Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ο παρνασσος περσι λειτουργουσε με πολυ πολυ λιγοτερο χιονι και με σωστη σημανση και πολυ δουλεια δεν υπηρχε ουτε μια πετρα στις πιστες!!

μην ειμαστε υπερβολικοι λοιπον...
    ITS ALWAYS SNOWING SOMEWHERE..

Comment

• ΣΕ ΕΠΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ SNOWBUSER ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ, ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΧΚ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕΡΙΑ.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ.

Comment

• ...το ratrak πάντως πέρασε μπροστά από τη webcam...GET READY...!!!!!! [i]
        "
        It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• Σημερα οποιος ειδε απο την καμερα (Live) περναγε το εκχιονιστικο και καθαριζε το παρκινγκ.Χωρις να θελω να κατηγορησω κανεναν για παλιοτερα (ισως και να κανω λαθος) αυτες τις 2-3 μερες βλεπω καλυτερη ενημερωση απο το site.

Comment

• telika tha einai anixto tin kiriaki??

Comment

• αυριο θα μαθουμε[i]"
              ITS ALWAYS SNOWING SOMEWHERE..

Comment

• ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ [i]"

Comment

• Originally posted by rider

ο παρνασσος περσι λειτουργουσε με πολυ πολυ λιγοτερο χιονι και με σωστη σημανση και πολυ δουλεια δεν υπηρχε ουτε μια πετρα στις πιστες!!

μην ειμαστε υπερβολικοι λοιπον...
                  μαλιστα rider,αν εγω ειμαι υπερβολικος σε αυτα που γραφω,εσυ που συγκρινεις τα 2 αυτα χιονοδρομικα και ολες τις εργασιες και δουλειες που εχουν γινει και στα 2 και τις συνθηκες που ειχε το καθενα τι εισαι;Edited by: liapos7
                  μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Σήμερα το μεσημέρι άρχισαν να βάζουν τις άγκυρες.

Comment

• Χαλάρωσε ρε liapo.Κανείς δε μπορεί να πει ότι είσαι αρνητικός.Όχι εσύ.[i]Όσο για το πάτημα των πιστών,ας ανέβει κάποιος αύριο το πρωί να δει τι ωραίο που γίνεται το αφράτο χιόνι 45cm αφού πατηθεί.Ακόμα και τα πετροσκί λυπάσαι να δοκιμάσεις.Τα πατημένα 45cm είναι απλά ένα καλό υπόστρωμα για να κάτσει το χιόνι που θα πέσει αύριο Παρασκευή.Πέρισυ είχα πάει στον Παρνασσό και μπορώ να πω ότι ο κος Δρίβας και η Dream Team του είχαν κάνει φοβερή δουλειά σε ένα ανέτοιμο βουνό.Το μεσημέρι όμως οι πέτρες έκαναν πιο 'αισθητή' την παρουσία τους και ήταν αδύνατον να σημανθούν με αποτέλεσμα να πληγώνονται τα πέδιλα.Αυτό (χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των ανθρώπων του χιονοδρομικού ούτε και να ρίξω ευθύνες),σε έκανε να φύγεις με μια πικρία από την εξόρμηση σου στο βουνό.Και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι σε κάποιο σημείο της πίστας πρέπει να σταματήσω και να κόψω το ρυθμό μου για να αποφύγω πέτρες.Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου."
                      Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

• ορτσα τα πανιααααααααααααααααα!!

Σηκώστε τις άγκυρες και πετάξτε τις στα καλάβρυτα!!!

Comment

• Originally posted by mertix

Χαλάρωσε ρε liapo.Κανείς δε μπορεί να πει ότι είσαι αρνητικός.Όχι εσύ.[i]Όσο για το πάτημα των πιστών,ας ανέβει κάποιος αύριο το πρωί να δει τι ωραίο που γίνεται το αφράτο χιόνι 45cm αφού πατηθεί.Ακόμα και τα πετροσκί λυπάσαι να δοκιμάσεις.Τα πατημένα 45cm είναι απλά ένα καλό υπόστρωμα για να κάτσει το χιόνι που θα πέσει αύριο Παρασκευή.Πέρισυ είχα πάει στον Παρνασσό και μπορώ να πω ότι ο κος Δρίβας και η Dream Team του είχαν κάνει φοβερή δουλειά σε ένα ανέτοιμο βουνό.Το μεσημέρι όμως οι πέτρες έκαναν πιο 'αισθητή' την παρουσία τους και ήταν αδύνατον να σημανθούν με αποτέλεσμα να πληγώνονται τα πέδιλα.Αυτό (χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των ανθρώπων του χιονοδρομικού ούτε και να ρίξω ευθύνες),σε έκανε να φύγεις με μια πικρία από την εξόρμηση σου στο βουνό.Και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα ότι σε κάποιο σημείο της πίστας πρέπει να σταματήσω και να κόψω το ρυθμό μου για να αποφύγω πέτρες.Προτιμώ να κάτσω σπίτι μου.
                          Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε ..οταν ερθει η ωρα οι ανθρωποι θα ανοιξουνε αν βγουνε ..και πατησουνε τωρα που θα πατησουνε γιατι μπορει να βγει το ρατρακ να πατησει δεν σημαινει οτι θα ανοιξουν κιολας διοτι οπως εχω πει και σε αλλο ποστ ..θελει λιγο ακομα και ισως μας κανει το χατηρι ..σημερα αυριο ..παντως και να ανοιξουνε ...διοτι ερχονται χριστουγεννα ..μην αρχισετε την γκρινια για πετρες κλπ κλπ ...διοτι σιγουρα αυτο το χιονι ειναι λιγο ..."

Comment

• ...σωστός ο mertix... [i]
                            ...παρ' όλα αυτά προσωπικά πιστεύω (από το χθεσινό μήνυμα στο επίσημο site του ΧΚΚ και ταυτόχρονα από κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες μου) ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ορισμένες πίστες από τη μέση του ΧΚΚ και πάνω (Στύγα, Ειρήνη) να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μέσα στο ΣΚ...STAY TUNED...

...και σήμερα πάντως συνεχίζονται τα "πατήματα" των ratrak...
                            Edited by: loopman321 "
                            It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• αγαπητε mertix και λοιπα παιδια,το προβλημα που αντιμετωπιζουμε καθε χρονια εκανε παλι την εμφανιση του!οσοι μπαινουν στο φορουμ τουλαχιστον απο την αρχη της προιγουμενης σεζον (και ειδικα οι παλαιοτεροι) ξερουν για ποιο πραγμα μιλαω!οσο περνανε οι μερες σιγα σιγα θα φτασει στο αποκορυφωμα του!
                              παρακαλω να κανουμε ολοι μαζι λιγη υπομονη και θα δειτε ολοι ποσο γρηγορα θα ανοιξει το χιονοδρομικο.ο καιρος εχει κεφια,το χιονοδρομικο εχει;εδω θα ειμαστε να το δουμε!
                              μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Απότι φαίνεται, ο καιρός κάνει παπάδες
                                Και το χιονοδρομικό (λογικα) πρέπει να το ανοίξει όταν κρίνει ότι πρέπει να ανοίξει [i]

Να σκεφτούμε λίγο ότι άμα δεν ανοίξει χάνουνε λεφτα

Α στο site των καλαβρύτων βρήκα αυτό στην ενημέρωση:

13/12/2007 3:50:09 μμ Μετά τις τελευταίες χιονοπτώσεις, το κέντρο προετοιμάζεται για λειτουργία. Μείνετε συντονισμένοι για την ημερομηνία έναρξης...

Αυτά είναι...
                                Μακάρι να ανοίξει άυριο "

Comment

Working...
                                X