Ρε skimad,πότε έβγαλες αυτές τις φωτογραφίες και γω δεν σε πήρα χαμπάρι;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ
Collapse
X
-
...να πώ και 'γώ λίγα πράγματα...
Περιμένουμε 2 ολόκληρους μήνες να 'ρθεί το χιόνι. Καθημερινά εναλάσσονται οι συζητήσεις για τις προγνώσεις, τις εκτιμήσεις, τα ύψη του χιονιού, την ανυπομονησία κτλ. Και ξαφνικά το χιόνι έρχεται. Πάμε λοιπόν, πρώτη μέρα, άρχοντες, γυρνάμε και ξεκινάνε καινούργια τροπάρια. Το χιονοδρομικό θέλει νέους αναβατήρες, θέλει μεγαλύτερο πάρκινγκ, θέλει καλύτερη διαχείρηση, θέλει καλύτερο επικοινωνιακό πλαίσιο, θέλει θέλει θέλει. Πράγματι θέλει κ;αι θέλει και πολλά αλλά αντί να αναλώνετε το χρόνο σας παλευοντας να πείσετε τους ηγέτες του ΧΚΚ να δώσουν τα άπειρα εκατομμύρια ευρώ, ζητήστε να γίνει προσπάθεια να λυθούν απλούστερα προβλήματα, που είμαι σίγουρος ότι όλοι διαπιστώσατε το Σ/Κ όπως:
1.)Το πάρκινγκ γεμάτο 20 πόντους πούδρα χιόνι, τα αυτοκίνητα έβαζαν αλύσιδες για 2 μέτρα να παρκάρουν, κολλούσαν, έβριζαν, κλείναν το δρόμο.
2.)Οι πίστες, γεμάτες πούδρα λές και είσαι σε απάτητο, άθλια κατάσταση (μου θυμίζει τις πίστες τον Απρίλιο στις 12 το μέσημέρι που είναι σα χωράφια)
3.) Δεν υπήρχαν μέσα στις πίστες ξέμπαρκες απλά πετρούλες, ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΤΡΩΝΕΣ, χωρίς καμία επισήμανση
4.) ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.
Δεν έχω καμία διάθεση για μιζέρια, μπιχτές, και στενοχώριες, απλώς ξαφνιάζομαι να βλέπω τέτοια πράγματα κυρίως από ένα χιονοδρομικό που έχει πολύ μέγαλη εμπειρία.
Πράγματι, εντυπωσιάστηκα από τη διαπλάτυνση της Στύγας, μα πιο πολύ από τη νέα πίστα της ?γκυρας , διότι κατεβαίνεις και νιώθεις ότι είναι ατέλειωτη για τα Ελληνικά δεδομένα.
Υ.Γ skimad, στη δεύτερη φωτό στην αναμονή της Στύγας, είμαι αριστερά με το κόκκινο μπουφάν. Τελικά, πρέπει να φωνάζουμε όλοι ''Κανείς από snowreport, OEO???Edited by: dipanou...ticking away, the moments that make up a dull day...
Comment
-
Να καταθεσω και εγω τη δυσαρεστη εμπειρια μου απο τη Σαβατιατικη βολτα στο ΧΚΚ.
α)Εβαλα αλυσιδες για πεντε μολις μετρα και τις εβαλα στο παρκινγκ αφου ειχα κολλησει ..με το φοβο οτι δε θα μπορουσα να φυγω..
β)ΑΠΙΣΤΕΤΗ ομιχλη εβλεπες μονο στα δυο μετρα..
γ)Κοτρωνες στη πιστα και χωρις σημανση..
δ)Απατητο λες και εκανα snow σε χωραφι που περασε τρακτερ..
ε)Και το πιο δυσαρεστο για μενα τρακαρα στη δεξια κλειστη στροφη εκει που εχει πεσει το οδοστρωμα....
Νομιζω οτι το ΧΚΚ δε με παει..η ηταν γκαντεμικο το Σαββατο..ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..
Comment
-
Την Κ.Δευτερα παιδια δυστηχως οι περισσοτερες πιστες ηταν απατητες ακριβως σαν χωραφι. Υπηρχαν πετρες, σε λιγα σημεια τις ειχαν επισημανει...Δυστηχως πολλα σημεια τα ειχαν αφησει ετσι κ πανε τα πεδιλα..
Να ρωτησω..Στο παρνασσο βρε παιδια γιατι ολες μα ολες τις πετρες τις επισημαινουν? Γιατι να μη γινει κ εδω στο χελμο μας? Γιατι να μη στρωνονται οι πιστες μας κ εδω οπως στο παρνασσο? Εκφραζω το παραπονο πολλων φιλων κ οχι μονο το δικο μου..Invisible...
Comment
-
Τη δευτέρα είχε όντως αρκετές πέτρες χωρίς σηματοδότηση και μόνο σε ένα σημείο είδα πασσάλους.Πραγματικά ήταν η πρώτη φορά που μετάνιωσα που δεν έχω 2ο ζευγάρι πέδιλα.Από στρώσιμο δεν έχω παράπονο αν και κατέβηκα μόνο Θέτιδα1 και 2 και Στύγα.Για τις άλλες πίστες δε μπορώ να ξέρω.Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες
Comment
-
Βαριεμαι να ασχολουμαι με τα ιδια και τα ιδια προβληματα.ξερετε,ειναι σαν τον βιασμο που αν δεν μπορεις να τον αποφυγεις πρεπει να τον απολαυσεις.Ωρα ειναι λοιπον να βαλουμε μπροστα τη διαθεση μας να απολαυσουμε το βουνο γιατι δεν το κοβω να εχουμε μπροστα μας πολλα σ/κ.
Comment
-
Depeche7 τα εχω περασει κι εγω ΟΛΑ αυτα που εγραψες μονο που σε παλιοτερη μου επισκεψη το δικο μου τρακαρισμα μου στερησε ολοκληρη σεζον!ελπιζω να μην χτυπησες (πανω απ'ολα η υγεια μας φιλε) και να ξαναβρεθεις γρηγορα στο βουνο το οποιο θα σου χαρισει μεγαλες και πολλες χαρες ωστε να δουμε αν ηταν γκαντεμικο το σαββατο αυτο!
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχουμε πολλα σ/κ μπροστα μας οποτε ας χαρουμε το βουνο μας οσο μπορουμε!Edited by: liapos7μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment

Comment