Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kala ti sxesi exei to snowreport me to XKK?
    Kai meta apo tetoia kakokairia sxedon panta exoun ola ta xionodromika problimata...
    To snowreport grafei sto panw meros tin wra pou egine i teleutaia enimerwsi.....kai episis eimai sigouros oti to snoreport exthes elege gia to XKK oti nai men einai anoixto alla 0/7 pistes eitan se leitourgeia....
    Edited by: Monk
    Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο την προσμονη να κανεις αυτο που σε τρελαινει

Comment

• Δε θυμάμαι τί έλεγε χτες το SR, θυμάμαι μόνο οτι το επίσημο site του ΧΚΚ έλεγε οτι το ΣΚ θα λειτουργήσουν κανονικά. Πάντως με αυτή την υπόθεση την έχουμε πατήσει όλοι αρκετές φορές ...και είναι κρίμα όταν μάλιστα βλέπεις οτι λίγο πιο βόρεια η ενημέρωση καλά κρατεί ( τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις ). Είναι κρίμα το ΧΚΚ να υστερεί τόσο πολύ σε αξιοπιστία λειτουργίας.

Και πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οτι δεν πάμε όλοι για καφέ εκεί πάνω και δε μένουμε όλοι Καλάβρυτα ή Πάτρα (δυο τσιγάρα δρόμο δηλαδή ...αν κ δεν καπνίζω!). Το να σηκωθείς χαράματα, να κάνεις τόσα χιλιόμετρα και τόσα έξοδα κ να πας να βρεις τον Αχιλλέα μόνο να δουλεύει ....εεε το κάνεις μια-δυο-αντε τρεις γιατί είναι πανέμορφο βουνό...αλλά μετά πας να αναζητήσεις ένα αξιόπιστο ΧΚ με αναβατήρες που ΑΝΟΙΓΟΥΝ για να ξοδέψεις τα λεφτά σου. Κάντε κάτι με τη Στύγα επιτέλους αυτό το καλοκαίρι ...
      Edited by: powda

Comment

• Εντελώς συμπτωματικά αφαιρέθηκε από το site του ΧΚΚ η ανακοίνωση ότι θα λειτουργούσε το Σάββατο.....

Comment

• Originally posted by christoforos86
          Εντελώς συμπτωματικά αφαιρέθηκε από το site του ΧΚΚ η ανακοίνωση ότι θα λειτουργούσε το Σάββατο.....
          Κατ'αρχάς να διευκρινίσω πως σήμερα πήγα Παρνασσό και όχι Καλάβρυτα, γιατί αφενός στον Παρνασσό ήμουν σίγουρος πως θα λειτουργήσει, και αφετέρου πήγαινα με παρέα. Θέλω όμως να κάνω μια ερώτηση. Αν έρθεις στις 30 του μηνός στο μαγαζί μου, και σου έχω μια πινακίδα πως θα επαναλειτουργήσω στις 29 του μήνα, δεν θα κουφαθείς? Γίνεται ανακοίνωση να μιλά σε χρόνο μέλλοντα για κάτι που είναι παρελθόν? Σαφώς έπρεπε να αφαιρεθεί μια ανακοίνωση που αφορά το παρελθόν, και άργησε να αφαιρεθεί.

Παρεμπιπτόντως, έχω την αίσθηση (από ό,τι άκουσα από γνωστούς που πήγαν σήμερα Χελμό), πως σήμερα στα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα. Λιγότερος κόσμος βασικά και πολύ χιόνι. Εμείς πήξαμε στον κόσμο, από τις 12 είχαμε έντονη ομίχλη, και το χιόνι μαλάκωσε νωρίς. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πως πως περάσαμε άσχημα, κάθε άλλο, ειδικά στα απάτητα του Ηρακλή.Edited by: nlambrop
          Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

• Originally posted by nlambrop

Παρεμπιπτόντως, έχω την αίσθηση (από ό,τι άκουσα από γνωστούς που πήγαν σήμερα Χελμό), πως σήμερα στα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα. Λιγότερος κόσμος βασικά, εμείς πήξαμε στον κόσμο, και το χιόνι μαλάκωσε νωρίς.
            σήμερα όποιος δεν ήρθε, έχασε!

ήταν σούπερ, και μάλλον οι τελευταίες αξιοπρεπείς καταβάσεις για το 2008......

Comment

• Originally posted by mariannitsa
              Originally posted by nlambrop

Παρεμπιπτόντως, έχω την αίσθηση (από ό,τι άκουσα από γνωστούς που πήγαν σήμερα Χελμό), πως σήμερα στα Καλάβρυτα ήταν καλύτερα. Λιγότερος κόσμος βασικά, εμείς πήξαμε στον κόσμο, και το χιόνι μαλάκωσε νωρίς.
              σήμερα όποιος δεν ήρθε, έχασε!

ήταν σούπερ, και μάλλον οι τελευταίες αξιοπρεπείς καταβάσεις για το 2008......

Ηταν πράγματι σούπερ!!! Ελάχιστος κόσμος, πολύ και καλό χιόνι μέχρι αργά το μεσημέρι, οι πίστες ωραία στωμένες!

Μια φήμη που άκουσα ότι σήμερα μάλλον ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας, ελπίζω να μην αληθεύει...

Comment

• Aυριο θα ειναι ανοιχτα?ξερει κανενας?[i]"

Comment

• ε, δε νομίζω η τελευταία.....θα βγάζανε μία ανακοίνωση, κάτι!

Comment

• Originally posted by mariannitsa
                    ε, δε νομίζω η τελευταία.....θα βγάζανε μία ανακοίνωση, κάτι!

Καλά μην το λες! Τους έχω ικανούς να πουν ξαφνικά τέλος σαιζόν λόγω έλλειψης κόσμου!" (το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν..)

Ελπίζω να μη γίνει κάτι τέτοιο..

"

Comment

• Δηλαδη mariannitsa λες οτι θα ειναι ανοιχτα.....Χμμμ [i]"

Comment

• Originally posted by nlambrop
                        Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πως πως περάσαμε άσχημα, κάθε άλλο, ειδικά στα απάτητα του Ηρακλή.
                        και ειδικα στην γεματη πουδρα σαχαρα [i]"
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Καμια φωτο ρε παιδια???????

Comment

• Για να ξεκαθαρίσω κάτι:Καταρχάς το χ.κ.κ.,σε σχέση με άλλα,το προτιμώ,και ο βασικός λόγος...η Στύγα..και γενικότερα το τοπίο και η μορφολογία του βουνού.Και γι'αυτό και με ενόχλησε το χθεσινό.Λοιπόν,πάμε άλλη μια φορά:την Παρασκευή το βράδυ μπαίνω" στο snowreport και κοιτάω το site του χ.κ.κ.Για το Σάββατο,29/03,είχε όλες τις πίστες "πράσσινες",δηλαδή ανοιχτές.Αυτό είδα και αποφάσισα να πάω.Σε καμμία άλλη περίπτωση δεν θα πήγαινα.Το μόνο που απαιτώ είναι ειλικρίνια και τίποτα άλλο.Και στην τελική,την Στύγα και την άγκυρα,γιατι δεν τις ανοίξανε στις 12 που ανοίξανε και το τριπλό;Το δύλλημα ποιό ήταν δηλαδή,3 ώρες λειτουργίας με 15 ευρώ και ένα λιφτ ή 3 ώρες λειτουργίας με 24 ευρώ και 3 λιφτ;Και μην ακούσω περί ομίχλης και συναφών γιατί ούτε το πιατάκι δεξιά του σαλέ(δεν θυμάμαι πως το λένε),ήταν ανοιχτό.Τέλος,επειδή μερικοί νομίζουν οτί είμαι κάποιος γκρινιάρης,παράλογος,ύπερβολικός που έχει προσωπικά με την διοίκηση του χιονοδρομικού,τους λέω περαστικά και δεν πρόκειται να ξαναενοχλήσω χαλώντας τους το παραμυθάκι.Συγνώμη εάν εκνεύρισα κάποιον,καληνύχτα σας και να σκεπάζεστε(οι προσβεβλημένοι).... Edited by: snowspir "
                            Beati Paoli.........

Comment

• ti einai auti i anakoinwsi pou ebgale to XKK gia to

30/3/2008 10:17:01 μμ

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Θανάση...μη σταματήσεις να μοιράζεις και 'εκεί' σοκολατάκια!
                              Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο την προσμονη να κανεις αυτο που σε τρελαινει

Comment

• Λογικα καποιος συνεργατης-φιλος του ΧΚΚ πεθανε.... RIP

Comment

Working...
                                X