Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 08-01-2007 ΕΩΣ 15-01-2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• δεν τα λετε με pm?????????
    την κυριακη θα βρεθουμε μεσημερακι για καφε ελα και εσυ......

δεν ειναι υποχρεωτικη η αναγνωση ομως επαναλαμβανω!Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• ΈΚανα λάθος πριν και γιαυτό έσβησα το μήνυμα. Η μέση που αναφέρεις είανι 1,67, όχι 5 που λέω.
      <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
      Pilio

Comment

• Μου δίνεις το δικαίωμα να σε κρίνω όταν δημόσια κάνεις μία πρόγνωση. Αν φοβάσαι την κριτική κράτα τις προγνώσεις σου για τους φίλους σου ή και για σένα μόνο. Μη μας λες όμως ότι έπεσε μέσα. Ε αυτό παραπάει!
        <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
        Pilio

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
          δεν τα λετε με pm?????????
          την κυριακη θα βρεθουμε μεσημερακι για καφε ελα και εσυ......

δεν ειναι υποχρεωτικη η αναγνωση ομως επαναλαμβανω!

Γεια σου βρε συνονοματε. Επρεπε να γινεις Μοντ για να κοβεις καυγαδες. Παλια τους αναβες πιο πολυ.(ενοειτε πως σε πειραζω)[i]"

Comment

• Δεν εχω δωσει ποτε και σε κανεναν δικαιωμα και ειμαι οσο πιο δικαιος μπορω.
            Αλλα δεχτηκα αναιτια επιθεση απο ανθρωπους οι οποιοι με διαφορους τροπους προσπαθουν να με εκμηδενισουν.
            Προβληματιζομαι ιδιαιτερως για τις επιθεσεις αυτες γιατι μαλλον ενοχλησε η προσπαθεια μου και τα αποτελεσματα της.
            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• παιδια να προσεχουμε λιγο πως μιλαμε?????????? λεω γω τωρα... τα τυπου αλλο παραμυθακι εχεις και τετοια οχι σε καποιον ο οποιος ξεκολωνετε σορυ κιολας για να σας δωσει προβλεψη καιρου εβδομαδας οταν ο μονος που το κανει ειναι ο δημητρης ο κωστας για το αγρινιο και ο φανης... αν εχετε....... κοτσια δωστε και σεις... αντε μπραβο.... γιατι ολοι εμεις καθομαστε και διαβαζουμε τον δημητρη και τα παιδια και φιλε τσο πως σε λενε δε μας λες κιολας δε σε ειδα να βγαζεις καμια προβλεψη προγνωση ουτε για το γαλατσι... σορυ κιολας ετσι....Edited by: KELLY

Comment

• Originally posted by Kabman
                Δεν εχω δωσει ποτε και σε κανεναν δικαιωμα και ειμαι οσο πιο δικαιος μπορω.
                Αλλα δεχτηκα αναιτια επιθεση απο ανθρωπους οι οποιοι με διαφορους τροπους προσπαθουν να με εκμηδενισουν.
                Προβληματιζομαι ιδιαιτερως για τις επιθεσεις αυτες γιατι μαλλον ενοχλησε η προσπαθεια μου και τα αποτελεσματα της.

Και παλι Ωπα αν και δεν με ενδιαφερει. Επαγγελματιες ειστε? Και σας κανει πολεμος καποιος ανταγωνιστης? Για να ηρεμησουμε ολοι λεω εγω και ας ριξει και κανα $%#$%^^&amp;$$ χιονι να ερθουν ολοι στα ισια.

Comment

• ο δημητρης εβγαζε εκτιμηση για τα 850μβ στο ελληνικο δηλαδη?μηπως εχει ολη η αττοκη την ιδια τ στα 850μβ?
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Cho-oyo,

πλεον καταντας γραφικος. Δινεις τιμες για 6-7 μερες και μου βγαζεις τον μεσο ορο???
                    Λεγοντας κακως ασχολουμαι εννοω με το συγκεκριμενο ατομο dirfi.Edited by: Kabman
                    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• γιαννη που θα παμε γαι καφε κυριακη????????????????????????

Comment

• Στην Χαλκιδα Κελλυ να δειτε και λιγο θαλασσα μια και ειναι καλοκαιρι(σορρυ μπερδευτηκα με τις θερμοκρασιες)

Comment

• ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ :

Vor der Kaserne
                          Vor dem gro&#223;en Tor
                          Stand eine Laterne
                          Und steht sie noch davor
                          So woll'n wir uns da wieder seh'n
                          Bei der Laterne wollen wir steh'n
                          Wie einst Lili Marleen.
                          waiting for snow

Comment

• αμα κερνας ψαρακι στον αγιο μηνα εγω ερχομαι...... και ουζακι και γυαλιστερες.............

Comment

• Στον Αγ Μηνα ειναι κλειστα αυτη την εποχη αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα μερη για ψαρακι και χταποδακι. Ελα εσυ και θα τα βρουμε. [i] Και μην λες ουζακι θα μας παρεξηγησουνEdited by: dirfi "

Comment

• Επειδή κάποιοι εδώ μέσα έχουν πρόβλημα αντίληψης, εξηγώ ξανά:

ΠΕΡΣΥ ΟΙ ΡΑΔΙΟΒΟΛΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ 12Ζ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 00Ζ. ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ 00Ζ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΒΜΑΝ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΟΥ. ΚΕΛΛΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ.
                                together we stand divided we fall

Comment

Working...
                                X