Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βρεθηκε ο γκαντεμης!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βρεθηκε ο γκαντεμης!

...και το ονομα αυτου...

ERYTHREABEACH!

Ε, Γιωργο? [i] "
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Πολυ χαιρομαι που μετα απο αρκετα χρονια,η αληθεια ελαμψε και το ονομα μου ορθοθηκε ξανα!!! Ζητω ο νεος Γκαντεμης!
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Φανη,
      ο Γιωργος θα αργησει λιγο να το διαβασει αλλα πλεον δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι αυτος ειναι το Νο1! [i] "
      www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Να τον κανουμε μπαν για το υπολοιπο του χειμωνα μηπως προλαβουμε και σωσουμε την παρτιδα [i]
        οξω ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!"
        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Νοτη δεν εχει να κανει τοσο με τον καιρο! Αναμενουμε παντως την απαντηση του φιλου Γιωργου η οποια κατι μου λεει πως θα ειναι αιχμηρη!
          www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

δλδ υπαρχει αλλος λογος για τις κατηγοριες που τον βαραινουν? [i]"
            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
            Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
            Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Ξερει αυτος! [i]"
              www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

λιγα τα λογια σασ ο επ ειναι απο καλαματα πατριωτης λιγα τα λογια σας
                σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

πλακα κανω φυσικα
                  σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους,Φάνη μου τον τίτλο του αρχιγκαντέμη τον έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και δεν πρόκειται κανείς να στον αμφισβητήσει ειδικά για εδώ στο φόρουμ!!!
                    Βγάλε τη σκούφια σου και βάραμε ρε Δημήτρη,εγώ δεν γύρισα από το Παρίσι έχοντας κατά 4 αποσκευές περισσότερες???
                    Και για να το αποδείξω αν στις 18 Απρ αν δεν προκρυθεί η ομάδα τότε θα ζυτήσω την διαγραφή μου από το φόρουμ(ευτυχώς δηλαδή που τελειώνει ο χειμώνας[i]).Είσαι να πάμε παρείτσα???

Υ.Γ επειδή δεν θέλω Δημήτρη να σε φέρω σε δύσκολη θέση όποτε θες μεταφερέτω στα άσχετα (θα βρεθούν κάποιοι στο μέλον να το χρησιμοποιήσουν). Edited by: erythreabeach "

Comment

Working...
                    X