Φαίνεται καθαρά στην κάμερα ότι χιονίζει καλά στα Καλάβρυτα ακόμα και στο πάρκινγκ. Ας ελπίσουμε να φορτώσει καλά το βουνό σήμερα, αύριο και να μην έχουμε βροχή
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ξεκίνησε να χιονίζει
Collapse
X
-
μάλλον βροχή μου φάνηκε εμένα αυτό που έπεφτε στο πάρκινγκ . Ενώ στο πάνω τμήμα (1850) διατηρώ αμφιβολίες αν αυτό που είδα από τις κάμερες είναι καθαρό χιόνι.Originally posted by gordonasΦαίνεται καθαρά στην κάμερα ότι χιονίζει καλά στα Καλάβρυτα ακόμα και στο πάρκινγκ. Ας ελπίσουμε να φορτώσει καλά το βουνό σήμερα, αύριο και να μην έχουμε βροχή
Comment
-
το παρκινγκ απο πια καμερα το βλεπεις.εγω βλεπω μονο την βαθεια λακαOriginally posted by tedμάλλον βροχή μου φάνηκε εμένα αυτό που έπεφτε στο πάρκινγκ . Ενώ στο πάνω τμήμα (1850) διατηρώ αμφιβολίες αν αυτό που είδα από τις κάμερες είναι καθαρό χιόνι.Originally posted by gordonasΦαίνεται καθαρά στην κάμερα ότι χιονίζει καλά στα Καλάβρυτα ακόμα και στο πάρκινγκ. Ας ελπίσουμε να φορτώσει καλά το βουνό σήμερα, αύριο και να μην έχουμε βροχήla grave....
Comment
-
στην πρώτη σελίδα του site του χιονοδρομικού η τρίτη στήλη (δεξιά) που λέει ανακοινώσεις- ειδήσεις έχει 3η, 4η ανακοίνωση για τις ρομποτικές κάμερες που έχουν εγκαταστήσει (μία κάτω στη Δάφνη και μία στο πλατώ στην πάνω υπαίθρια καφετέρια). Πάτησε τα link στις ανακοινώσεις και θα τα βρεις.
Comment
-
πια ρομποτικη στο site βλεπω μια φωτο.μηπως ανοιξαν αυτες οι καινουργιες που λενε γιατι εχω να τις ανοιξω αρκετο καιρο.τοτε δεν ηταν ακομα σε λειτουργιαOriginally posted by fotskiαπό την ρομποτική, με την οποία μπορείς να βλέπεις αρκετά σημεία του χιονοδρομικούla grave....
Comment
-
QUOTE=ted]στην πρώτη σελίδα του site του χιονοδρομικού η τρίτη στήλη (δεξιά) που λέει ανακοινώσεις- ειδήσεις έχει 3η, 4η ανακοίνωση για τις ρομποτικές κάμερες που έχουν εγκαταστήσει (μία κάτω στη Δάφνη και μία στο πλατώ στην πάνω υπαίθρια καφετέρια). Πάτησε τα link στις ανακοινώσεις και θα τα βρεις. [/QUOTE] [i]αυτες την τελευταια φορα που τις εψαξα δεν λειτουργουσαν .οκ
"
la grave....
Comment
-
ρε παιδια την θερμοκρασια την εχει τωρα ο υετοσ ειναι πιστευω πωσ την νυχτα απο τα 1900 και πανω ο χελμοσ θα βαλει πανω απο 50ποντουσ χιονιστην χειροτερη θα το δειτε[i]"σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
δεν το λεω αυθαιρετα ειναι αυτο που σου εξηγησα πριν και το αμφισβητησεσ ο ταυγετοσ ειχε θερτμοκρασια χιονου πανω απο τα 1650 καιμ πολυ υετο γι αυτο εριξε τοσο χιονι σημερα την νυχτα ομωσ ο υετοσ ειναι πολυσ και θα πιασει ολη την πελλοπονησο οι θερμοκρασιεσ στον χελμο θα ειναι ιδανικεσ για χιονι πανω απο υα 1700 επισησ μην παραξενευτεια αν αακουσεισ για 1 μετρο χιονι στην νεραιδορραχη και τιποτε στον ξεροκαμπο ειναι ο τυποσ του καιρου ετσι οχρονοσ ομωσ θα δειξει τι θα κανεισας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Ο υετός θα είναι πολύς όντως, το θέμα απλά έχει καταντήσει κουραστικό από την άποψη ότι ακόμα και να βάλει 1/2 μέτρο στα χιονοδρομικά μετά θέλει θερμοκρασίες για να το διατηρήσει τουλάχιστον μέχρι τα μέση Απρίλη και με μικρές χιονοπτώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Λαμβάνοντας υπ όψιν τι έχουμε δει μέχρι τώρα (χωρίς βέβαια αυτό ποτέ να προδιαγράφει το μέλλον) είναι δύσκολο να συμβεί.το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....
Comment
-
Απο Καλάβρυτα μόλις γύρισα,μεχρι τις 13:00 που μείναμε εριχνε ψιλοχιονακι και μολις φευγαμε σταματησε,απο χιονι ειναι απελπισια,απο την μερια που ειναι το εκκλησακι δεν εχει χιονι(χωμα).Οι πιστες που ειναι οπως κοιταμε απο το σαλε προς αχιλλεα δεξια δεν πρεπει να εχουν παραπανω απο 10 ποντους χιονι και στα τελειωματα τους χωμα -πετρες και Πικρα[i]"
Comment

Comment