Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χρέωση μεταφοράς εξοπλισμού σκι από AEGEAN !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dinki

εμενα ρε παιδιά δεν με χρέωσαν πριν ένα μηνα πήγα αυστρία ήμασταν 3 άτομα με 3 πέδιλα , μπότες κλπ. και δεν μας ζήτησαν καμια επιβάρυνση. Πάντως και πέρσι που πήγα και πάλι δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα.
    Τελικά ισχύει αυτό που είπε ο chris82.Και αυτό μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο βάρδιας της aegean.Επίσης θα δημοσιευτέι σύντομα στο site τους."

Comment

Μήπως όμως αυτό ισχύει επίσημα" και ανεπίσημα είναι στη διακριτική ευχέρεια των υπαλλήλων? Ο divio γύρισε λέει προχθές, άρα...

Υ.Γ. Turms στην Αυστρία βλέπω να μας περιμένουν τρελές πούδρες...Κυριακή βράδυ θα ρίξει πολύ πράμαα"

Comment

Originally posted by Chris82
        Μήπως όμως αυτό ισχύει επίσημα" και ανεπίσημα είναι στη διακριτική ευχέρεια των υπαλλήλων? Ο divio γύρισε λέει προχθές, άρα...

Υ.Γ. Turms στην Αυστρία βλέπω να μας περιμένουν τρελές πούδρες...Κυριακή βράδυ θα ρίξει πολύ πράμαα
        μην μου λες τετοια κ με τρελαινεις....
        αυριο τετοια ωρα θα ειμαι εκε...

"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Για Κυριακή βράδυ δίνει 22 εκ το snow-forecast Καλά να περάσετεε

Comment

παντως εγω με την aegean & lufthansa πηγα κ γυρισα αντιστοιχα...δεν μας χρεωσαν τιπτοα εξτρα...

Comment

Για Κυριακή βράδυ δίνει 22 εκ το snow-forecast Καλά να περάσετεε
              και ειχε δικιο...
              και κυριακη και τριτη εφαγα καλο χιονακι...

Comment

και εγώ έφαγα καλό χιόνι Mάλιστα την τελεευταία μέρα (8/3) λόγω της πυκνής χιονόπτωσης δεν κάναμε σκι...

Υ.Γ. Ενημέρωση για stubai τις προσεχείς μέρες...αααχ

Υ.Γ.2 ΤΕΛΙΚΑ δεν πληρώσαμε τίποτα για τον εξοπλισμό ούτε από Θεσσαλονίκη, ούτε από Μόναχο...Tips: Πας νωρίς για check in και δεν ξεπερνάς τα 20 συνολικά κιλά

Comment

και εγώ έφαγα καλό χιόνι Mάλιστα την τελεευταία μέρα (8/3) λόγω της πυκνής χιονόπτωσης δεν κάναμε σκι...

Υ.Γ. Ενημέρωση για stubai τις προσεχείς μέρες...αααχ

Υ.Γ.2 ΤΕΛΙΚΑ δεν πληρώσαμε τίποτα για τον εξοπλισμό ούτε από Θεσσαλονίκη, ούτε από Μόναχο...Tips: Πας νωρίς για check in και δεν ξεπερνάς τα 20 συνολικά κιλά
                  ετσι ετσι...

Comment

Φύγαμε 6 άτομα για Μόναχο. Ήμουνα ( όλοι είμασταν!!!) υπέρβαρος κατά 8 κιλά. Το παιδί στο γκισέ της AEGEAN στην Ελλάδα μας είπε σχετικά με τη χρέωση της ΑEGEAN για τα υπέρβαρα αλλά τα βόλεψε έτσι (μπότες και σακιδιάκι στα ράφια κτλ) αφού έκανε τα στραβά μάτια για μερικά κιλά ώστε δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ..
                    Στο Μόναχο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΜΕ από Γερμανούς (Lufthansa). Δεν θα πολυλογήσω. ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ. 100 ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΑ...!!!
                    ...ticking away, the moments that make up a dull day...

Comment

’λλη φορά ζυγαριά στο σπίτι...[i]"

Comment

’λλη φορά ζυγαριά στο σπίτι...[i]
                        ..δεν είναι θέμα ζυγαριάς. Το ήξερα ότι ήμουν υπέρβαρος. Μόνο τα σκι και οι μπότες μου ζυγίζουν 12,8 κιλά δηλαδή για να είμαι εντός ορίου έπρεπε το σακ βουαγιάζ να ζυγίζει 7,2 κιλά, δηλαδή έπρεπε να πάω με σορτσάκι στην Αυστρία δηλαδή ΑΤΟΠΟ...!!!"

Comment

pantws emena apo boulgaria gia ellada h Aegean mou peire 15euro mono gia ton exsoplismo opote mia xara me kovw
                          Oti nanai re paidia kai ta myala sto mplenter!!!!!

Comment

Originally posted by dipanou

’λλη φορά ζυγαριά στο σπίτι...[i]
                            ..δεν είναι θέμα ζυγαριάς. Το ήξερα ότι ήμουν υπέρβαρος. Μόνο τα σκι και οι μπότες μου ζυγίζουν 12,8 κιλά δηλαδή για να είμαι εντός ορίου έπρεπε το σακ βουαγιάζ να ζυγίζει 7,2 κιλά, δηλαδή έπρεπε να πάω με σορτσάκι στην Αυστρία δηλαδή ΑΤΟΠΟ...!!!
                            12,8????
                            πολλα ρε συ.."

Comment

...βλέπεις, έχω λίγο μεγάλο νούμερο μπότας (48,5) και λίγο μεγάλο μέγεθος σκί (1,96)...

Comment

Πριν μια εβδομαδα με την Lufthansa για Μοναχο πληρωσα το σανιδι 20 ευρο πηγαινε και 20 ευρο στην επιστροφη

Comment

Working...
                                X