Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ??

καλησπερα σε ολους.αν και καινουργιος στο φορουμ σημερα που κοιταζα παλιοτερα topics επεσα πανω σε εναν οχι και τοσο χιονοδρομικο" διαλογο...καποιος 15χρονος χρηστης του φορουμ εδειξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ μικροτητα και εμπαθεια προς αλλον χιονοδρομο μονο και μονο για λογους καλυτερου.....εξοπλισμου!!!εσεις δεχεστε τετοια εμπαθεια ή ειμαστε ολοι οι χιονοδρομοι μια παρεα πανω στο βουνο?και εννοω ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!δεν θελω να πω το nick του πιτσιρικα γιατι θελω ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ!απλα να ξερει πως ολοι οι φιλοι του βουνου στα δυσκολα φαινονται και οι καλοι χιονοδρομοι ξεχωριζουν απο την ανταποκριση που δειχνουν στους πιο αδυνατους...
    τελος οπως εχω ξαναπει RESPECT ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!(και ο νοων νοειτω...)
    "

des afto http://www.youtube.com/watch?v=ZygKc4D63q4&mode=related&search=

Comment

και γ!@#$ω τα μερη!!!!BEAM ME UP MR.SPOK!!!μαζι με ολους τους τρελλους εννοειται!!!μπραβο ρε geop31, με coolaρες για τα καλα!αυτο ακριβως εννοω οταν λεω ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΑΕΙ NITRO!!......

Comment

Originally posted by resistance
        καλησπερα σε ολους.αν και καινουργιος στο φορουμ σημερα που κοιταζα παλιοτερα topics επεσα πανω σε εναν οχι και τοσο χιονοδρομικο" διαλογο...καποιος 15χρονος χρηστης του φορουμ εδειξε ΤΕΡΑΣΤΙΑ μικροτητα και εμπαθεια προς αλλον χιονοδρομο μονο και μονο για λογους καλυτερου.....εξοπλισμου!!!εσεις δεχεστε τετοια εμπαθεια ή ειμαστε ολοι οι χιονοδρομοι μια παρεα πανω στο βουνο?και εννοω ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!δεν θελω να πω το nick του πιτσιρικα γιατι θελω ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ!απλα να ξερει πως ολοι οι φιλοι του βουνου στα δυσκολα φαινονται και οι καλοι χιονοδρομοι ξεχωριζουν απο την ανταποκριση που δειχνουν στους πιο αδυνατους...τελος οπως εχω ξαναπει RESPECT ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!(και ο νοων νοειτω...)
        σωστος..."

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

εχεις καταλαβει ποιον εννοω ρε turms?δεν ηταν απιθανος???....δηλ αν μιλαγε σε καποιον και καταλάβαινε κατοπιν εορτης οτι μιλαγε στον....μπαμπα του θα ηταν τοσο εριστικος????

Comment

εκραξε τον generi γιατι ο ιδιος δεν μπορει να μαζεψει δεκα δραχμες να κανει το χομπι του σωστα...δεν του ειπαν οτι εκει ψηλα στις πιστες και μη ειμαστε ολοι πολυ μικροι και αν μη τι αλλο πρεπει να εχουμε τον καλυτερο εξοπλισμο για την ασφαλεια μας και οχι για ντεκορ???

Comment

Φιλε μου,πραγματικα δεν καταλαβα για ποιον μιλας,(δεν εχω και χρονο να διαβαζω συχνα topics στο forum),αλλα εισαι πολυ σωστος...Ευχομαι πολλοι απο εμας να εκφραζουμε τετοιες αποψεις,ωστε και φωνη θα εχουμε , και παρεα θα ειμαστε , και θα διασκεδαζουμε περισσοτερο . . .

[i] "
              ---------@#$%^&

Comment

μιλαω για τον griff που κατα τα αλλα οσο τον εχω παρακολουθησει ειναι οκ ατομο αλλα μαλλον απο ....παιδικη ζηλια την ειπε στον generi επειδη ο ανθρωπος ειναι αρχαριος και βρηκε ευκαιρια φτηνο και καλο εξοπλισμο.αν θες δες το θεμα γεια και μετα απο 1 χρονο" και θα καταλαβεις γιατι εξοργιστηκα τοσο"

Comment

στο snowboard forum.και thanks για τα καλα σου λογια αλλα το αυτονοητο ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

Comment

πολυ καλη φαση με το βιντεακι!
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Καλα ε.Δεν το ειχα διαβασει αυτο το θεμα.Αμεσως να τον φανε.Και να σου πω και κατι.Φετος πηγα και πηρα Burton AK παντελονι τσι επειδη μου αρεσε και βρηκα τα χρηματα,ωστε οσες τουμπες πχ, και να φαω να μην καταλαβαινω τιποτα.Τι παει να πει δηλαδη?Οτι επειδη οντως οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερουν πιο πολλα χρονια απο μενα (που ισχυει, αφου κανω μονο 3χρονια) εγω δεν μπορω να παω να αγορασω ακριβοτερο παντελονι?Ελεος με αυτο πια... [i]"
                      ---------@#$%^&

Comment

Ε!ενταξει....οχι και να το φανε το παιδι!...ειναι μικρος ρε συ..απλα να την ακουσει λιγακι για να γινει καλυτερος.τα δικα μου σετακια ειναι =salomon strobe 154,vans standard boots,burton cartel bindings k salomon prospect 152 ltd,burton cartel bindings.
                        και να ξερεις οτι 3 χρονια αν το γουσταρεις σε κανουν πολυ καλο.εγω κανω 13 χρονια snowboard και δεν την εχω πει ποτε σε κανεναν για τον εξοπλισμο του.το βλεπω σαν να του βριζω οτι πιο δικο του!!

Comment

Φιλε σε ενα thread για το τι εξοπλισμο εχουμε ..ειχα πει για τα δικα μου σετακια..Burton Bullet 2007+Burton Freestyle Bindings και ειχα φαει το κραξιμο της αρκουδας απο ενα τυπο που μου ελεξε οτι ειμαι θυμα της Burton κτλ...

Ο καθενας παιρνει τον εξοπλισμο που θελει , με βαση το πως θα ειναι ασφαλης πανω στο βουνο...
                          Οσο καλυτερος ειναι ο εξοπλισμος τοσο πιο ασφαλης νοιωθει καθενας,,αυτα..
                          ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Comment

Apo oti vlepw h anohsia me probolh tou atomikou eksoplismou synexizete .

Den kserw pws th briskete(orismenoi) me to na aytoprobalete ikanotites kai eksoplismo kai se ka8e eykairia to petatate(kanw toso kairo kai ayta ta kolpa,exw ayto ekeino to allo to sanidi royxa ktl). Eixa ksanaparembalei me kapoia post se proigoumena 8emata gia ton idio akribws logo. Ftanei pia!!!! ayth h anohth aytoprobolh(osh enoxli8oun 8a parakalesw na paremboun me eiriniko tropo). Edw shzhtame gia 8emata pou mas apasxoloun gyro apo to snowboard.

Ayta apo mena kai perimeno sxolia kai sygratimenes antidraseis

Dimitris
                            You can go fast, I can go anywhere

Comment

[QUOTE=Depeche7]Φιλε σε ενα thread για το τι εξοπλισμο εχουμε ..ειχα πει για τα δικα μου σετακια..Burton Bullet 2007+Burton Freestyle Bindings και ειχα φαει το κραξιμο της αρκουδας απο ενα τυπο που μου ελεξε οτι ειμαι θυμα της Burton κτλ...

Depeche7 an den kanw la8os o typos pou les eimai egw. Opws sou eixai eksigisei den h8ela na 8iksw oute esena alla oute kanenan gia ton eksoplismo tou.To mono pou h8ela htan na stamatisei h diafhmhsh kai h apo8eopoihsh pros thn sygekrimenh etairia alla koufia logia
                              You can go fast, I can go anywhere

Comment

Working...
                              X