Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυτό το πράγμα με την έλλειψη ενημέρωσης μου διαλύει το νευρικό σύστημα..... Πέρισι είχαμε να λέμε για το ΧΚΠ και φέτος .... τι να πω τόσο πολυ μας καλοέμαθαν και παραπονιόμαστε για το ΧΚΚ...... Εγώ πάντως δεν θα ανέβω γιατί τέτοια αδιαφορία 10:00 το πρωί.....[i] Καμία ενημέρωση....."

Comment

• Τώρα μου είπε ο Αλεξ Μαρ ότι το απόγευμα θα ξέρουν αν θα ανοίξει τελικά η όχι..... Θα βγούν να μετρήσουν και αν έχει αρκετό χιονάκι για πάτημα θα το ανοίξουν..... Εμένα η ερώτηση μου είναι η εξής..... δεν είναι αρκετό αυτό....???? για την Δάφνη.....

<a href=http://img187.imageshack.us/my.php?image=imagelv8.jpg" target="_blank"></a>"

Comment

• Ποιο απογευμα ? Εχουμε αγωνια..

απ'οτι βλεπω στο site του Χ/Κ βαζει συνεχεια χιονακι πανω, λογικα θα ανοιξει μεσα στο ΣΚ.
        ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Comment

• ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΧΚΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΗ ΧΙΟΝΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ 10 - 15 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ?

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ.

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΕΕΕΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΠΑΤΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ [i]"

Comment

• [i]

Ευκαιρία να αράξουν νομίζω κρίμα...... Τέτοιο βουνό...."

Comment

• υπομονή... δεν απαντάνε εάν δεν είναι γεγονός το άνοιγμα του κέντρου . εν τω μεταξύ πάνω συνεχίζει να ρίχνει μπόλικο πράμα

Comment

• Οταν εκλεισαν φετος τα Καλαβρυτα ειχαν το μισο χιονι απο αυτο που βλεπω σημερα απο τις καμερες...

Γιατι δεν το ανοιγουν γαμωτο????[i]

Το κοβω να τρεχουμε ολοι προς Παρνασσο μερια!"

Comment

• Χεστηκαν για εμας γενικως! Μη κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις!
                  ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Comment

• Mόλις μίλησα με το κατάστημα Ski Bill στα Καλάβρυτα. Αυτός που απάντησε ήταν κατηγορηματικός: Δεν θα λειτουργήσει το χιονοδρομικό το ΣΚ.

Μόνο και μόνο που το χιονοδρομικό δεν έχει ενημερώσει από το πρωί ότι δεν θα λειτουργήσει δείχνει απλά πως κάτι προσπαθεί να κρύψει... (το ότι δεν θα λειτουργήσει για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από αυτόν της έλλειψης χιονιού ίσως; Λέω τώρα...)
                    Το snowboard δεν είναι cool...

Comment

• egw milhsa me ena filaraki sto klaoudato ,,kai mou leei den mporw na katalabw giati den anoigoune aurio ta kalabryta ,edw mallon 8a anoiksei to mainalo me 15 cm !!!! (mono to baby) kai ta kalabryta ????????

ti ginetai re paidia ,,mhpws prepei na analabei o drivas ???

Comment

• Aμα δεν θέλουν οι τύποι εκει να το ανοίξουν και 1 μετρο να ρίξει.....

Αντι να παραδειγματίζονται απο το ΧΚΠ αυτοι κάνουν το αντίθετο.
                        Και μετά θα συγκαλόυν συμβούλια για την οικονομική κρίση που αντιμετόπισαν φέτος τον Χειμώνα!

Οι ξενοδόχοι και οι λοιποί επαγγελματίες που ζούν απο το ΧΚ δεν κάνουν τίποτα?
                        KeEp On RiDe!

Comment

• Παίδες δεν ανοίγει το ΧΚΚ κατά 99.999999999%..... Θα πρέπει να κοιμηθεί ο θεός για να γίνει κάτι τέτοιο........... Είμαστε για ΧΚΠ.....

Comment

• ελατε ολοι στον παρνασσο το σκ θα εχει και πουδριτσα !

Comment

• Ρε παιδια, μην λυσατε..Λετε αν ειναι ετοιμοι.. Να μην ανοιξουν? Ελεος..Τοσο αφελεις τους εχετε? Και μενα η ζωη μου ειναι το σκι και ιδιαιτερα ο χελμος μας..
                              Αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Ειναι κριμα..Οσο και εσεις αλλο τοσο και εγω, και ολοι μας θελουμε να ανεβουμε..Οταν θα ειναι ετοιμοι..θα μας το πουν..Φετος ηταν ο χειροτερος χειμωνας...Καντε υπομονη αν ειναι ετοιμο να ανοιξει ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ..
                              Φιλικα,
                              Κωνσταντινος

Μακαρι να τα πουμε ολοι επανω..
                              Invisible...

Comment

• Ρε Κώστα δεν είπαμε ότι δεν θα ανοίξει αν μαζέψει το απαραίτητο χιόνι..... Για αυτό το ΣΚ δεν θα ανοίξει...... Από βδομάδα που θα έχουμε όπως όλα δείχνουν και νέα επιδείνωση του καιρού μπορεί να βάλει κι'αλλο χιονάκι και να ανοίξει ....Αλλά αυτό το ΣΚ μάλλον απίθανο.....[i]

"

Comment

Working...
                                X