Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οταν εφευγες ανοιξαν την αγκυρα.

Comment

• Δηλαδή,αύριο Κυριακή,αν έχει πάλι αέρα,θα είναι τρις χειρότερα![i]"

Comment

• <a href=member_profile.asp?PF=13565&amp;FID=5" target="_blank">Mitsaras</a> αν αυτό το πράμα που λέγεται snow-forecast.com μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για συμπεράσματα...χτες έδινε άνεμο με 20 km/h για Σάββατο πρωί και τώρα δίνει 25 km/h για Κυριακή πρωί, ενώ για Κυριακή απόγευμα δίνει 40 km/h (!). Δε θέλω να σε απογοητεύσω ...η Παναγιά, η Στύγα και η ’ρτεμις μαζί σου "

Comment

• Η άποψη μου είναι πριν ξεκινήσετε πάρτε κανα τηλ στο ΧΚΚ και ρωτήστε να δείτε τι παίζει.
          Αν είναι κλειστές οι πιστές μην πάτε καθόλου

Comment

• και μαζι μου powda!
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Μια χαρά ...είναι ανοιχτές σήμερα απ`ότι βλέπω στο site του ΧΚΚ. Τυχεροί αυτοί που είναι πάνω τώρα...

Comment

• Originally posted by mokujin
                Η άποψη μου είναι πριν ξεκινήσετε πάρτε κανα τηλ στο ΧΚΚ και ρωτήστε να δείτε τι παίζει.
                Tώρα σώθηκες!Αφού για να πάρεις τηλ. πρέπει να περιμένεις να πάει 9 η ώρα,...οπότε πότε θα πάς για σκί;στις 12;

Comment

• Originally posted by powda
                  <a href=member_profile.asp?PF=13565&amp;FID=5" target="_blank">Mitsaras</a> αν αυτό το πράμα που λέγεται snow-forecast.com μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για συμπεράσματα...χτες έδινε άνεμο με 20 km/h για Σάββατο πρωί και τώρα δίνει 25 km/h για Κυριακή πρωί, ενώ για Κυριακή απόγευμα δίνει 40 km/h (!). Δε θέλω να σε απογοητεύσω ...η Παναγιά, η Στύγα και η ’ρτεμις μαζί σου
                  Kαι πού να δείς,τις τοπικές προγνώσεις,ξέρεις αυτές που λένε τι καιρό θα κάνει στις 8 η ώρα το πρωί,τι στις 2 το μεσημέρι,τι στις 8 το βράδυκ.λ.π...εκεί λοιπόν έλεγε για αέρα στο χ/κ έντασης 2 μποφώρEdited by: Mitsaras "

Comment

• Eγω ειχα παρει πριν λιγο καιρο στις 8:15 και μου απαντησαν.
                    Στις 10:00 ημουν στο βουνο
                    Αλλα εχεις δικιο για την ωρα.Εγω ειμαι απο Πατρα και ειμαι πιο κοντα
                    Edited by: mokujin

Comment

• Πάντως τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν.Εκεί που πήγαινα 15 με 20 φορές το χρόνο για σκί,τώρα με τους αέρηδες να φανταστείς, ότι φέτος έχω πάει μόνο 2 φορές.Και το πρόβλημα δεν το έχω εγώ γιατί είμαι παντός καιρού, σαν super pouma,τό΄χει το χ.κ, που δεν μπορεί να λειτουργήσει.
                      Ξέρω ότι κάνω ένα άθλημα χειμερινό,άρα δεν περιμένω και τις καλύτερες συνθήκες για να πάω,..αλλά να μήν υπάρχει ένας τρόπος να μένει το βουνό ανοιχτό σε περίπτωση δύσκολων καιρικών συνθηκών,κάπως παράξενο μου φαίνεται.

Comment

• Έχεις δίκιο...αν περιμένουν στο ΧΚΚ να έχει ήλιο, δίχως ομίχλη και αέρα για να ανοίξουν πλήρως το χιονοδρομικό ζήτω που καήκαμε. Χειμερινό άθλημα είναι ήμαρτον, σπάνια θα υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες.
                        Επειδή ειλικρινά σπαστήκαμε χθες που κάναμε 400 km, πληρώσαμε 20 ευρώ ο καθένας για να κάνουμε τελικά snowboard στο μισό βουνό περιμένοντας 30 + λεπτά στο καρεκλάκι/πιατάκι κάθε φορά, τι καλά που θα ήταν να έβγαινε κάποιος απο το ΧΚΚ να μας έλεγε εδώ ή στο www.kalavrita-ski.gr ΓΙΑΤΙ δε λειτούργησε χτες καθόλου η Στύγα έστω και από τις 12-1 και μετά που οι άνεμοι είχαν πέσει; ...και μη μου πει κανείς οτι δεν είχαν πέσει γιατί δόξα το θεό έχουμε ανέβει πολλέεεεεεεεεεες φορές στο Χελμό και το χουμε δει το βουνό με διάφορες συνθήκες και γνωρίζουμε.
                        Λειτουργία με μειωμένη ταχύτητα ή με ένα καρεκλάκι άδειο, ένα γεμάτο δεν παίζει στο ΧΚΚ όπως παίζει απέναντι?????
                        Η αναξιοπιστία είναι κάτι που μπορεί να σπρώξει κόσμο μακριά απο το ΧΚΚ (απέναντι για να ακριβολογώ) και είναι πραγματικά κρίμα γιατί μας είχαν συνηθίσει αλλιώς τον τελευταίο καιρό...

Comment

• σημερα ηταν τελεια με την μαυρη στυγα να δινει ρεστα!

Comment

• Ξυπνάω στις 05:30, ο φίλος μου Μητσάρας που είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί είναι άρρωστος, φοβισμένος και εγώ από τα χτεσινά (Στύγα κλειστή, Αρτεμις κλειστή ως τις 13), λέω δεν βαριέσαι, πέσε και κοιμήσου μιας και ήμουν και ψιλοξενύχτης. Δε λέει να πας και να γυρίσεις άπραγος.

Κατά τις 08:15 ξυπνάω, βλέπω Παρνασσό 13/13. Το σκέφτομαι λίγο, και βουρ για Καλάβρυτα. Στις 09:00, έχω φτάσει Ελευσίνα, μπαίνω στο site του XKK, και βλέπω Στύγα - Αρτεμη ανοιχτές. Λέω μέσα μου ο Θεός είναι μαζί μου", οπότε η μεταβολή που φοβόμουν πως θα χρειαστεί να κάνω δεν έγινε. Και πράγματι, επρόκειτο για υπέροχη μέρα. Λίγος κόσμος για Κυριακή (μάλλον όλοι φοβήθηκαν τους χτεσινούς αέρηδες), ουρές μηδενικές σε Στύγα και Αρτεμη. Η μαύρη Στύγα όλα τα λεφτά, απάτητη είναι τελικά καλύτερη.

Οι πέτρες όμως, δυστυχώς είναι αυξημένες συγκριτικά με την Τρίτη που είχα ξαναπάει (και αν σκεφτούμε πως ενδιάμεσα χιόνισε, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα). Η Στύγα σήμερα, πέρα από τις γνωστές πέτρες στην πρώτη στροφή (και σε μήκος τουλάχιστον 300 μέτρων), είχε βγάλει και εκεί που ενώνεται με την Αρτεμη!. Η Ειρήνη επίσης γεμάτη πέτρες, ανησυχώ πολύ.

Εχω και μία ερώτηση. Σε ένα ανέβασμα, είδα έναν υπάλληλο του ΧΚ να μαζεύει με ένα φτυάρι χιόνι από ένα σημείο της στύγας, και να το βγάζει στην άκρη της πίστας. Το χιόνι αυτό είχε παντού κόκκινες κηλίδες. Ελπίζω να μην ήταν αίματα από κάποιο ατύχημα. Ξέρετε κάτι για τέτοιο περιστατικό?"
                            Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

• ατυχημα ηταν αλλα δεν ξερω κατι περισσοτερο!
                              edit:δες την τελευταια φωτο στο site,μαυρο πουλι,μαυρα νεα!Edited by: liapos7

Comment

• κατά τον δαίμονα εαυτού...

Comment

Working...
                                X