Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Να και κάτι ακόμα ποιό καλό......Για να δούμε......Πάντως απ'ότι ξέρω αν βάλει καλό χιονάκι θα τσουλίσουμε αυτό το ΣΚ

<a href=http://freemeteo.com/default.asp?pid=68&amp;lang=1&amp;lcS=3&amp;gid=26 4570" target="_blank">http://freemeteo.com/default.asp?pid=68&amp;lang=1&amp;lcS=3&amp;gid=26 4570</A>

"

Comment

• ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... [i]

"

Comment

• alex όπως ξέρουμε καλά το site που δίνεις συνήθως δίνει κακοκαιρίες που ποτέ δεν έρχονται με τη σφοδρότητα που περιγράφει.Ένα άλλο αξιοσημείωτο όμως για αυτό το site είναι πως όταν πέφτει μέσα στο ότι θα χιονίσει,προβλέπει λιγότερους πόντους από όσους τελικά ρίχνει.Μπορεί δηλαδή να προβλέψει 10 αλλά το βουνό να βάλει πολύ παραπάνω.Η προσωπική μου άποψη είναι οτι αυτή η βδομάδα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους.Βέβαια αν λάβουμε υπ'όψιν το site του Teo....άσε... [i] .... ας μην το λάβουμε υπ'όψιν...όλο αυτό το χιονόνερο θα ρίξει απλά την ταφόπετρα για φέτος.Πάντως τα πέδιλά μου έχουν βγει κλαψιάρικα σαν του skimad και δε μου αφήνουν περιθώρια για απαισιοδοξία.Μέχρι και κρεβατομουρμούρα μου κάνουν.Οπότε σκεφτόμαστε θετικά........και είδωμεν. "
        Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

• Το χ/κ Καλαβρύτων μόλις χιονίσει (επαρκώς) θα λειτουργήσει.

Comment

• Προεδρε ποτε θα σε δουμε απο κοντα?????????

Comment

• μαλλον με τα τελευται στοιχεια θα ριξει κανα μισο μετρο
              σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Μάλλον με τα τελευταία στοιχεία, μούφα μου μυρίζει.Το πρωί σ την webcam ο καιρός ήταν φορτωμένος του κερατά, ενω τώρα στις 17.00 έχει βγει ενας ήλιος ναααααααααααααααα (με το σ υμπάθειο).

Comment

• Originally posted by kostakiskal
                  Μάλλον με τα τελευταία στοιχεία, μούφα μου μυρίζει.Το πρωί σ την webcam ο καιρός ήταν φορτωμένος του κερατά, ενω τώρα στις 17.00 έχει βγει ενας ήλιος ναααααααααααααααα (με το σ υμπάθειο).
                  me lene xrhsto argyropoylo esena pvw se lene mhpvw kosta krompa
                  σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Eτσι με λένε.Λένε και τον πατέρα σου παναγιώτη μήπως;

Comment

• Που είσαι ρε skimaaaaaaaaaaad!!!Πλακώνουν τα χιόοοοοοονιααααα!

Comment

• Originally posted by καλαματιανος
                        Originally posted by kostakiskal
                        Μάλλον με τα τελευταία στοιχεία, μούφα μου μυρίζει.Το πρωί σ την webcam ο καιρός ήταν φορτωμένος του κερατά, ενω τώρα στις 17.00 έχει βγει ενας ήλιος ναααααααααααααααα (με το σ υμπάθειο).
                        me lene xrhsto argyropoylo esena pvw se lene mhpvw kosta krompa
                        nai θα ξερεις απο τριοδο ε [i]"

Comment

• το εστρωσε στην βαθια λακκα αυριο τα καλυτερα

Comment

• ...κάτι γίνεται...οι πληροφορίες μου λένε ότι αν ρίξει τόσο ώστε να καλυφθούν τα κενά στις πίστες, το Χ.Κ.Κ. θα ανοίξει πάλι...για να δούμε... [i]"
                            It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• Πάντως έχει πολυ αέρα...
                              Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

• Originally posted by loopman321
                                ...κάτι γίνεται...οι πληροφορίες μου λένε ότι αν ρίξει τόσο ώστε να καλυφθούν τα κενά στις πίστες, το Χ.Κ.Κ. θα ανοίξει πάλι...για να δούμε... [i]

Και γω έτσι ξέρω..... Μακάρι να ανοίξει για λίγο ακόμα.... Εχουν χαθεί και πολλά χρήματα φέτος.... Ευκαιρία για ρεφάρισμα .... Αν ανοίξει το ΣΚ έφυγα σφαίρα ....Τους ανέμους φοβάμαι λίγο...."

Comment

Working...
                                X