Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ....πάντως, η φοιτητική έκπτωση τις καθημερινές, είναι πάρα πολύ γενναία......
    ...ticking away, the moments that make up a dull day...

Comment

• θα φέρει πολλούς φοιτητές στα χιονοδρομικά.
      Ειδικά όταν η πλειοψηφία το πέρνει τελείως στην πλάκα.

Θα φέρω πελατεία!! [i]"

Comment

• Θα έπρεπε να υπάρχει φοιτητική έκπτωση και τα Σ/Κ. Όχι τόσο γενναία βέβαια αλλά πχ ένα φοιτητικό της τάξης των 18 ευρώ το Σ/Κ νομίζω θα ήταν ότι έπρεπε.
        Να θυμίσω ότι πέρσι ο Παρνασσός είχε φοιτητικό 20 τα Σ/Κ και 8 τις καθημερινές.
        Είμαι φοιτητής, φαίνεται έτσι;;; [i]"
        To ski or not to ski?

To ski υποθέτω...

Comment

• Στο βουνό πάντως φαίνεται να χιονίζει... Βάση της προηγούμενης φώτο, το ύψωμα που έχει στην κορυφή του τα 5 ελατάκια, έχει αρχίσει και καλύπτεται με λευκό πέπλο... [i]"

Comment

• η καθαρη χιονοπτωση ειναι μαλλον καμια 100αρα μετρα ψηλοτερα παο την καμερα δηλαδη πανω απο τα 1950 ριχνει αλλα οχι και πολλα πραγματα ακομα
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• H φοιτητικη εκπτωση ειναι φοβερη....θα γραψουμε πολλα km εκει πανω

Comment

• Originally posted by generi
                θα φέρει πολλούς φοιτητές στα χιονοδρομικά.
                Ειδικά όταν η πλειοψηφία το πέρνει τελείως στην πλάκα.

Θα φέρω πελατεία!! [i]
                εεεμμμ...κατα προτίμηση φοιτήτριες..."
                ...egoism dictates human relations...

Comment

• Originally posted by liapos7
                  εγω εχω αλυσιδες πιο μικρες σε παχος γιατι το αμαξι ειναι σαυρα,πηρα αυτες γιατι οι κανονικες αλυσιδες βρισκουν στον θολο μεσα στο φτερο.τα spikes spider τι λενε απο κρατημα;καλυτερα,ισα ή μουφα σε σχεση με αλυσιδες;
                  καλα,ο δρομος για χιονοδρομικο ειναι σκετη ειδικη!θυμαμαι τα τελευταια 2 χρονια οταν πλησιαζουμε στο τελος της σεζον και ο δρομος ειναι στεγνος η αναβαση ειναι σκετη απολαυση (για να μην πω τπτ αλλο που αρχιζει απο καυ και τελειωνει σε λα)!
                  Γιωργο θα ξερεις βεβαια τον κανονα που λεει πως οτι πληρωνεις παιρνεις.η πιο ακριβη αλυσιδα κοστιζει 100-150 ευρα.τα spikes spider ξεκινανε απο 500 ευρα και φτανουν τα 750-800 ευρα αναλογα τις διαστασεις ελατικων ζαντων.καλα για την τοποθετηση δεν το συζηταμε ετσι;εγω χρονομετρημενο εκανα και για τα δυο ακριβως μισο λεπτο.και δεν κολλας ΠΟΥΘΕΝΑ!!

ασε που ειναι ειδικα για αυτοκινητα σαυρες οπως το δικο σου και το αλλο δικο μου[i]
                  οι τιμη που ρωτησα για το focus που εχει 17αρες ειναι στα 600 ευρα.περυσι ρωτησα τωρα φετος δεν ξερω αν εχει αλλαξει τιποτα
                  Edited by: skimad "
                  la grave....

Comment

• Εγώ πάλι πήρα τα <a href=http://www.weissenfels.com/c&#111;ntent/view/full/739" target="_blank">weisssock </a> από autoplus με 49 ευρώ (προσφορά από πέρσι), για τα οποία έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Ο τύπος εκεί προσπαθούσε σώνει και καλά με πολύ γελοίο τρόπο να μου πασάρει αλυσίδες, αλλά λόγω αλουμινένιας ζάντας και χαμηλού προφίλ (215/45/17) ο κατασκευαστής τις απαγορεύει.
                    Φυσικά η απόλυτη λύση είναι τα spikes spider, αλλά δεδομένου ότι δε μένω στα Καλάβρυτα και θα τα χρειαστώ 2,3 αντε 4 φορές τη σεζόν, δε με συμφέρει η επένδυση.

Είμαστε λίγο εκτός θέματος με τις καπότες και τις αλυσίδες, το ξέρω."
                    To ski or not to ski?

To ski υποθέτω...

Comment

• λοιπον,αποφαση της τελευταιας στιγμης!φευγω σε καμια ωρα για καλαβρυτα!δεν παιρνω σανιδι μαζι κι ελπιζω να μην το μετανιωσω!μονο μπουφανακι γαντια και μποτες!φωτο θα βγαλω αλλα με το νοκια Ν95 που εχει 5mp καμερουλα!
                      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• stis 10 to brady!??!? τι να κανεις αγόρι μου εκεί πάνω?!?!!? Παναγία μου!!!

papapa δεν μου λες τα εχεις δοκιμάσει αυτά τα weissock? Γιατι εγώ δεν τα θελω για 3-4 φορες.. αλλα για 20-30 [i]"

Comment

• Originally posted by liapos7
                          λοιπον,αποφαση της τελευταιας στιγμης!φευγω σε καμια ωρα για καλαβρυτα!δεν παιρνω σανιδι μαζι κι ελπιζω να μην το μετανιωσω!μονο μπουφανακι γαντια και μποτες!φωτο θα βγαλω αλλα με το νοκια Ν95 που εχει 5mp καμερουλα!
                          Ωραιος!!!!
                          Αν δεν είχα οικογενεια θα σε ακολουθουσα....
                          Παρεπιμπτωντος το Ν95 θελω να αγορασω και εγω.είναι καλό?

Comment

• καλα τώρα δεν σου απαντάει.. Από αύριο [i]"

Comment

• Παω και εγω πανω για ανταποκριση. (με σανιδα)

www.tattoos.gr

Comment

• Τι γίνεται εκεί πάνω ρε παιδιά;

Βρέχει ή χιονιζεί;

Κανα νέο;

Κάτι, οτιδήποτε, μια πληροφορία;
                                Η απλότητα της πολυπλοκότητας και η πολυπλοκότητα της απλότητας

Comment

Working...
                                X