Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N.G.K δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες,ισως λιιιγο να πειραζει καποιους ο τροπος που τα γραφεις.σε καμια περιπτωση ομως δεν παιρνουμε κεφαλια εδω!

Τεο μου αν διαβασες το ποστ μου θα ειδες την τελευταια προταση,οση κι αν ειναι η ταλαιπωρια,οση κι αν ειναι η κουραση και αναμονη στην ουρα και άλλα πολλα και διάφορα παλι καλαβρυτα θα παω!δεν μπορουμε σε καμια περιπτωση να συγκρινουμε τα δυο αυτα χιονοδρομικα,απλα ειπα αυτο που βλεπω,οτι στις ουρες που εχει ο παρνασσος τα πραγματα κινουνται λιγο πιο γρηγορα σε σχεση με καλαβρυτα,οχι οτι δεν εχει καθολου ουρες!

παιδες η Στυγα μας ειναι μια και μοναδικη,δεν μπορουμε ομως οταν ειναι κλειστη να βγαζουμε το βουνο αχρηστο!υπαρχουν κι αλλες πιστες πχ φετος προβλεπω η μαυρη αγκυρα να κλεβει την παρασταση,θα εχουμε και το παρκο που δεν ειχαμε τοσο καιρο,εχουμε και μια διαδρομη που ειδα το καλοκαιρι (επιτρεψτε μου για την ωρα να την κρατησω κρυφη μεχρι να πεσουν τα πρωτα χιονια για να δω αν οντως μπορουμε να την εκμεταλευτουμε... Τεο κι οποιος αλλος καταλαβε,λεω για την διαδρομη απο τις μπαρες/αλυσιδες εως το παρκινκ!)
    ας πεσουν τα χιονια και θα περασουμε καλα και φετος με υγεια πανω απ'ολα για ολους για να τα χαρουμε!

edit: N.G.K χρονια σου πολλα [i]Edited by: liapos7 "
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Liapo το αχρηστο ελπιζω να καταλαβες πως το εννοω....
      Εννοειτε πως η Στυγα ειναι μια και μοναδικη και πως δεν την αλλαζω με τιποτα
      Θελω να πω πως οταν δεν δουλευει η Στυγα μετα τι σου μενει να κανεις,, μονο η Αγκυρα και ο Αχιλλεας.
      Ολα αυτα για τουλαχιστον μεχρι την προηγουμενη σεζον.
      Γιατι φετος το βουνο εχει φορεσει τα καλα του
      Ας πεσουν συντομα τα χιονια να το δοκιμασουμε κιολας...

Comment

• Originally posted by instructor
        μα νομιζω πως οι περισσοτεροι που παμε καλαβρυτα ειναι γιατι αγαπαμε το βουνο και οχι η υποδομη κλπ...για αυτο εκει θα καταληγουμε ειτε μας εκνευριζει το λιφτ της στυγας ειτε οχι...!

ακριβως αυτο

εδω πεφτει η 300 αρα για την ετησια καθε χρονο κ ας μην κανω αποσβεση

οποτε φετος που εγιναν και τοσες προσπαθειες στο βουνο ποιος μας πιανει[i]Edited by: mkmk "
        ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

• Originally posted by liapos7
          Τεο μου αν διαβασες το ποστ μου θα ειδες την τελευταια προταση,οση κι αν ειναι η ταλαιπωρια,οση κι αν ειναι η κουραση και αναμονη στην ουρα και άλλα πολλα και διάφορα παλι καλαβρυτα θα παω!δεν μπορουμε σε καμια περιπτωση να συγκρινουμε τα δυο αυτα χιονοδρομικα,απλα ειπα αυτο που βλεπω,οτι στις ουρες που εχει ο παρνασσος τα πραγματα κινουνται λιγο πιο γρηγορα σε σχεση με καλαβρυτα,οχι οτι δεν εχει καθολου ουρες!

Και ποιός σου είπε ότι διαφωνούμε...?[i] Συμπλήρωση έκανα...

Originally posted by liapos7
          παιδες η Στυγα μας ειναι μια και μοναδικη,δεν μπορουμε ομως οταν ειναι κλειστη να βγαζουμε το βουνο αχρηστο!υπαρχουν κι αλλες πιστες πχ φετος προβλεπω η μαυρη αγκυρα να κλεβει την παρασταση,θα εχουμε και το παρκο που δεν ειχαμε τοσο καιρο,εχουμε και μια διαδρομη που ειδα το καλοκαιρι (επιτρεψτε μου για την ωρα να την κρατησω κρυφη μεχρι να πεσουν τα πρωτα χιονια για να δω αν οντως μπορουμε να την εκμεταλευτουμε... Τεο κι οποιος αλλος καταλαβε,λεω για την διαδρομη απο τις μπαρες/αλυσιδες εως το παρκινκ!)
          ας πεσουν τα χιονια και θα περασουμε καλα και φετος με υγεια πανω απ'ολα για ολους για να τα χαρουμε!

Συμφωνούμε πάλι... και μιας και πλησιάζουμε... ένα δείγμα πάλι... από το ΧΚΚ...

Αν λοιπόν η Νεφέλη (Στυγα 2) είναι off... και δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό...

... Επιλέγουμε... ή αυτό.... (Ειρήνη...)

... ή αυτό... (Αντιγόνη...)

Ενναλακτικά... αν μαθαίνετε σε κάποιον ... απο την ’ρτεμις... αριστερά... όλη την τραβέρσα... και συνέχεια από την μέση της Νεφέλης... (Στυγα 2)

δλδ... αυτό...

Υπομονή... τα χιόνια είναι κοντά...

"

Comment

• Originally posted by mokujin
            Θελω να πω πως οταν δεν δουλευει η Στυγα μετα τι σου μενει να κανεις,, μονο η Αγκυρα και ο Αχιλλεας.
            Φίλε mokujin είναι καλές και αυτές οι 2 πιστες.Δε ν ξέρω αν κάνεις SB ή SKI αλλά και οι 2 είναι πίστες που όποιο κι αν είναι το επίπεδό σου, σου προσφέρουν ποικιλία δυσκολίας αλλά και δυνατότητα βελτίωσης της τεχνικής σου.Ειδικά η ’ρτεμις 2 είναι μια αγωνιστική πίστα την οποία αν μάθουμε όλοι να κατεβαίνουμε σωστά, θα μας αφήνει πολύ δυνατές συγκινήσεις.’σε που μέσα σε 1 ώρα, αν δεν έχει πολύ ουρά στην άγκυρα,μπορείς να κάνεις 6-7 κατεβασιές. Edited by: mertix
            Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

• Originally posted by mertix
              Originally posted by mokujin
              Τώρα όσο για το απάτητο της Στύγας, αυτό ναι,πραγματικά αξίζει,αλλά προσωπική μου άποψη (μπορεί και λανθασμένη) μόνο το 5% των χιονοδρόμων του ΧΚΚ μπορεί να τσουλήσει με αξιοπρέπεια πάνω σε αυτό.

Το μοναδικό αρνητικό όταν κλείνει η Στύγα είναι οτι υπάρχει μεγαλύτερος συνωστισμός στα άλλα lift,αλλά αν είναι καθημερινή,αυτό δε μας απασχολεί καθόλου.Σίγουρα η Στύγα είναι η καλύτερη πίστα τουριστικού σκι στην Ελλάδα.Αλλά όσον αφορά στην ποικιλία,το βουνό μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα σε όλη την Ελλάδα ακόμα και με τη Στύγα κλειστή.Φτάνει να θέλουμε εμείς να το εξερευνήσουμε.
              Της υπολοιπες πιστες του ΧΚΚ φιλε metrix της ξερω παρα πολυ καλα.
              Με οσα λες παραπανω απαντησες σε αυτο που ειχα πει

Comment

• μου φαίνεται η έλειψη χιονιού μας έχει κάνει οξύθυμους! [i] υπομονή και τα χιόνια έρχονται...."
                In snow we trust...

Comment

• ισως μερικες φορες να εχουμε εντονο υφος αλλα κανεις δεν μπαινει να γραψει με σκοπο να τσακωθει.τις περισσοτερες φορες γραφουμε ακριβως τα ιδια πραγματα με διαφορετικο ομως τροπο!

Τεο στο τελευταιο βιντεο (περα απο τις ικανοτητες σου σαν δασκαλος) ξεχωρισα εναν φιλο μου αναμεσα στα ατομα που ειναι τριγυρω!εχει πλακα να βλεπεις τον εαυτο σου ή καποιον φιλο/γνωστο σε βιντεο που εχει τραβηξει αλλος!Edited by: liapos7
                  μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• εννοείται οτι δεν έρχεται κάποιος εδώ για να τσακωθεί φίλε liapos! δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτοού του forum...

ρε γμτ κάτι άλλο που παρατήρησα!άσχετο*

στο skireport την άλλη βδομάδα δείχνει το fl να ανεβαίνει στα 3500μ ??!!

wtf? που θα πάει αυτή η κατάσταση?αρχίζω και ανησυχώ!!
                    In snow we trust...

Comment

• Παιδιά,σχετικά με το τελευταίο μου post θα συμφωνήσω με το Γιώργο ότι όλοι εννούμε πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα απλά τα γράφουμε με διαφορετικό τρόπο.Εξάλλου το επισήμανε και ο φίλος mokujin ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα.Εγώ μόνο μια μικρή ένσταση είχα στο ότι το βουνό έιναι αχρηστο χωρίς τη Στύγα, το οποίο όμως και ο mokujin δεν εννοούσε πραγματικά (απλά το έγραψε μόνο και μόνο για να δώσει έμφαση).Το καλό όμως είναι που έγραψα στπ ποστ ''....δεν ξερω αν κάνεις SB ή SKI μπλα-μπλα...' .Μα καλά,πόσο γκαβός μπορω να είμαι!!!! .Ένα signature NAAAAA (μετά συγχωρήσεως[i])με τη σανίδα του έχει βάλει ο άνθρωπος.Τί άλλο να κάνει δηλαδή για να δηλώσει οτι κάνει SB????!!!

Edited by: mertix "

Comment

• Originally posted by indyoner

ρε γμτ κάτι άλλο που παρατήρησα!άσχετο*

στο skireport την άλλη βδομάδα δείχνει το fl να ανεβαίνει στα 3500μ ??!!

wtf? που θα πάει αυτή η κατάσταση?αρχίζω και ανησυχώ!!

Χάλια μαύρα.Να δούμε τι θα πει και ο Σάκης αύριο!!!!

Comment

• Σαν να μαζευτηκαμε αρκετοι Πατρινοι...δεν κανονιζουμε καμια συναντηση; [i]"

Comment

• Originally posted by Spyros87
                            Σαν να μαζευτηκαμε αρκετοι Πατρινοι...δεν κανονιζουμε καμια συναντηση; [i]
                            μεσα.που και ποτε"
                            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Παιδια δεν εχω σκοπο να τσακωθω με κανεναν,ουτε εχω να χωρισω κατι με κανενα απο τα παιδια...
                              Το αχρηστο δεν το εννοω,Αν το προσεξατε το εβαλα σε εισαγωγικα.Για μενα τα Καλαβρυτα ειναι the best και μετα η Βασιλω!!!!
                              Αλλωστε ολοι ενα πραγμα θελουμε...........ΧΙΟΝΙ...
                              Συνχωρεστε με για το αν παρεξηγηθηκα....

Comment

• Να κανονισετε και ειμαι μεσα.......

Comment

Working...
                                X