Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 08-01-2007 ΕΩΣ 15-01-2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• και εγω ερχομαι καφε χαλκιδα αν ερθεις.
    λοιπον,δε ξερω τι λετε αλλα ο δημητρης μιλησε για θερμοτερο μηνα,,και ειναι θερμοτερος.τι να το κανω αν οι ξαστεριες κρατησαν χαμηλα ενα μεσο ορο??
    το ειπα και χτες..θυμιζει οικονομικο επιτελειο αλογοσκουφη η φαση...οι αριθμοι ευημερουν και οι πολιτες υποφερουν!
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Εχεις δικιο,

ο φετινος Δεκεμβριος ηταν ψυχροτερος απο τον περσινο. Τα επιμερους δεκαημερα τα εκτιμησα σχετικα σωστα ως προς την ταση τους και εκτιμησα κατα 1-2 μερες λαθος την ψυχρη εισβολη των Χριστουγεννων.
      Εισαι ικανοποιημενος?Edited by: Kabman
      www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Αντε Γιαννη ξεκολατε απο το μεγαλο χωριο και ελατε Χαλκιδα να σας κερασω καφε. Να ανεβω εγω λιγο δυσκολο αυτη την εποχη με τις ιωσεις. Εχω τον μικρο μου αρρωστο

Comment

• λοιπον εχω να πω....... παμε για καφε μπες μες στο καμπιολε........................ λαλαλαλα

γιαννη παρε με στο κινητο αμα θελεις παμε παρεα χαλκιδα με το ξεσκεπαστο!!!! την κυριακη θα εχει ζεστη... εγω ειμαι μεσα παιδια αρκει να με ενημερωσετε....... κανω pick up απο διονυσο πολιτεια εκαλη... γιαννη παρε τηλ.

φιλια καλο σκ.

Comment

• Χαίρομαι που έστω και με τον τρόπο σου παραδέχεσαι την αποτυχία σου.
            together we stand divided we fall

Comment

• εγω ειμαι οκ..φανταζομε και ο ερμης το κομαντο.δημητρη εισαι μεσα καφε χαλκιδα???προτεινω παλια γεφυρα,,κατα 3,,θα πω και στον ερυθραια..
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• ρε παιδια αργα δεν ειναι τρεις?
                παμε λιγο πιο νωρις να το ευχαριστηθουμε... συνταξιουχοι καταντησατε.. παμε για κανα ψαρακι.

Comment

• Τιποτα δεν παραδεχτηκα,
                  απλα δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε και βαρεθηκα να προσπαθω να πεισω ενα-δυο ατομα για κατι που ειναι κατανοητο απο ολους τους αλλους.
                  www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Γιαννη πιθανον να ειμαι μεσα και εγω για Χαλκιδα! Θα μιλησουμε αυριο αν ειναι αλλιως θα το κανονισουμε Αγ.Στεφανο. Εχω μιλησει και με Λεωσθενη.
                    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• μητσο i need a back up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παρε τηλ να τα πουμε

Comment

• dimitri call me i need back up

Comment

• Παντως cho-oyo με εχουν εντυπωσιασει αυτες σου οι καιρικες εκτιμησεις μεχρι τωρα και καταλαβαινω οτι για αυτον τον σκοπο γραφτηκες σε αυτο το foroum μιας και ολες σου τις αποστολες τις εχεις εξαντλησει στο θεμα μου και προς το ατομο μου!
                          Ελπιζω στην H.W να μην κανεις το ιδιο. Α και παρεπιπτοντως εμενα με ξερουν ολοι σαν Δημητρη. Εσυ δεν εχεις ονομα?
                          www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• Αλλαγή του καιρού παρατηρείται εδώ και ένα δύωρο περίπου εδώ στη Νότια Εύβοια με σταδιακή στροφή των ανέμων από νοτιάδες που είχαμε εως το μεσημέρι σε Β.Α. με συνεχή τάση ενίσχυσης , αρκετή μεγάλη πτώση του βαρόμετρου ύστερα από πολλές μέρες στα 1012 mlb τωρα ενώ αρχίζει και συνεφιάζει . Σα να έχω την εντύπωση ότι κάτι θα δούμε εδώ έστω και για λίγο ωραία θα είναι μια βροχούλα .

Φιλικά , Δημήτρης Νέα Στύρα Ευβοίας
                            Δημήτρης....Νέα Στύρα Ευβοίας

Comment

• Originally posted by prosinemos

Αλλαγή του καιρού παρατηρείται εδώ και ένα δύωρο περίπου εδώ στη Νότια Εύβοια με σταδιακή στροφή των ανέμων από νοτιάδες που είχαμε εως το μεσημέρι σε Β.Α. με συνεχή τάση ενίσχυσης , αρκετή μεγάλη πτώση του βαρόμετρου ύστερα από πολλές μέρες στα 1012 mlb τωρα ενώ αρχίζει και συνεφιάζει . Σα να έχω την εντύπωση ότι κάτι θα δούμε εδώ έστω και για λίγο ωραία θα είναι μια βροχούλα .

Φιλικά , Δημήτρης Νέα Στύρα Ευβοίας
                              Ο «Μπαστούνας» θα τρίβει τα χέρια του! [i]"
                              Hasta La Muerte

Comment

• παντως ποσο ανετα τα 60μμ γινονται 2 στο γφσ!!και πως ενας αντικυκλωνας 1040..εξαερωνεται........
                                ο σακης ειπε οπωσ και εμεις την τεταρτη οτι η κρητη θα δει πολυ βροχη..ομως χτες το πηρε πισω λεγοντας οτι τελικα δεν θα πεσει η βροχη που περιμεναμε...ομως φαινεται πωσ τελικα θα πεσει πολυ βροχη στην κρητη!!!!!!Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ

Comment

Working...
                                X