Originally posted by dinki
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χρέωση μεταφοράς εξοπλισμού σκι από AEGEAN !!
Collapse
X
-
μην μου λες τετοια κ με τρελαινεις....Originally posted by Chris82Μήπως όμως αυτό ισχύει επίσημα" και ανεπίσημα είναι στη διακριτική ευχέρεια των υπαλλήλων? Ο divio γύρισε λέει προχθές, άρα...
Υ.Γ. Turms στην Αυστρία βλέπω να μας περιμένουν τρελές πούδρες...Κυριακή βράδυ θα ρίξει πολύ πράμαα
αυριο τετοια ωρα θα ειμαι εκε...
"
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
και εγώ έφαγα καλό χιόνι
Mάλιστα την τελεευταία μέρα (8/3) λόγω της πυκνής χιονόπτωσης δεν κάναμε σκι...
Υ.Γ. Ενημέρωση για stubai τις προσεχείς μέρες...αααχ
Υ.Γ.2 ΤΕΛΙΚΑ δεν πληρώσαμε τίποτα για τον εξοπλισμό ούτε από Θεσσαλονίκη, ούτε από Μόναχο...Tips: Πας νωρίς για check in και δεν ξεπερνάς τα 20 συνολικά κιλά
Comment
-
ετσι ετσι...Originally posted by Chris82και εγώ έφαγα καλό χιόνι
Mάλιστα την τελεευταία μέρα (8/3) λόγω της πυκνής χιονόπτωσης δεν κάναμε σκι...
Υ.Γ. Ενημέρωση για stubai τις προσεχείς μέρες...αααχ
Υ.Γ.2 ΤΕΛΙΚΑ δεν πληρώσαμε τίποτα για τον εξοπλισμό ούτε από Θεσσαλονίκη, ούτε από Μόναχο...Tips: Πας νωρίς για check in και δεν ξεπερνάς τα 20 συνολικά κιλά
Comment
-
Φύγαμε 6 άτομα για Μόναχο. Ήμουνα ( όλοι είμασταν!!!) υπέρβαρος κατά 8 κιλά. Το παιδί στο γκισέ της AEGEAN στην Ελλάδα μας είπε σχετικά με τη χρέωση της ΑEGEAN για τα υπέρβαρα αλλά τα βόλεψε έτσι (μπότες και σακιδιάκι στα ράφια κτλ) αφού έκανε τα στραβά μάτια για μερικά κιλά ώστε δεν πληρώσαμε ούτε ένα ευρώ..
Στο Μόναχο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΜΕ από Γερμανούς (Lufthansa). Δεν θα πολυλογήσω. ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ. 100 ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΑ...!!!...ticking away, the moments that make up a dull day...
Comment
-
..δεν είναι θέμα ζυγαριάς. Το ήξερα ότι ήμουν υπέρβαρος. Μόνο τα σκι και οι μπότες μου ζυγίζουν 12,8 κιλά δηλαδή για να είμαι εντός ορίου έπρεπε το σακ βουαγιάζ να ζυγίζει 7,2 κιλά, δηλαδή έπρεπε να πάω με σορτσάκι στην Αυστρία δηλαδή ΑΤΟΠΟ...!!!"Originally posted by Chris82
’λλη φορά ζυγαριά στο σπίτι...[i]...ticking away, the moments that make up a dull day...
Comment
-
12,8????Originally posted by dipanou..δεν είναι θέμα ζυγαριάς. Το ήξερα ότι ήμουν υπέρβαρος. Μόνο τα σκι και οι μπότες μου ζυγίζουν 12,8 κιλά δηλαδή για να είμαι εντός ορίου έπρεπε το σακ βουαγιάζ να ζυγίζει 7,2 κιλά, δηλαδή έπρεπε να πάω με σορτσάκι στην Αυστρία δηλαδή ΑΤΟΠΟ...!!!Originally posted by Chris82
’λλη φορά ζυγαριά στο σπίτι...[i]
πολλα ρε συ.."
Comment

Comment