέφτομαι τα λεφτά του σανιδιού ,μη χαλάσει κ.τ.λ.? Β)μπορω να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες του η Θαμαι σαν π.χ τα αμερικανάκια που αγοράζουν F430 και 911 και τα πάνε με 55 mph στους αυτοκινητοδρόμους?

Και στην ασφάλεια που λέτε , η οποία με ενδιαφέρει σφόδρα πλησιάζω τα 40 ,παίζει κυρίαρχο ρόλο το σανίδι?
      προσωπικη μου αποψη:
      1. το σανιδι οσες βουτες κ να παρεις δεν νομιζω οτι θα χαλασει...
      θα χαλασει αν πας σε πετρες, αν σε πατανε οι αλλοι στις ουρες κλπ...αυτα ειναι αναποφευκτα ως ενα βαθμο...επιπλεον, αν βλεπεις οτι εχει λιγο χιονι στις πιστες, παρε ενα νοικιαρικο...
      2. για την ασφαλεια δεν νομιζω οτι παιζει ρολο...η ασφαλεια ειναι κατα κυριο λογο θεμα δικο σου...πως κανεις, που κανεις κλπ

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

τωρα αν δεν μπορεσεις να το εκμεταλευτεις πχ φετος, μετα απο ενα χρονο που θα εισαι καλυτερος θα το εκμεταλευτεις...

Comment

στο φιναλε αν εχεις μια 911 πανε σε ενα δρομο χωρις ορια ταχυτητας κ τρεξε...

Comment

Originally posted by TURMS
            τωρα αν δεν μπορεσεις να το εκμεταλευτεις πχ φετος, μετα απο ενα χρονο που θα εισαι καλυτερος θα το εκμεταλευτεις...
            Με τον ρυθμό που παώ φίλε turms ούτε σε 5 χρόνια...

Comment

μην μασας...
              εγω πιστευω αν εχεις την οικ. ανεση παρτο....μαγκια σου...

Comment

ασε που πιστευω οτι δυσκολα θα εκμεταλευτει καποιος ενα σανιδι στο 100%...

Comment

Originally posted by resistance
                  Ε!ενταξει....οχι και να το φανε το παιδι!...ειναι μικρος ρε συ..απλα να την ακουσει λιγακι για να γινει καλυτερος.τα δικα μου σετακια ειναι =salomon strobe 154,vans standard boots,burton cartel bindings k salomon prospect 152 ltd,burton cartel bindings.και να ξερεις οτι 3 χρονια αν το γουσταρεις σε κανουν πολυ καλο.εγω κανω 13 χρονια snowboard και δεν την εχω πει ποτε σε κανεναν για τον εξοπλισμο του.το βλεπω σαν να του βριζω οτι πιο δικο του!!
                  Kai egw nomiza pos imoun o monos me salomon edo mesa.
                  Resistance poso xronon eisai?
                  GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

33 hotdog.ξεκινησα με σκι απο τα 15 μου και το γυρισα στο snowboard στα 20.εγω πρωτη φορα πριν 3 χρονια δοκιμασα την salomon και μπορω να σου πω οτι εχει βγει πολυ καλο brand για τα λεφτα της αλλα ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ.!αλλο ενα συν ειναι το οτι για την σεζον 2006-07 εχει βελτιωσει κατα πολυ τα υλικα της και τα graphs στα σανιδια.η strobe ειναι μια all mountain σανιδα λιγο σκληρουτσικη ενω η prospect ειναι πολυ καλη στο freestyle σε πλαγια αλλα και σε park.τις εχω παρει λιγο πιο κοντες απο το κανονικο γιατι ειμαι λιγο...νευρικος στο στριψιμο!!(176 υψος και 68 κιλα).για ποια salomon μιλας εσυ?
                    Edited by: resistance

Comment

οσο για το θεμα με τον griff θελω να δωσω ενα τελος βαζοντας ενα αλλο πιο fun θεματακι-ΦΟΡΑΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ?"
                      ελα ρε griffako και εσυ στην παρεα να μιλησουμε για music.
                      sorry που στα χωσα και θυμησα το ατοπημα σου και σε αλλους αλλα το εκανα επειδη γουσταρω τους καινουργιους boarders και πολλες φορες το χαιρομαι πραγματικα οταν με περνανε πιτσιρικια σαν σταματημενο!!!(οταν εχω σταματησει για τσιγαρο εννοειται!!!!)
                      Edited by: resistance "

Comment

Originally posted by resistance

33 hotdog.ξεκινησα με σκι απο τα 15 μου και το γυρισα στο snowboard στα 20.εγω πρωτη φορα πριν 3 χρονια δοκιμασα την salomon και μπορω να σου πω οτι εχει βγει πολυ καλο brand για τα λεφτα της αλλα ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ.!αλλο ενα συν ειναι το οτι για την σεζον 2006-07 εχει βελτιωσει κατα πολυ τα υλικα της και τα graphs στα σανιδια.η strobe ειναι μια all mountain σανιδα λιγο σκληρουτσικη ενω η prospect ειναι πολυ καλη στο freestyle σε πλαγια αλλα και σε park.τις εχω παρει λιγο πιο κοντες απο το κανονικο γιατι ειμαι λιγο...νευρικος στο στριψιμο!!(176 υψος και 68 κιλα).για ποια salomon μιλας εσυ?
                        σκεφτηκες ποτε να το γυρισεις σε σκι;;;;

Comment

συνηθως ανεβαινω στα χ/κ για snowboard αλλα εχει κατσει αρκετες φορες να γουσταρει η παρεα και να αφηνω το σανιδι στο αμαξι και να νοικιαζω set ski ετσι για να carvαρω λιγακι.βεβαια με τον καιρο το εχω ψιλοχασει αλλα δεν αργω να το θυμηθω.και η γυναικα μου, σκι εκανε και την παροτρυνα φετος να μαθει σανιδα.αν καταφερω θα σας κανω upload videaki απο την δευτερη φορα που τα πηγε παρα πολυ καλα.26 ειναι...δεν την πηραν και τα χρονια???[i]
                          "

Comment

κι εγω στα 26 εκανα για πρωτη φορα!νοικιασα σανιδα,μου αρεσε το ολο σκηνικο,εμαθα μονος και σημερα στα 31 μαθαινω την κοπελια μου και 2 φιλους μου!
                            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
                              κι εγω στα 26 εκανα για πρωτη φορα!νοικιασα σανιδα,μου αρεσε το ολο σκηνικο,εμαθα μονος και σημερα στα 31 μαθαινω την κοπελια μου και 2 φιλους μου!
                              Εγώ ανέβηκα στο σανίδι πρώτη φορά στα 34 μου ,για ναχω απλά αποψη,έφαγα κόλλημα χοντρό και παράτησα οριστικά το ski μετά από 18 χρόνια.Μόνο που δεν έχω κανέναν φίλο να κάνει σανίδα,όλοι με κράζουν τι έπαθα στα γεράματα και άφησα τη σιγουριά του ski...

Comment

αν ερχοσουν καλαβρυτα που συχναζω θα σου εδειχνα τα βασικα κι απο κει και περα την ψαχνεις μονος σου!μπορεις να ρωτησεις καποιον να σου πει τι θα κανεις για τα πρωτα σου βηματα!Edited by: liapos7
                                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Working...
                                X