Να τον κανουμε μπαν για το υπολοιπο του χειμωνα μηπως προλαβουμε και σωσουμε την παρτιδα [i]
οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!"
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
δλδ υπαρχει αλλος λογος για τις κατηγοριες που τον βαραινουν? [i]"
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
λιγα τα λογια σασ ο επ ειναι απο καλαματα πατριωτης λιγα τα λογια σας
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους,Φάνη μου τον τίτλο του αρχιγκαντέμη τον έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και δεν πρόκειται κανείς να στον αμφισβητήσει ειδικά για εδώ στο φόρουμ!!!
Βγάλε τη σκούφια σου και βάραμε ρε Δημήτρη,εγώ δεν γύρισα από το Παρίσι έχοντας κατά 4 αποσκευές περισσότερες???
Και για να το αποδείξω αν στις 18 Απρ αν δεν προκρυθεί η ομάδα τότε θα ζυτήσω την διαγραφή μου από το φόρουμ(ευτυχώς δηλαδή που τελειώνει ο χειμώνας[i]).Είσαι να πάμε παρείτσα???
Υ.Γ επειδή δεν θέλω Δημήτρη να σε φέρω σε δύσκολη θέση όποτε θες μεταφερέτω στα άσχετα (θα βρεθούν κάποιοι στο μέλον να το χρησιμοποιήσουν). Edited by: erythreabeach "
Comment