τι να στρωσει και να στρωσει το τρωει ο νοτιας
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ξεκίνησε να χιονίζει
Collapse
X
-
...πρέπει να ξέρεις ότι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ χιονοπτώσεις γίνονται όταν έχει ΝΟΤΙΑ, ο Βοριάς κάνει καλό να υπάρχει εκ των υστέρων προκειμένουν να συντηρήσει το χιόνι που έχει πέσει, ποτέ όμως δεν έπεσε στο ΧΚΚ πολύ χιόνι με Βοριά...Originally posted by skimadτι να στρωσει και να στρωσει το τρωει ο νοτιας...ticking away, the moments that make up a dull day...
Comment
-
Πέρυσι κάθε τέτοια μέρα και ώρα (Κυριακάτικα πρωινά) ήμασταν σε κάποια από τις ουρές των lifts, και περιμέναμε να κάνουμε την επόμενη κατεβασιά.
Και τώρα είμαστε όλοι κολλημένοι στο PC, και περιμένουμε να δούμε από τη Web cam αν χιονίζει λίγο, μέτρια ή πολύ, και αν αυτό θα είναι αρκετό για να τσουλήσουμε.
Δεν υπάρχει συν τοις άλλοις μια πιο σοβαρή και έγκυρη πληροφόρηση από το χιονοδρομικό, ή από κάποιον έστω επαγγελματία της περιοχής (που είσαι Βασίλη Ski Bill
, για την κατάσταση των πιστών, και για το αν χρειάζονται π.χ. 10 ή 50 πόντους ακόμη για να λειτουργήσει (γιατί αν χρειάζονται π.χ. 50 πόντοι, δεν νομίζω πως η σημερινή χιονόπτωση θα κάνει κάτι...)
Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!
Comment
-
ρε παιδια κι εγω μαζι σας ειμαι,κι εγω θελω να τσουλισω αλλα κανω υπομονη,ή θα τσουλισουμε ή θα συνεχισουμε να τα λεμε απο δω!δεν περιμενω απο το χιονοδρομικο ουτε απο καποιον επαγγελματια ουτε απο καποιον χωριανο ουτε απο τον ιδιο τον θεο να μου πει το αυτονοητο,οτι δεν ειναι αρκετο το χιονι δλδ!και με την λυσα που εχουμε για το χιονι ολοι μας,ενας να βγει και να πει κατι,αν βγει λαθος θα πεσουν σχεδων ολοι να τον φανε!κανω λαθος ή οχι;γι αυτο αν μπορειτε ηρεμηστε κι αν ειναι να γινει κατι θα γινει!και σταματηστε να κανετε εμπειρες προβλεψεις με το ματι μεσω καμερας!μου θυμιζετε καποιους δημοσιογραφους που εχουν μια πληροφορια κι αντι να κατσουν να μαζεψουν κι αλλες ωστε να τα παρουσιασουν τα πραγματα ετσι οπως ειναι φτιαχουν την δικη τους ιστορια!
συγνωμη αν θιγω καποιους αλλα ετσι ειναι τα πραγματα!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
[QUOTE=liapos7] ρε παιδια κι εγω μαζι σας ειμαι,κι εγω θελω να τσουλισω αλλα κανω υπομονη,ή θα τσουλισουμε ή θα συνεχισουμε να τα λεμε απο δω!δεν περιμενω απο το χιονοδρομικο ουτε απο καποιον επαγγελματια ουτε απο καποιον χωριανο ουτε απο τον ιδιο τον θεο να μου πει το αυτονοητο,οτι δεν ειναι αρκετο το χιονι δλδ!και με την λυσα που εχουμε για το χιονι ολοι μας,ενας να βγει και να πει κατι,αν βγει λαθος θα πεσουν σχεδων ολοι να τον φανε!κανω λαθος ή οχι;γι αυτο αν μπορειτε ηρεμηστε κι αν ειναι να γινει κατι θα γινει!και σταματηστε να κανετε εμπειρες προβλεψεις με το ματι μεσω καμερας!μου θυμιζετε καποιους δημοσιογραφους που εχουν μια πληροφορια κι αντι να κατσουν να μαζεψουν κι αλλες ωστε να τα παρουσιασουν τα πραγματα ετσι οπως ειναι φτιαχουν την δικη τους ιστορια!
Μπράβο ρε liapo.Σωστά τα λες.Σχεδόν οι μισοί χρήστες του forum δίνουν λανθασμένες προβλέψεις(το επόμενο ΣΚ,μέσα στη βδομάδα,αύριο,μεθαύριο κλπ.)αλλά δεν τρέχει τίποτα.Γιατί έτσι κι αλλιώς όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος και δεν εκπρωσοπούμε κανέναν άλλον παρά μόνον τον εαυτό μας.Αν κάνουμε κάποιο λάθος και χαλάσουμε τη διάθεση ή τις προσδοκίες κάποιου,το χειρότερο που μπορεί να μας κάνει είναι να μην ξαναδιαβάσει τα post μας.Αν όμως γίνουν λάθος ανακοινώσεις και προβλέψεις από ένα Χ.Κ. και δε βγουν αληθινές,φανταστείτε πόσες μηνύσεις(δικαιολογημένα)έχουν να πέσουν.Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες
Comment

Comment