Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χρέωση μεταφοράς εξοπλισμού σκι από AEGEAN !!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χρέωση μεταφοράς εξοπλισμού σκι από AEGEAN !!

Λοιπόν επειδή πολύ νομίζαμε/ξέραμε ότι η μεταφορά του εξοπλισμού σκι είναι δωρεάν εδώ σας παραθέτω τις χρεώσεις που ισχύουν και φυσικά δεν υπάρχουν στο website της (θα ανανεωθεί σύντομα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους):

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιβάρυνση ανά πτήση για κάθε εξοπλισμό σκι (1 ζευγάρι πέδιλα, 1 ζευγάρι μπότες, 1 ζευγάρι μπατόν) είναι € 40,00, καθώς το μήκος είναι άνω του 1,41 και κάτω των 2,00 μέτρων. Το βάρος ανά εξοπλισμό δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 κιλά.

Τουτέστιν, 40 ευρώ στο πήγαινε και 40 ευρώ στο γύρνα μιλάμε για μια extra χρέωση των 80 ευρώ !! (όταν τα εισητήρια που έκλεισα για μόναχο μου βγήκαν 125 ευρώ)!!! <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> "

το ξερω φιλε μου...εγω δεν τα παιρνω...
    βεβαια εμενα το σανιδι μου εινια φτηνο...στην αυστρια εχει πολυ καλυτερα ενοικιαζομενα με 90 ευρω

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

εγω το πολυ να παρω τις μποτες...

Comment

πέρυσι που πήγα Αυστρία δεν μου χρέωσαν τίποτα!

Οταν στο Μόναχο τυχαια συναντήθηκα με άλλους συνεπιβάτες μου είπαν οτι τους χρέωσαν!!

Μάλλον ο τύπος στο μηχάνημα βαριόταν να με χρεώσει!
        KeEp On RiDe!

Comment

εινια κ ποσο κοσμο εχει...

Comment

Κι εμενα παντως απο Μοναχο με Ολυμπιακη δεν με χρεωσαν τιποτα. Το μονο που μου ζητησαν ηταν να τα βαλω απο αλλο κισε που ηταν για μεγαλα αντικειμενα. Καμια αναφορα για χρεωση.

Comment

Παιδιά προχθές γύρισα από Μόναχο με aegean και πλήρη εξοπλισμό σκι. Στο check in στη θεσσαλονίκη τα πέρασε όλα κανονικά η κοπέλα στο γκισέ και μάλιστα σε ένα όνομα. Δεν έκανε Ξεχωριστό check in για τον καθένα μας. Είμασταν 10 άτομα με 5 ζευγάρια πέδιλα μπότες και μπατόν. Τις τσάντες με τα πέδιλα ούτε τις ζύγισε!!! Τις πήρε κατ ευθείαν στην άκρη και τις έστειλε στο αεροπλάνο. Τις μπότες δεν τις πήραμε χειραποσκευες. Στην επιστροφή από μόναχο πέσαμε σε μία κακο....μένη και στραβή στο check in όπου μας το έκανε ξεχωριστα για τον καθένα και ζύγισε και τα πέδιλα. Βέβαια ήταν σε γκισε της λουφτχάνσα. Επιτρέπουν 24 κιλά συνολικα για το αεροπλάνο και 1 χειραποσκευη. Οπότε μπορείτε να πάρετε επάνω τις μπότες που ζυγίζουν πολύ και δε νομίζω ότι θ'αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Η χρέωση από κει και πέρα είναι αρκετά τσουχτερή... 13 Ε για κάθε επιπλέον κιλό.

Comment

Για επιπλέον διευκρυνήσεις αργά το βράδυ γιατί τώρα έχω δουλείες και θα φύγω!! Υ.Γ. Χρωστάω στον φίλο μου τον TURMS εντυπώσεις από gastein!

Comment

φιλε μου μην πεις τιποτα...Σαββατο πεταω....
                  θα παω και θα τα συζητησουμε μαζι οταν γυρισω...
                  [i]"

Comment

καντε ενα ταμα μονο, να ριξει τρελο χιονακι εκει...
                    δεν θελω ηλιολουστες πιστες...
                    θελω χιονι, συννεφια και τρελο κρυο...

Comment

εμενα ρε παιδιά δεν με χρέωσαν πριν ένα μηνα πήγα αυστρία ήμασταν 3 άτομα με 3 πέδιλα , μπότες κλπ. και δεν μας ζήτησαν καμια επιβάρυνση. Πάντως και πέρσι που πήγα και πάλι δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα.
                      Kaimak inn

Comment

μπορει ν ησουνα κατω απο τα 20 κιλα...επιπλεον παιζει και ποιο θα ειναι στο τσεκ ιν...

Comment

Καλά τι <a href=mailto:μπου$@$@$" target="_blank">μπου$@$@$</A> είναι αυτό?? Δηλαδή να κάνω το κορόιδο και αν μου πουν τίποτα να πάω να πληρώσω??!"

Comment

Originally posted by divio
                            Τις μπότες δεν τις πήραμε χειραποσκευες. Στην επιστροφή από μόναχο πέσαμε σε μία κακο....μένη και στραβή στο check in όπου μας το έκανε ξεχωριστα για τον καθένα και ζύγισε και τα πέδιλα. Βέβαια ήταν σε γκισε της λουφτχάνσα. Επιτρέπουν 24 κιλά συνολικα για το αεροπλάνο και 1 χειραποσκευη. Οπότε μπορείτε να πάρετε επάνω τις μπότες που ζυγίζουν πολύ και δε νομίζω ότι θ'αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Η χρέωση από κει και πέρα είναι αρκετά τσουχτερή... 13 Ε για κάθε επιπλέον κιλό.

Δηλαδή από Θεσσαλονίκη τις μπότες τις βάλατε κανονικά στο αεροπλάνο σαν αποσκευές (1 θήκη με πέδιλα-μπατόν και 1 με τις μπότες);

Στην επιστροφή περάσατε τα 24 κιλά? Πήρατε τις μπότες πάνω στο αεροπλάνο? Πόσα περίπου κιλά είναι οι μπότες?

Comment

Οι Μπότες ζυγίζουν περίπου 7 κιλά. Δεν είναι και λίγο! Στην επιστροφή εγώ είχα 22 κιλά. μόνο ένας από την παρέα είχε 27 κιλά και πλήρωσε 50 ε.Αλλά επαναλαμβάνω ότι παίζει ρόλο σε ποία υπάλληλο θα πέσεις στο Μόναχο. Αν έχεις λίγα κιλά παραπάνω δώσε μια μικρή αποσκευή σε κάποιον άλλο συνταξιδιώτη της πτήσης

Comment

Working...
                              X