Λοιπόν........Μετά από 2 χρόνια που παρακολουθώ την λίστα αποφάσισα σήμερα να γίνω κι εγώ ενεργό μέλος της παρέας. Με λένε Χάρη, είμαι 29 χρονών και μένω στο Ντράφι (πρόποδες Πεντέλης, Υ=340μ). Ως αναφορά την σχέση μου με τον καιρό, δεν το έχω ψάξει από πότε έφαγα τέτοιο κολλημα με τα χιόνια και τις καταιγίδες αλλά το σίγουρο είναι ότι όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ με συναρπάζουν.
Συγχαίρω τα παιδιά που δίνουν τις προγνώσεις τους στο φορουμ όσο επιτυχημένες ή μη κι αν είναι και θα ήθελα κάποια στιγμή να τους γνωρίσω και από κοντά.
Τώρα ώς αναφορά τα του καιρού, το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως επειδή τα πάντα στην φύση είναι θέμα ισορροπιών, δεν μπορεί παρά κάτι καλό να μας επιφυλάσει η συνέχεια για να ισορροπήσει τα όσα περίεργα μας έχει κάνει φέτος ο καιρός.
Αυτά και καλώς σας βρήκα
Συγχαίρω τα παιδιά που δίνουν τις προγνώσεις τους στο φορουμ όσο επιτυχημένες ή μη κι αν είναι και θα ήθελα κάποια στιγμή να τους γνωρίσω και από κοντά.
Τώρα ώς αναφορά τα του καιρού, το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως επειδή τα πάντα στην φύση είναι θέμα ισορροπιών, δεν μπορεί παρά κάτι καλό να μας επιφυλάσει η συνέχεια για να ισορροπήσει τα όσα περίεργα μας έχει κάνει φέτος ο καιρός.
Αυτά και καλώς σας βρήκα

Comment