Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέο μέλος - Καιροσχόλια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καλωσηλθες και απο μενα... αχ βρε κελλυ.... οι μπαμπιδες γιορταζαν το σαββατο..... εμ τετοια λαθη.....
    ειμαι ευτυχισμενη ειναι χειμωνας!!!!!!!!

Comment

Καλώς όρισες και μακάρι να φέρεις χιόνια στα δυτικά επιτέλους [i]"
      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Ευχαριστώ παιδιά αν και για το γουρλής δεν ξέρω. Το φλουρί δεν μου έχει πέσει ποτέ, μου κλέψαν και την μελόντικα που λέι και η διαφήμιση[i]. Τέλος πάντων θα δείξει. Από βδομάδα τα καλύτερα!!!!!!!!"

Comment

Καλώς ήρθες και χιόνια πολλά[i]

(Απ' του χρόνου, να συννενοούμαστε, τώρα μπαίνει η άνοιξη!)"
          SNOWTIME!!!!

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ!!!

Comment

αστραπο μου αρεσεις!!!!!!!!! τι σχεση εχει ο ανθρωπος με τα δυτικα μας???????? αχ... η ελπιδα πεθαινειπαντα τελευταια! αλλα μη δεις και συ ανθρωπο... αμεσως να του την πεσεις απο αριστερα...
            ειμαι ευτυχισμενη ειναι χειμωνας!!!!!!!!

Comment

ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΧΙΟΝΟΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

καλως τον!!!
                ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Working...
                X